Плажовете греят, слънцето блести, с Дюкан ще бъдеш на море и ти - 187

• 30 021
  • 527
  •   1
Отговори
# 120
Меган Миналата година си направих това   и тук като исках да е до пръстите,но имах проблем с отичане на краката и споделих на татуиста.Посъветва ме да я оставим така и след време ако нямам проблем вече да я продължим.Та дойде това време  Mr. Green и не издържах и си я продължих.И в момента татуса ми е 3 цвята ,червен ат раздразненото,по тъмно черен -новия татус и по блед стария.Това ме дразни,но до няколко дена ще се оправи -надявам се  Mr. Green

# 121
Дано бързо да минава Hug.Ако трябва да съм честна,никога не съм харесвала жена с татуировки Flutter..ама незнам кво ми стана.Срамота е мъжът ми е да е доста нарисуван(леле,като се запознахме,все му избирах такива дрехи,да прикриваме докадет може Joy )..а аз да нямам и една.Една моя  приятелка  беше пуснала един бъзик навремето-да не си направиш котенце някъде,че с времето тигър да стане hahaha hahaha.Аз се двоумя още за пеперудата newsm78...може и нещо друго да си измисля..ама на плешката отзад ще е. Crazy

# 122
  • Бургас
Добро утро красавици.
Минавам набързо да ви поздравя,местя се в ново жилище и е малка лудница,успявам да прочета как я карате и да се радвам на хубавите ви снимки.
Вещи,да ти е живо и здраво порасналото момче,много успехи му желая от сега нататък.Да са ти много здрави и все така красиви и другите две сладурчета и те да те радват само. За майка ти няма да коментирам,учудвам се,че още държи на своето,бургаски инат такъв,на черното да вика бяло Laughing
Моят режим върви някак си,в момента не свалям на килограми,но за сметка на това качвам самочувствие,много съм скромна ей.
Преди 2-3 дена прогресивно качвах грамове и стигнах до 67чак,но днес всичко е в норма и се надявам до няколко дни да мерна 65,ако не стане здраве да е.
Меган79,аз също карам 4/3,че иначе забравям,а така до четвъртък хапвам протеини,а после при свеки здраво меса и зеленчуци,интересното е,че от село се връщам винаги по лека,ядене му е майката.
За сега бягам,после пак ще се включа.
Прегръдки за всички  bouquet  bouquet  bouquet

# 123
Добро утро и от мен момичета,

пожелавам ви една страхотна седмица. Разбира се с неимоверно много минусчета.
Аз в Четвъртък ще направя 10 дни Удърен режим и в Петък съм решила чак да се претегля да видя какъв ще е резултата и в Петък скапи мили зеленчуци идваммммммммммммм...........................................

Хе хе хе  Laughing

# 124
Добро утро!
Започна пак работната седмица Sad
След една неспокойна нощ, в която спах с дънки и анурак, за да съм готова да бягам, скачам и т.н. На сутринта съм пак 64,9кг . Отбелязвам малко задържане, ама не ми пречи да си седя на тия килограми  Laughing
Ванеска, усещам аз, че се подготвяш за трета Simple Smile Айде малко остава...То и аз се замислям по въпроса от време на време, ама нещо ме е страх и не мога да се реша все още.
Юни, много си чаровна. Не знам защо, ама си мислех, че си по-голяма, пък ти си била момиченце  Hug
Филюдка, ха дано се видим с тебе на софийската среща  bouquet !
Пък за патката на Борето, викам да пускаш всеки петък снимки, за да ни държиш в течение как стоят нещата  Flutter Flutter Flutter
Олекващ и спокоен ден ви пожелавам   bouquet  bouquet  bouquet !

# 125
Добро утро и аз съм във застой и малко съм унила за това ! CryНо ще чакам търпеливо и така ....
Днес ми е 22 ден с вас и Дюкан!Лек и усмихнат ден!

# 126
  • Разград
Добро утро и от мен!  Hug
Юни, Мименситка, благодаря ви, милички, за кафенцето, чайчето и закуската! С удоволствие ще се почерпя!  Peace
Вещи, честит ти приз! Това е голяма радост и гордост! Браво!  smile3501
Мимииии, честита ти месечинка! Резултатите ти са страхотни!   bouquet
Ичони, пожелавам успех на съпружеското ти тяло и дано му е лек и спорен режимът!  Peace
Михи,Чочосан и Викито, страхотни сте! Пу пу пу! Направо сте куклички!  Heart Eyes
Petenci-cvetenci, дано скоро се оправи детенцето и дано денят ти стане по-светъл и приятен!  Hug
megan79, аз съм на 5/5 и честно си отбелязвам в календарче! Ами нали съм филолог, а не математик и така съм по-сигурна!  Blush
Tony Zlateva, веднага ти поднасям няколко да си избереш  bash  bambam! И вече не пускай прасето и влизай в час, защото после ще съжаляваш!  Hug
Гарденийка, дано сладкото Наде се оправи бързо! Моята дъщеричка още не ми е вдигала температура, но знам че е много неприятно!  spoko
Ако съм пропуснала да поздравя някой или да честитя някой повод ме извинете и да знаете че гушкам всички ви до един! Нали имаме и мъж сред нас, а и вече двама затова се обръщам в мъжки род, но дамите влизат в бройката!  Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 09:48 от maia_a

# 127
Mомичета мили, аз съм една Дюканка от съседната маса, която днес навършва 9 месеца с режима и след 16 успешно потушени кила (от 80.8 на 64.9) се гмурква в Трета Фаза. 

Никога не съм писала при вас, но ви чета почти всеки ден и искам само бързо да ви кажа едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ за подкрепата, за опита, за рецептите, за снимките, за шегите и за тоягите! Пожелавам на всяка една от вас (+ Борис) успех с Дюкан и много, много лично щастие! 

Специално за Вещи - ти си една великолепна жена от много специален и рядък сорт - да си жива и здрава и дай боже един ден дъщеря ти - лудетина чаровница да прилича поне малко на майка си.

Не ви познавам, но ви обичам - форумите докарват хората дотам, установих! Laughing Rolling Eyes
На добър час!

# 128
    Добро утро на ВСИЧКИ и спорна и хубава седмица !  Hug Heart Eyes

Отдавна не съм ви писала , но ви хвърлям па едно оче , Честити повод на Всички много хубави снимки видях с красиви и слънчеви хора !
  Аз вчера направих първата баня за сезона , малко се поопекох , че съм много бяла !  Беше много прияно , но ме натъжи как красивите кътчета по нашето красиво море вече са на изчезване !
  Аз си карам някаква Трета и успявам да се задържа на 63 кг , дано скоро събера сили да се върна във втора , защото определено така не се харесвам !

Прегръдки и целувки на всички много ви обичам !  Hug Heart Eyes  bouquet

# 129
Добро утро и аз съм във застой и малко съм унила за това ! CryНо ще чакам търпеливо и така ....
Днес ми е 22 ден с вас и Дюкан!Лек и усмихнат ден!
Не си в застой.Не се притеснявай! Сега се свива кожата,така,че мери обиколки да видиш ,че падат  Hug Hug Hug Hug Hug

# 130
  • София
Здравейте, завърнах се от командировката в Италия! Много хубаво беше, стоя си на килцата и така! Връщам се да ви чета до после!   bouquet

# 131
  • GYM
Здрасти, банда Hug Идвам за понеделнишки отчет- още 300г са в историята. Малко, ама от сърце Joy
оскар, поздравления за резултата Hug
Гардения, бързо да се оправяте, че знам какво притеснение е.. Hug
петенци-цветенци и на вас Hug бързо оздравяване
Юни, много си сладка Hug
шуше, повечко слънчице и  моренце и ще ти стане по-ведро Hug
На ВСИЧКИ много слънчев и прекрасен ден от мен Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 132
Здравейте, милички!

Четох, четох, исках на всеки да кажа нещо персонално, но като не си записвам, се оказа невъзможно. Затова не всички много прегръдки, на всички с поводи - още по една. Запомних обаче снимките на Борето - еха, голям майтап. Боре, браво! И на Вещи за грамотата - поздравления! Hug Hug

При мен нещата са безинтересни - надолу, по малко, но редовно. Когато нямам време да ям достатъчно - застой и така...Всичко е, както си е писано. Гадното шкембе много се дърпа, не си дава сланинките и това си е..Или ще трябва да си го харесам, или - да мисля за доктора с шишовете.... newsm78

Онзи ден, напук на цялата работа, която спешно имах да свърша, кръшнах по магазините. Резултатът е - 5 чифта обувки, една пола и дузина блузки! Забелязах, че вече не ми се носят широки дрехи - писнало ми е в последните пет години. Та май попрекалих с младежката мода, ама какво пък - чувствам се доволна, разтоварена и така...В краен случай - ще ги носят щерките Heart Eyes Вярно се оказа, че G точката била в края на думата ShopрinG  hahaha

Все се чудя, кога ли ще намеря врече да се снимам, да се запознаем и визуално.

Сега пожелавам на всички прекрасен ден и много минусчета! Целувки!

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 09:51 от Jenusha

# 133
Добрютрооооо  Grinning

Много сте писали, не мога да ви смогна  Laughing Прочетох предишната тема и сега ще се върна да чета тази  Mr. Green
Да се изфукам - днес кантара ме зарадва с едно много интересно число  Mr. Green 66,6 кг  Grinning Много съм щастлива, макар, че вчера ми показа даже 66,2, ама хайде от мен да мине  Sunglasses Забелязах следното нещо при мен - почивните дни, когато мога да спя до по-късно, кантара ми показва доста по-малко, а когато е работен ден и ставам доста рано ми показва повече  Thinking Не мога да разбера защо  Thinking  При някой друг да е така?

Бореее, браво, видях ти .... патката  Joy  smile3501 Обещал си, изпълнил си  Hug Много добре изглеждаш, даже незнам дали ти трябва още да заслабваш  Thinking

Софиянки, страхотни сте  Hug

Вещи,, честити толкова много поводи  Heart Eyes

Хайде, отивам да чета  Heart Eyes

Много  Hug Hug Hug Hug и   love001  love001  love001 на всички!

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 10:34 от Точица

# 134
Здравейте,мили!
С Дюки съм от януари 2009 и свалих много бързо едни 7 килограма./достигнах 60/,целта е 55,т.е. остават ми 5 кг.Имам проблем обаче.От близо месец кантарев не помръдва.Режимна съм,хапвам си триците,ям по абсолютно същият начин както и при свалените 7 кг.Да подчертая,че ползвам изцяло рецептите от страничката с Рецепти.Единственото прегрешение беше по Великден,където похапнах умерено козунак,но само 1 кг качих и бързо бе свален.Не мога да си обясня какво става?Бях чела,че и при други е имало застой в един момент.Бях с режим 5/5 ,минах на 4/3 защото така прецених и защото в този сезон са любимите ми зеленчуци,а 5 дни на чисти протеини ми идваха вповече.Имам и друг малък проблем.Пия много вода ,но не мога повече от 1 литър на ден.Пила съм и по 1,5-2 л.вода ,но по-рядко.
Моля,помагайте със съвети.Много съм упорита,искам да продължа до заветната цел,още -5 кг.Има ли и други подобни случаи?

Общи условия

Активация на акаунт