Юнски полъх,шоколадов тен-на море е ВАРНЕНКА и нощ и ден!!

• 17 116
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
 Привет момичета, аз вече съм на линия.  Laughing
Честит празник на всички дечица, да са весели, засмени и безгрижно детство!

Хайде честито за приема на дребосъците в ясли и градини Галче, Поспаланка, Мери    bouquet
 Бела, да ви е жива и здрава дъщеричката и много да ви радва.

Хубав и усмихнат ден на всички!

# 211
Честит празник на всички деца! Бъдете на мама радостта,бъдете на татко гордостта.   

# 212
А сега към мамите.Предстой ми раждане със секцио в АГ кажете ми колко ще ми струва това и какво е това обменна карта newsm78 .Мерси много предварително  bouquet

# 213
  • варна
Безоблачно и лудо детство, с много майчина любов мили деца . На мен мама сега ми честити, така, че нека и аз чиститя и на всички мами, които са запазили детското. Прекрасен ден и много да се забавлявате.....

# 214
  • варна
bebo11, аз ще раждам в майчин дом, но за АГ - то ако си във ВИП струва 1000 лв., а картона си го копуваш от книжарницата, минаваш през личната за попълване на данни, после през твоята наблюдаваща и след това си я носиш с теб в болницата. Ти къде ходиш на консултации - от там трябва да ти дадат документите - картона, копие на кръвна група и всичко друго необходимо

# 215
А сега към мамите.Предстой ми раждане със секцио в АГ кажете ми колко ще ми струва това и какво е това обменна карта newsm78 .Мерси много предварително  bouquet
Обменната карта се води от лекаря ,при който си ходила на ЖК.В него се нанасят всички данни през месеците-от изследвания , тугло,кръвно ,от прегледи ,ехографии......Тя ти сепопълва няколко дни/не сещам колко точно/преди термина .С тази обменна карта те приемат в отделението на  hahahaкръцни -срежи.
В АГ-секциото е 1000лв на ВИП-а.. hahahaкво му плащащ Joy
. Peace

# 216
И ние сме приети в ДГ Hug

Но сме с отит Sad снощи към 1ч ходихме до спешното с пищящо от болка дете Cry
Ох на никои не го пожелавам..
Бай че имам работа-добре че в момента от вкъщи работя ,че както сме влезли в тая черна дупка с болестите  ooooh!

# 217
Честит празник на всички деца.много усмивки Hug
Бела,честита ви госпожица Hug
Дилянке,бързо оправяне на сладура Hug

след малко се стягаме,отиваме да купим на дребния подарък и ще се разходим Grinning

ЧЕСтито на всички деца,които са приети,от нашата агитка  всички са вътре Mr. Green

# 218
Няма да съм във ВИП-стая и секциото не е пожелание,но и няма кой знае каква причина лекаря да ми го налага.Просто се страхуват детето да не би да е по голямо,а аз не съм с толкова голям корем Embarassed.Във Варна говорех с Кателия Александров той се съгласи да ми направи секциото на 4ет. но от притеснение забравих да го попитам колко ще ми струва удоволствието  Embarassed затова питам сега вас. Praynig

# 219
  • Варненско мишле
Bebo 11,защо не отидеш директно в АГ-то , там мисля имат ценоразпис за всичко.А най-добрия вариант е да говориш директно с доктора,той е там всеки ден , а може и  на GSM-а.Между другото и аз смятам да раждам при него ,но май още ми е рано за уговорки - до септември има време.Мен също ме интересува този вариант- с този лекар , но не на ВИП етажа и ако има възможност- естествено раждане  Wink  Теб за кога ти е термина?Ако искаш може да пишем на лични,че тук като че ли повечето мами вече са си "минали по реда" за раждане,да не ангажираме останалите с тази тема. Simple Smile

# 220
.Просто се страхуват детето да не би да е по голямо,а аз не съм с толкова голям корем Embarassed.

големината на тумбака изобщо не е толкова показателен колко ще е голямо бебенцето.И моят корем беше мъничък -пък Виктор се роди 3.900.Не се тревожи  Hugвсичко ще е о.к. Peace

Бела,честито малко госпожица.Да е усмихнато и спокойно бебе Hug

Дилянка,горкото ти малко момченце.Дано скоро му мине ушенцето. Praynig

Честито на всички "богопомазани"  hahahaс една дума приети в детските ясли и градини.

# 221
Бела, честита ти госпожица!!! Да ви е здрава и много послушна.  bouquet
Името, което сте избрали е страхотно.
Когато тръгнете по разходки чакам да се обадиш.

# 222
честит празник на всички които се чувстват деца.много усмивки и положителни емоции.

# 223
А сега към мамите.Предстой ми раждане със секцио в АГ кажете ми колко ще ми струва това и какво е това обменна карта newsm78 .Мерси много предварително  bouquet
Обменната карта се води от лекаря ,при който си ходила на ЖК.В него се нанасят всички данни през месеците-от изследвания , тугло,кръвно ,от прегледи ,ехографии......Тя ти сепопълва няколко дни/не сещам колко точно/преди термина .С тази обменна карта те приемат в отделението на  hahahaкръцни -срежи.
В АГ-секциото е 1000лв на ВИП-а.. hahahaкво му плащащ Joy
. Peace

На мен ми дадоха обменната карта, когато ми дадоха болничния, т.е. 45 дни преди термина Peace

# 224
Честит празник най- напред, да са ни живи и здрави дечицата   Hug
Бела, честита ти рожбичка, бъдете много щастливи  bouquet
Дз, искрено съчувствам, не че това помага де, но знам колко е болезнено да те боли ухо, дано бързо да овладеете болката Praynig

И накрая честито на всички приети в ДГ, и ние се записахме, почваме от септември....А така, като гледам от съфорумките дето познавам, май няма неприети... Peace

Общи условия

Активация на акаунт