Плажовете греят, слънцето блести, с Дюкан ще бъдеш на море и ти - 187

• 29 982
  • 527
  •   1
Отговори
# 105
  • до Бургас
А добро утро Hug Hug Hug

Михи, чочосан,ВИКИТО-Страхотни хубавици Simple Smile Hug
lolida-Браво, страхотна промяна Hug
pav69-Чудесен резултат Hug
Ичони-Браво на мъжо Simple Smile

Аз да споделя, че вчера кръстихме нашата племенничка, ето  някоя снимка : http://snimka.bg/album.php?album_id=381154

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 05:34 от YuNI

# 106
  • София :(
    Добро ви утро  Hug
   YuNI, с малко ме изпревари с кафенцето, аз тогава ще предложа само чай Laughing

Видях нещо на кантаря тази сутрин и още не вярвам на очите си, но ще почакам поне и утре да го видя преди да се хваля, че обикновено като го кажа още първия път и после голямо чакане за повторение пада  hahaha
   Много ми е съботно-неделно днес, а тази седмица ще е безконечна, поне за мен, да видим как ще я избутам чак до първата събота на юни  newsm78
   Слънчев, красив и спорен ден ви пожелавам и успешна нова седмица  Hug

# 107
  • София
Добро утро! Hug
Мименсита, Юни  bouquet Hug благодаря за закуската! Много вкусни неща сте направили!
Тази сутрин имам пак минусче, при това въпреки мц!
Snow4eva, какво значи новата дата в подписа ти?  Rolling Eyes
Петинка, аз голямо лутане му бях хвърлила в различните режими и през последните 5 месеца. И от страх - само скачах от един на друг, но всеки спираше да действа скоро след началото и не беше както преди. Явно много си стресирах организма... На тази дата реших, че оставам на Дюкан каквото ще да става и ако ще камъни да падат - оставам тук! И колкото по-бързо сваля пустите кила, толкова по-бързо ще мога ща мина в трета, да включа плодове и т.н. Та... това е датата  Grinning
Zorita  Hug много хубаво си го казала... "Старата любов ръжда не хваща!" Joy
Много хубава седмица на всички, въпреки че ще е дълга, съм оптимистично настроена! Hug

# 108
Добро утро и от мен.
Юни  Hug и Мименсита  Hug пийвам си бързичко от кафето и чайчето с което ни черпите,няма да подмина и закусчицата  Two Hearts
Мисс Марпъл късмет ти желая днес при доктора,дано всичко мине леко и няма проблем  Praynig Hug
Мерито много се радвам че писа и че режима ти върви успешно.Ти ми бе един от стимулите преди да започна   bouquet
Снимките които гледах бяха страхотни-Юни,Борис Joy Mr. Green Joy,Вещи,софийска среща,Михи,Чочосан,Викито май изпуснах някого newsm78,моля да ме извините.
За отчета днес влизам официално в трета фаза,Зорита и Happysmile ако не се лъжа и вие,искам да ви пожелая безпроблемно влизане и излизане от нея,да си затвърдите постигнатата цел и никога вече да не ви се налага да се борите с кг.
Лек ден на всички   love001  Hug Hug Hug
ЕДИТ:Мимиии честита месечинка newsm51 браво за постиженията ще чакаме и за снимки по-късно.

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 07:01 от pink85

# 109
Добро утро и от мен.
Днес правя два месеца с Дюкан и с вас.Благодаря ви че ви има  Hug
Ето и отчета :
             за месеца          от началото
 кг            - 5кг                       -13 кг
 бюст       - 5см                      - 11см
 ханш      - 5см                      - 13см
 талия      - 6см                      - 15см
 бедро     -3см                        -11см
Ами това е,доволна съм от резултата.По късно ще представя и снимков материал  smile3509

# 110
Добро утро  Hug
Mimensitka Yuni   bouquet
Miss marple  успех днес  Hug
Snow4eva честито минусче. Знам че го чакаше дълго. Пожелавам ти поредица от нови -
Pink85  честита трета   bouquet
Малкото Наденце бързо да се оправя  Hug

Аз ще се фаля- имам си малко минусче и видях стрелката под 55 кг. Такова нещо не ми се е случвало от поне 60 - 70 дни  bowuu въпреки че минах в трета за почивка ( дала съм се срок от 1 месец и ми остават 10 дни) Ще Атакувам пак след 8 та ми месечинка.

Мимииии честита месечинка. Чудесен резултат   bouquet Чакам и снимки  Heart Eyes

За всички много  Hug  Hug  Hug

# 111
  • Sofia, BG
Добро утро  Heart Eyes

От вчера си имам още едно мъничко минусче  Party 0.200 но от сърце. След още половин килограм ще започна да издирвам книгата да чета за трета..Нещо откъм сантиметри не съм доволна напоследък, за миналия месец имам по -1 см от обиколките. Надявам се в трета фаза също да падне някой и друг..Затова имам въпрос:

Отчитахте ли минуси в обиколките в началото на трета фаза и до кога продължиха да падат мерките?

Много поводи за усмивки днес ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 112
здравейте Hug
аз да се оплача че съм за бой #Cussing out покрай баловете пълна излагация ще поема няколко ритника от вас заслужено Embarassed
пак трябва да влизам в крак с Дюкан че положението е плачевно ooooh!
успешен ден от мен и много минусчета Hug

# 113
Ха-ДобрЮтро и от мен  Hug Hug Hug Hug
Липсвахте ми бей!!!

Борееее,умрях от смях с твоЙта патка  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ама браво на тебе,че излезе сериозен  Hug Hug Hug

Гарденийка,благодаря ти миличка за поздравлението за вчерашният празник(24.05).Трогната съм!  Hug Hug Hug Hug Hug
И да знаеш...Че когато детенце вдигне температура и искаш да я свалиш - мажеше ходилата с мед,обуваш чорапче,за да не цапа.До половин час Т спада.  Hug Hug Hug Hug
Бабешки МНОГО ефикасен метод.Полезен и безвреден.

Пинк85 ЧЕСТИТА ТИ ТРЕТААА!!!  Hug Hug Hug Hug Hug

Вещиии  Hug Hug Hug
Благодаря за новата тема и..ЧЕСТИТО!!! За Почетното отличие!
Приятно е ,когато са ти забелязали и отчели труда... Hug Hug Hug Hug Hug
Със здраве да му се радваш! Hug Hug Hug Hug Hug

Сагитариус  Hug Hug Hug Много се радвам,че тутманика ти е харесал...И да....става доста като количество Mr. Green Mr. Green Mr. GreenАко искаш да намалиш количеството,сложи само 1 яйце другият път......

Софиянкиии,много хубави снимки от срещичката  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Аз не можах да сколасам да дойда... Cry

За групата "Я гА дебнем..." к'во шЪ ядем днес... Joy Joy Joy
Днес съм на пълнени тиквички(с телешка кайма и зеленчуци) и сос от кисело мляко....

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 08:36 от TheNMaster

# 114
Ванеса йо аз преди време бях питала същия въпрос-отговорът беше че понякога има падане на обиколките но след време има и подуване което ми подсказва че няма големи разлики .С каквито мерки влезеш в 3 ако няма ГГЗ и подобните му производни с такива би следвало да си останеш и в края.Има момичета който смакват по 3-4 кг в третата,но незнам как стоят нещата със см и дали кг не се връщат след даден период.
Аз от месец и половина чаках да падне последното кг и видях че няма да стане и от днес съм в трета...и като се качих на кантара тази сутрин  #Crazy то изчезнало newsm44 newsm44 newsm44
Психиката на човек е голЕма работа... с позитивни мисли всичко се постига.
Много исках да поздравя Флучия и забравих....затова сега   bouquet много се зарадвах че третата ти върви перфектно,пиши по-честичко за  да даваш съвети имаме нужда.
Ичони да му е лек режима на мъжлето ти....и ще чакаме снимки след време...само да не са като на Борката че  #Crazy #Crazy #Crazy Whistling

# 115
Добро утро  Tired

Стоп машина,влака тръгна на обратно Crossing Arms
Днес ми е някакво гадно такова,чувствам се като парцал.Пък и трябва да ми идва тия дни  Tired Много рядко сънувам,в сънища не вярвам,но се събудих от най гадния сън,който може да се сънува Sad Дано никога не ме сполети,да ми е живо и здраво детенцето .
Офффф и така и са цял ден ше съм като препикано мушкато  Tired
Пък и с тия земетресения,вчера двете ги усетих,а при другите две бях в хоризонтално положение  Mr. Green
Вчера си направих татуто,но чакам още малко червенината да намалее и ще кача днес някоя снимка  Crazy

Ейййййййй ше мляскам Те тиЯ Mr. Green
Нелсън  Heart Eyes Дари  Heart Eyes Кри  Heart Eyes Вещи  Heart Eyes/честита грамота и честит пораснал син/ Филюдка Heart Eyes Люси Heart Eyes Зорита Heart Eyes Музичка Heart Eyes Ривелка Heart Eyes Татит  Heart Eyes Танчето  Heart Eyes Ванеса йо Heart Eyes Котето  Heart Eyes Сноучева Heart Eyes Мерито  Heart Eyes

Ако съм забравила някой,го нагушквам и него  Mr. Green

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 08:54 от tonito27

# 116
Добро утро мацки!!! Wink
Абе днес бая се позамислих(нали ме гони склерозата Joy),дали ми е 5-ти ден на ПЗ-то или 4-ти.Знам че повечето от tук е карат 4 /3 ..ама тези дето са 5/5 как помните,в смисъл записвате ли си???? JoyАз май ще си водя бележки вече. ooooh!
Като бях гледала рецептите..пиперките в бял сос,някои ги правят с готови печени пиперки от буркан....те нямат ли разни боклуци вътре???Щото имам тук един мн голям буркан(и само аз aмаm такива неща в къщи),та се чудя да го отварям ли днес или??? newsm78

# 117
Тони,какво татY си направи?
Аз това лято също ще си метна една пепруда на плешката отзад...искам нещо финно,4е да не се налага да го крия,ако обличам нещо по така Laughing....щото винаги ми е било мн грозно жена с потник и цялата окичена с татYировки Sick.А мъжът ми е голям фен...и има достаааа  Sunglasses

# 118
Добро утро ! Hug

Скарлет,наистина е вкусно и лесно,и става с всякаква риба стига да е цяла и по-голяма от скумрия,не съм опитвала,може и няколко по-дребни заедно да стават,трябва да пробвам.

Петинка,сетих се да ти кажа,че тези готовите картофи в пликовете,ве че имат олио при предварителната им обработка,така че не са много за нас,дори и в трета ,освен за гала ,разбира се!

Лека и отслабваща седмица! Heart Eyes

# 119
  • Варна
добро утро!
Юни, Мименситка, благодаря!
да се оплача, от вчера ми е мнооого гадно на стомаха, повръщам, днес ми е още по зле!на всичкото отгоре дребното с едни пъпкииии...не било шарка се произнесе доктора, ами някаква алергия!пък те тия пъпки много бе!а нали и върлуват шарки всякакви сега... newsm78  времето гаднооо, мрачноооо.....пууууу, на мен ми е ужасен ден днес!
дано вашия е хубав и слънчев! Hug
спорна и отслабваща седмица на всички!

Общи условия

Активация на акаунт