Плажовете греят, слънцето блести, с Дюкан ще бъдеш на море и ти - 187

• 29 970
  • 527
  •   1
Отговори
# 75
Честито на Вещи    bouquet
Искам да се изкажа за противозачатъчните - пила съм Логест и .. хм  Blush забравих името на другите, но бяха по-слаби от Логеста и ми създаваха проблеми, затова доктора ги смени с Логест - оказа се, че въпреки че съм дребен човек ми трябват по-силни хормони. Та с тези Логест не се чувствах добре, даже може би имат някакъв принос за напълняването ми ... както и да е, спрях ги , макар че не се чувствам спокойна, но съм сигурна, че така е по-добре за тялото ми  Peace
Гардения , мила, някои противозачатъчни има странични ефекти заради нивата на хормоните - от някои се отслабва, от някои наистина се напълнява, може да има силно главоболие, пъпчасва се , кожата се чисти и т.н.  - не е като с цигарите    bouquet Затова има и много марки - на всяка жена различна доза хормони й понася нормално. Но ако само се пият противозачатъчни, без да водят до напълняване, но в съзнанието си се оправдаваме, че  заради хапчетата не можем да отслабнем, съм съгласна - не се толерира  Hug
ПП Ичони преди 2 дни имах същия проблем - ту долу, ту по средата. Но аз имах проблеми с ВЦ и отшумя болката като взех мерки. Но долу май се обажда макар и смътно ...не знам, планирам скоро време преглед при женски доктор  Peace А и не  от месото ,поне при мен, защото хапвам повечето време риба и по-малко пилешко ( телешко хич)

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 17:27 от Elence

# 76
  • София :(
  Ех, начесах си крастата за зелено, порядъчно изгорях и се изморих, но съм щастлива Laughing
  Вещи, честито отличие   bouquet и честит празник на всички  Hug Ама много даскали сме се навъдили тук, бре, поне комуната няма да остане безпросветна  hahaha
  Не е ли време за следобедното кафенце  newsm78

# 77
  • София
Здравейте, здравейте   bouquet
Аз голям фитнес му спретнах, измих прозорците(ако софиянки се чудят защо вали hahaha hahaha), изчистих, сготвих - тиквички и зелени чушки, с яйца и извара(не знам ще е годно ли за ядене, но,ако става, ще ви споделя рецептата).
Вещи и всички празнуващи - Честит празник   bouquet   bouquet   bouquet
Весито - стискам палци за прегледа, дано всичко е наред.
Ичони - аз пия Логест, почнах преди 2 дни втора опаковка - не качвам, не задържам, но това е строго индивидуално и надали някой със сигурност може да ти каже как ще ти повлияят точно на теб.
Мерито -  изглеждаш прекрасно  bouquet
Светлат - на снимките ми се стори с по - къса коса - с нова прическа ли си newsm78 Ако е нова - честито   bouquet ако не, прости ми, отвеяна съм  Laughing Embarassed
На всички с минуси - честито  Hug
Аз сядам да си обновя албума със снимки преди и сега, за да ви дам отчета утре, когато влизам в 3-та  Crazy
Хубава вечер ви желая  bouquet

# 78
Здравейте    bouquet !
Тъкмо си влизам вкъщи след велинградския уикенд Simple Smile
Изкарахме си супер!
Пих ме едно бързо кафе  с Михи и Чочосан и определено не успяхме да се наприказваме Simple Smile Надявам се , че скоро ще се върна пак там, за да се видим за по-дълго време Simple Smile Благодаря за гостоприемстовото и съветите, наистина се радвам, че се видяхме и запознахме  Hug Hug Hug Hug !
Пускам и единствената снимка от срещата ни :

http://media.snimka.bg/3101/012457916-big.jpg
Хехе Хеписмайлче  Hug за тебе! Ами айде Simple Smile Аз планирам да се появя на следващата софийска среща, а може и по-рано да се видим, пиши на ЛС ако ти остане време !

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 18:06 от ВИКИТО

# 79
  • София
Михи, чочосан, Викито - страхотни сте, много лъчезарни   bouquet Hug
Викито - ти си станала страшна красавица(не че преди не беше Crazy)   bouquet  bouquet  bouquet Толкова си отслабнала - виж си ръчичките  Hug Hug Трябва скоро да се видим на живо, че, ако продължаваш така, скоро няма да мога да те позная  Hug Crazy...

# 80
Честит празник на всички!

Вещи, честито!   bouquet

При мен отслябването върви уж добре, казвам уж понеже все още се чувствам като прасе, нищо че свалих килограми и всеки ми казва че съм отслабнала: аз искам да ходя на плаж!

Петинка, и аз съм хвърлила око на този уред, но ще изчака да мина в трета фаза и ще си го купя. Само не можах да намеря информация дали ястията са така вкусни и колко време пържи една порция. Ще съм много благодарна да дадеш повече информация за уреда.

А ето и да ме видите и вие: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=365417
Целувки на всички!

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 18:32 от lolida

# 81
  • София
Вещи Hugчестито отличие! Естествено, че ще ни го покажеш! Браво!!!  bouquet
Вико, Михи, чочосанHug Изглеждате страхотно!
Петинка  bouquet браво за уреда! Хвърлила съм му око! И съм решила или в началото на трета, или в четвърта - да си купя такъв. Освен картофи друго пробвала ли си да правиш? Интересувам се за гъби или тиквички най-вече.  chef
Дидонски bouquet браво!
Пожелавам на всички лека и приятна вечер! Hug

# 82
  • Варна
Вещи, няма да спираш с писането и да ни занимаваш с децата!честито ти признание, миличка! жива и здрава да си! newsm51
Петинкаааа, ох как ти завиждам за тоя уред!!!!от няколко седмици мрънкам на милото за такова чудо!дано ме огрее!
Мименситка, супер кафенце, благодаря!
Hotchili, радвам се много, че са ти станали сърмичките и най- вече, че си си хапнала добре! а за бройката не се тревожи, и аз като теб обожавам сърми!мога да ям денонощно и целогодишно и няма да ми омръзнат!браво , че си се сетила за гъбки, другия път и аз ще сложа!целувки! Hug
Вики, Михи, Чочосан, много сте хубави! Hug

# 83
аз да честитя празника на всички учителки!

Вещи страхотна като винаги! Hug и темата е страхотна

Само да питам аз като ще уча за учителка есента имам ли празник днес newsm78

хубава неделна вечер любими Hug

# 84
Пробвах да си правя тиквички, но не станах успешно. Вижте малко повече информация тук
Ще споделям като готвя режимно с уреда Simple Smile
Petenci-cvetenci моето мило.. ми даде пари да си избера нещо за Коледа и аз си донадих.. после имаше едно мелене: Аз исках нещо лично за теб, какви са тия ПЕЧКИ Simple Smile)

Михи, чочосан, Викито - страхотни сте, много лъчезарни   bouquet Hug
  bouquet  bouquet  bouquet
lolida   bouquet изглеждаш страхотно!
Аз малко съм изпуснала, извинете ме за което, но Snow4eva, какво значи новата дата в подписа ти?  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 18:48 от Петинка

# 85
Здравейте момичета Hugне пиша но чета редовно и каквото ме интересува го научавам от вашите въпроси и отговори Simple Smile
Имам само тази питанка newsm78. Защо не се разрешават черешите в 3 та фаза newsm78
За бананите и гроздето зная - но черешите ? Не че не мога без тях. А и не всички са толкова сладки нали Thinking

# 86
Аз малко съм изпуснала, извинете ме за което, но Snow4eva, какво значи новата дата в подписа ти?  Rolling Eyes

Че старата любов ръжда не хваща Mr. Green Hug

# 87
Добър следобед на всички! Току що ставам от сън и вече болката изчезна(за сега)·Да се надявам че няма да се повтори, защото беше много гадно·
Благодаря ви от сърце Hug Hug Hug·

# 88
  • GYM
Ниалка, благодаря ти за рецептата. Яла съм такава риба навремето като живеех у испанско, ще си я спретна за утре...
Вещи, поздравления, много е хубаво да те оценяват и награждават  bouquet
Аз днес похапвам стабилно, пия си водицата и се чувствам ок. Утре е срещата с кантара, та ще видим...

# 89
   Честит празник на всички българи! Настоящи,бивши и бъдещи учители и ученици.

Докато четем и пишем на кирилица ще празнуваме.

Съжалявам,че не стигнах до вчерашната среща. Много сте хубави,а най-важното е че сте позитивни.
Започвайки режима всеки знае,че по-бързо или по-бавно,но ще има резултат. Цената,която трябва да плати е да спазва указанията.

Вещи,много сте хубави целофамилно.Светъл и успешен път на сина.
Току що ни раздруса в София.

Общи условия

Активация на акаунт