Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да разбера дали има имплантиране на ембрион, ако температурата ми е между 36,7 и 37,0 след висока температура и няма бременност?
Кога трябва да очаквам овулацията, ако цикълът ми е 26 дни?
Може ли температурата да бъде висока без бременност и колко дълго може да продължи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да разбера дали има имплантиране на ембрион, ако температурата ми е между 36,7 и 37,0 след висока температура и няма бременност?
Температурата може да бъде индикатор за имплантиране на ембрион, но не е окончателно доказателство за бременност. Ако температурата остане повишена в продължение на 15 дни или повече след овулацията и няма менструация, вероятността от бременност е висока. Въпреки това, високата температура може да не означава непременно имплантиране без бременност. За по-точни резултати използвайте тестове за овулация и се консултирайте с гинеколог.
-
Кога трябва да очаквам овулацията, ако цикълът ми е 26 дни?
-
Може ли температурата да бъде висока без бременност и колко дълго може да продължи?
-
Каква е базалната температура и как се измерва?
-
Как да създам графика на базалната температура и как да я споделя във форум?