Майчета за колко време излиза патологичното изследване

• 3 757
  • 19
  •   1
Отговори
  • Монтана
В сряда приятелката ми си изгуби бебенцето поради лекарска грешка. В 6ч сутринта бебенцето е мърдало в 7.40 постъпва в болницата за планово секцио и се разбира че вече няма тонове, когато го изваждат се установява че бебенцето е 5.600кг и 55см това става 5 дни преди термина. Сега са изпратили плацентата и бебенцето за патологично изследване но аз си мисля че то просто се е задушило.
Моита мъка е много за нейната не искам и да мисля а ЯД КЪМ ЛЕКАРЯ ОГРОМНА.
Утре ще отида да е видя посъветвайте ме какво да и кажа защото имам чувство че тя е по силна от мен дори въпреки преживяното.

# 1
Много съжалявам за приятелката ти  Cry

В утробата то не може да се задуши, други трябва да са причините ...
Ужасно е, не знам какво да напиша ...

# 2
Аз чаках за резултати повече от един месец.Много съжелявам за случилото се.

# 3
Съжалявам за това което преживява приятелката ти, не си мисли че е силна, по всяка вероятност все още е в шок, при мен се случи същото постъпих за планово секцио и се оказа че бебето ми няма тонове, а предишния следобед аз лично му чух сърчицето ...
Незнам какво да и кажеш, остави я тя да ти говори за каквото поиска, а ти просто бъди до нея, защото в такива случаи повечето приятели се отдръпват , предполагам че е защото незнаят как да постъпят, а в такива моменти човек има нужда  от приятелите си
И аз чаках повече от месец за резултатите от аутопсията, обаче не получих никакви отговори, само това че бебето ми е било абсолютно здраво без каквито и да е аномалии

В утробата то не може да се задуши, други трябва да са причините ...
За съжаление може да се задуши, когато има възел на пъпната връв точно това се получава

# 4
Утре ще отида да е видя посъветвайте ме какво да и кажа защото имам чувство че тя е по силна от мен дори въпреки преживяното.
Непременно отиди. Приятел в нужда се познава .
Просто я прегърни, ако иска да ти каже нещо я изслушай .В такъв момент е ужасно трудно .Съжалявам много ........ Cry

# 5
  • Varna
моето бебче почина час след раждането, преди почти 4 месеца и ощи чакаме за протокала от патология Варна

# 6
1 месец чаках за протокола от аутопсията и хистологията.
А какво казват лекарите за това, че бебето е било така едро - да не е била с гестационен диабет и да не са открили навреме?

Бог да дава сили на приятелката ти да премине през това. Praynig
Дано е светло на душичката на мъничкоото ангелче!

# 7
Съжалявам за приятелката ти и огромната й загуба. Дано намери сили да се изправи на крака, милата.Непременно отиди при нея. Няма какво да й кажеш, тя дори няма и да те чуе. Сега в главата й е само един въпрос Защо, защо, защо. Просто я прегърни и поплачи с нея.
И при мен се случи същото, постъпих за планово секцио, и се оказа, че бебето ми няма тонове.
Чаках резултатите повече от месец, ама то едни резултати, причина нямаше упомената, само следствие, че се е задушило.Така, че не разчитайте на аутопсията. Лекарските грешки се потулват много бързо.
Много сили на приятелката ти  Hug

# 8
Каквато и да излезне експертизата, лекар виновен няна. Съжалямам за приятелката ти и голямата и загуба. Просто бъди до нея.

# 9
  • Varna
и аз така знам, че в документа могат да напишат каквото си искат, това ми каза и майка ми, която е мед.лице. Както казах при мен минаха почти 4 месеца и казват, че още не е готова епикризата. Утре пак ще проверим, все пак трябва да видим какво пише. При мен бебего се роди преждевременно 2,100 в начало на девети месец, изписка, живя час и това беше. Единствето, което знам засега, че е било с много нисък хемоглобин 44, а при бебетата започвал от 200 и нещо , незнам вродена анемия ли, инфекция ли, само мога да гадая. Може би както казват момичетата минали през този път, върпоса е да се възстановим псиически и да действаме нататък.... да се ровиш в документи и да ходиш по излишни лекари е ужас....само можи да се задълбаеш повече.

# 10
не е нужно да говориш нищо.Когато тя е готова за това,тя сама ще поговори с теб!
Много сили на семейството!

# 11
  • Монтана
Патологичното изследване излезе преди около 1м бебето е било здраво но заради това че е било много голямо си е било притиснало пъпната връв и се е получил недостиг на кислород а тя самата е много дребна и пише че е развила инфекция но това е относително защото плода е бил мъртъв в нея поне 2 дни. Дори лекаря е видял в 8ч сутрин че  няма тонове  бебето а го извадиха в 7ч вечерта със секцио през това време е изпратиха да се разхожда из града ни.
Психически както и физически се възстановява добре всеки ден сме заедно и вече е виждам как говори спокойно за това.

# 12
  • София, "Младост 3"
Патологичното изследване излезе преди около 1м бебето е било здраво но заради това че е било много голямо си е било притиснало пъпната връв и се е получил недостиг на кислород а тя самата е много дребна и пише че е развила инфекция но това е относително защото плода е бил мъртъв в нея поне 2 дни. Дори лекаря е видял в 8ч сутрин че  няма тонове  бебето а го извадиха в 7ч вечерта със секцио през това време е изпратиха да се разхожда из града ни.
Психически както и физически се възстановява добре всеки ден сме заедно и вече е виждам как говори спокойно за това.
това че говори спокойно - не значи че се справя добре...
стреса и вътрешните норми понякога не дават на човек да се отпусне...като машина продължаваш напред...лошото е, че стреса избива в най-неочаквания момент...
аз поне съм така - или изпадам в стрес или се държа мъжки...а после в някой момент се разпадаш - от "нищо" за околните...
дано се справи без да задържа в себе си...иначе това може по-късно да рикушира когато ще й трябва спокойствие
дано пребори мъката и да намери нови поводи за щастие и майчина радост

# 13
Мила моят случай е почти сащия бебенцето ми нямаше сърдечна деиност,оставиха ме,в патологията на 3.12 и чак на следващия ден си родих мартвото бебенце Cry.Като причина ми казаха 4е не му е достигал кислорода и се е задушило,защото пъпната връв не е била прикрепена правилно към плацентата.Оставаха ми 20 дни до термина Cry.Епикризата си я 1чаках месец и половина,защото беше покрай нова година.Кажи на приятелката си че не е сама,има много като нея,да се бори и да не се предава.ДА ВЯРВА ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА.Аз самата вече 10 месеца немога да забравя кошмара който преживях,но още имам надежда и вяра.

# 14
  • Varna
Мила моят случай е почти сащия бебенцето ми нямаше сърдечна деиност,оставиха ме,в патологията на 3.12 и чак на следващия ден си родих мартвото бебенце Cry.Като причина ми казаха 4е не му е достигал кислорода и се е задушило,защото пъпната връв не е била прикрепена правилно към плацентата.Оставаха ми 20 дни до термина Cry.Епикризата си я 1чаках месец и половина,защото беше покрай нова година.Кажи на приятелката си че не е сама,има много като нея,да се бори и да не се предава.ДА ВЯРВА ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА.Аз самата вече 10 месеца немога да забравя кошмара който преживях,но още имам надежда и вяра.
съжалявам за това, което си преживяла. при мен също в началото на 9-ти месец се роди бебето - живо, изписка , живя 1 час. Излезе ми след 4 месеца протокола - пише , че имало респираторен дистрес синдром и хиалинно-мембранна болест, т.е. не е можело да диша, белите дробове не са били развити добре , недоносено и т.н. Искам да те попитам, правите ли вече нови опити или? то, ясно , че това няма дао го забрави никоя от нас, просто ще си живеем с това....

Общи условия

Активация на акаунт