Плажовете греят, слънцето блести, с Дюкан ще бъдеш на море и ти - 187

• 29 966
  • 527
  •   1
Отговори
# 90
Ей ма на и мен! Честит празник на всички!   bouquet
Отчет:  -3 кг  Пак съм в П дни от днес. Карам я 5/5. Не вярвах, че липсата на 3 кила е видима за моята фигура, ама вчера една позната, с която не сме се виждали от месец, ми каза, че много съм се вталила  Blush /а не съм обявявала, че съм на режим/. Изкефих се!  Hug  Обаче половинката/ на когото обяснявах, че триците са заради запечения ми корем/ Днес ме поиздразни. Схванал е, че пак отслабвам  и ме погледна съжалително- "Бе що се мъчиш с нтия диети и трици- и така си си добре"  Добре съм си в неговите очи-не и в моите! Embarassed 168 см. съм висока и знам как ми е било самочувствието на 61/3  и на 86! Що не разбират тия хора???  ooooh!  Уф... дълго стана   Sorry   Hug  Няма да се ядосвам   Grinning Целувам ви- всички!

# 91
Здравейте !Честит празник на будителИТЕ!
Днес прочетох в книгата че всички хапчета се вземат много след приема на триците заради сопсобността им да абсорбират веществата! Та,противозачатъчните и комбито минерали-витамини + витамините ми Омега 3,6,9 кога да ги вземам?Триците са до 1 на обяд, а другите към 19;30часа!Това ОК ли е за да не се обезсили действието им? newsm78 newsm78 Praynig Joy newsm78

# 92
Хей момичета имам си желаещ за включване в нашият режим-съпружеското тяло!!!
Така че Борката няма да е сам вече са двама·Ще ви докладвам за резултатите му
периодично, тъй като е прекалено скаран с компютрите и няма нужда да му правя профил·
Казва се Румен и от утре стартира с протеините· И тъй като много обича месо е щастлив че ще може да си хапва по
всяко време Mr. Green·Само малко му е тъжно че ще трябва да се раздели с биричката·

# 93
  • Sofia
Здравейте и от мен! Честит празник на всички!
Ичони успех на мъжът ти!

# 94
  • при моите деца .....
Здравейте !Честит празник на будителИТЕ!
Днес прочетох в книгата че всички хапчета се вземат много след приема на триците заради сопсобността им да абсорбират веществата! Та,противозачатъчните и комбито минерали-витамини + витамините ми Омега 3,6,9 кога да ги вземам?Триците са до 1 на обяд, а другите към 19;30часа!Това ОК ли е за да не се обезсили действието им? newsm78 newsm78 Praynig Joy newsm78

Лекарствата се приемат 30 мин преди триците или 1-2 часа след тях.
Аз съм на хормоналнозаместителна терапия - хормона го приемам сутрин на гладно, а триците - 30 - 50 мин по-късно.
Ще пусна отново цитата за триците и лекарствата

http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/12/03/триците-и-лекарствата/

дано съм се справила с линка

# 95
Мерси Боби за навременния и точен отговор!Значи правилно съм поступвала ,е,ако не работеха хапчетата досега да съм разбрала недвусмилсено!!! Naughty Joy baby_neutral baby_neutral

# 96
  • Пловдив
Танятаис, празникът на будителите е на 1 ноември, днес е празникът на славянската писменост Simple Smile

# 97
Танятаис, празникът на будителите е на 1 ноември, днес е празникът на славянската писменост Simple Smile
Hug

# 98
Вещи, отличничке  Hug
Tatianka, всички грамотни имат празник днес  Hug
Nyala Hug
Pav69, мерила ли си си обиклки в см? Аз като се разделих с първите 3кг обух пола до над коляно и вече получавах комплименти  Blush Сантиметрите се топят по-бързо понякога  Peace

Аз снощи бях на среща от завършване, следователно имах галавечеря.  Алкохол не съм пила (кърмя и карам); салатата си беше третофазна; предястието шунка, завита в кашкавал,но панирана (250гр), вечерята - свинска пържола (много крехка беше, забравен вкус  Wink ) с гарнитура пр картофи (но докато стигна до тях, бяха изстинали и ги подминах) и сладоледено руло с ядки и карамел за десерт.
Второфазници, калихте ли си волята  Sunglasses
Та исках да кажа, че вече не ми се вижда много, а и Кантарев отчете някакви минуси днес и мярнах едни 63,9кг, обаче ще видим в идните дни дали ще се задържат така  Praynig

Айде сега да се оплача малко: Надя за пръв път вдигна температура  Sad Не от най-страшните (38,2), но все пак пареше детето и цял ден е една сънлива и малко крива ooooh! Важното е, че сега спи и се надявам така да е цяла нощ и утре ако не е избил някой зъб, се надявам поне Т да няма  Praynig

# 99
  • Там някъде нейде !!!
Здравейте момичета. Минавам само да се обадя, че съм жива, но не и здрава. Иначе Дюкан си върви и още едно кило е паднало, но дали от болеста или Дюкан и аз незнам.

# 100
  • София :(
   Сладки мои, пожелавам ви приятна нощ и красиви сънища

# 101
ох тия котки на mimensita Hug ме разкапват.. така ми липсва мойта Cry ама няма да я видя повече сигурно
направо те чакам да постнеш да видя котката...
Gardenia, Hug 

Хубава нощ, слабушки! Hug

# 102
            ЗДРАВЕЙТЕ В НОВАТА ТЕМИЧКА!
            ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ПРОСВЕТАТА И КУЛТУРАТА на ВЕЩИ, КРИ, ПЕРЛИТКА, МАСТЕPЧЕТО, НИАЛКА, МИМЕНСИТКА и всички други момичета, които са учители или имат връзка с просветата. Честит празник и на моята голяма дъщеря, която също е учителка. ВЕЩИ ЧЕСТИТО ти признание за труда, който полагаш, знам колко много топли едно такова признание. Да си жива и здрава и още много години да аучиш децата! ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ! Този празник за мен винаги е бил и ще бъде един от най-хубавите български празници.
            Сега отивам да Ви дочета и ще си допиша по -късно. Видях момичетата на софийската среща - хей сладури гушкам ви всички лъчезарни      момичета. Страхотни сте, чакам с нетърпение да дойде 7 юни за да ви видя на живо. Почвам обратно броене от утре, до срещата ми в Русе остават 6 дни.
            Няма да чета, отказах се, ще чета утре . БРАВО НА ТОНИТО - страхотна си, видях и МЕРИТО - хубавелке,  надявам се ВОЛНА да пътува към своята мечта и и желая попътен вятър, МИС МАРПЛ утре ще ти стисдкам палци и спокойно, всичко ще е наред. Гушкам ви всички, но поздравявам всички които са имали някакъв празник днес като минусче, месечинка, рожден ден - чувствайте се нафилюдкани и нагушкани.
            НЕЛСЪН - обичам та МЪ Hug Hug Hug
            Боже, видях три усмихнати и сладки муцунки ВИКИ, МИХИ и старото другарче ЧОЧОСАН! Какви сте сладурани само . гушкам ви и ви намлясквам сладко, сладко.
            Видях и още една хубавелка ЛОЛИДА . изглеждаш прекрасно!
            ТЯНА . тук съм и в петък   29 май пътувам за България! Знам, че и ти в края на седмицата летиш, лек път и щастливо приземяване при близки и познати.
            ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ   и всички да се чувствате нацелувани и нагушкани!

ФИЛЮДКА

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 12:32 от ФИЛЮДКА

# 103
Лека и отслабваща нощ на всички  Hug Много  Hug Hug Hug
Gardenia, незабавно да ти се оправя Надето  Hug smile3504

# 104
Среднощен привет и от мен! Аз съм още в лудницата, тва време не ми стига за нищичко, а и друга болка имам - едвам ви изчитам. Режимна съм, само не знам какви да ги къдря с предстоящата сватба. Обещала съм на  младоженците, че няма да съм "режимна" и сега умувам - да влизам в трета след 5ия ден П и после пак да се върна във втора или.... Давайте съвети моля! Имам за сваляне още към 4 кг до мойта цел и 1 кг до Дюканския калкулатор.

Вещи, честито признание!

Гардениа, бързо оздравяване на Надето! Иначе за каляването  Joy аз се калявам всеки ден с двамата разбойници покрай мен като им изпълнявам желанията за хапване. Доста пъти са ми течали лигите, ама съм твърда!

Видях страхотни снимки - Мерито, Вики, Михи и Чочосан, Боре  Peace, всички момичета от софийската срещичка.

Тони-бг, я хвърли някоя снимка от сватбата  Hug

Лягам, че съм гроги - днес угаждахме на децата, чистихме, размествахме мебели и просто идея нямам как ще се оправим до събота.... Все се каня да качвам снимки, за да ми видите разликата, ама време - тц няма.

Лека и отслабваща. Утре ще ви следя за съвети, плийз

Общи условия

Активация на акаунт