Плажовете греят, слънцето блести, с Дюкан ще бъдеш на море и ти - 187

• 29 966
  • 527
  •   1
Отговори
# 60
tatianap-ще сеопитам доколкото мога да ти отговоря:
1.Нишестените- задължително без мазнина!
2. 40 гр дневно кашкавал или сирене,не мисля че има проблем ако хапнеш по 20 гр грама от всяко,но общото количествое 40 гр.
3.За марка хляб не мога да ти препоръчам оттук,но аз лично си го правя сама,за да съм сигурна какво ям!
4.Разбира се,че не е задължително,но мисля че поне плода е препоръчително да се хапва,хляба и аз го пропускам понякога,особено в дните за нишестени!
Дано да съм ти помогнала!

# 61
tatianap-ще сеопитам доколкото мога да ти отговоря:
1.Нишестените- задължително без мазнина!
2. 40 гр дневно кашкавал или сирене,не мисля че има проблем ако хапнеш по 20 гр грама от всяко,но общото количествое 40 гр.
3.За марка хляб не мога да ти препоръчам оттук,но аз лично си го правя сама,за да съм сигурна какво ям!
4.Разбира се,че не е задължително,но мисля че поне плода е препоръчително да се хапва,хляба и аз го пропускам понякога,особено в дните за нишестени!
Дано да съм ти помогнала!
Мнго облагодаря - наистина ми помогна, при мен проблема е, че не ям плодове по принцип, просто си предпочитам зеленчуците. Ще се почвам и аз 3-та фаза и направо се притеснявам много да не къча някое и друго килограмче, и от това мотане да мина в 3-та съм свалила още 1 кг, което е добре, но е вече под килограмите, които ми показа калкулатора ... Така че се захващам с 3-та.
Успех на всички и до скоро!

# 62
Здравейте, имам едно сериозно питане, защото не мога да се оправя с тази 3-та фаза и ще Ви помоля за помош.
Не мога да разбера следните неща:

1. нишестени храни 2пъти седмично - приготвят се без мазнина или с мазнина \т.е. - готвя ги както за цялото семейство или не\
2. 40 гр кашкавал или 40 гр сирене може да се консумира или пък 40 гр общо - кашкавал + сирене - това 2 пъти седмично или всеки ден
3. дайте ми съвет кой хляб е пълнозърнест от марките на пазара, че много се питеснявам да не се проваля баш на края
и 4. Задължителна ли е консумацията на плодовете и хляба при положение, че не ми се яде?

Благодаря Ви прадварително за отговорите.
Здравей Simple Smile
Ще се опитам да ти отговоря, пък то ще се разбере и до колко съм разбрала аз правилно.
1. Приготвят се без мазнина т.е. не както за цялото семейство.
2. Общо 40 гр (кашкавал + сирене). В книгата пише обаче една важна подробст : Изберете удобен  за вас момент, на обяд или вечерта, но поемете порцията наведнъж.
3. Аз си купувам хляб ВИТА и хляб БОНУС.
4. Не знам дали е задължителна, но според мен плодовете задължително трябва да се консумират. Понякога не изяждам цялата порция плод, но не съм пропускала да ям плод до сега.
Петинка, кажи нещо повече за този уред, че  ми възбуди любопитството.

Ами уредът се продава с една книжка с рецепти. Фритюрник е, но за приготвянето на различните неща се слага изключително малко мазнина - има си мерителна лъжица, която е 1,4 cl или поне така пише на нея. Аз съм правила картофи в този фритюрник и с мазнина, наистина се слага много малко, а картофите не става сухи. Картофите, които се продават готови нарязани, нямат нужда от никаква мазнина.
Слагам картофите в уреда, затварям капака и настройвам времето. Уредът започва да ги готви на принципа на горещия въздух, като постоянно ги бърка.
Дано да е станало ясно.. поне малко.

# 63
Здравейте и от мен и Честит празник на всички   bouquet
umbra, ето ти малко засилка от мен  ritnik ritnik ritnik и те чакаме скоро на седма пейка Simple Smile
Танте, малко по-весело. Всичко се чете. Не си сама  Hug

Аз малко да помрънкам. Два дена имах някаква тъпа болка в областта на бъбреците. В началото не й обърнах внимание, но после много се ошашках. Лошото е, че направих една глупост снощи. Отидох до магазина и си купих разни неща (няма да споменавам, че ще ме убиете). Съответно днес съм с плюс. Днес не ме боли, но ако пак се обади ще ходя на дофтур. Почвам да мисля, че от толкова натякване колко е вреден режима за бъбреците и от притеснение дали е истина, та за това се получи така. Тази седмица ще ходя на преглед и ще си пускам изследвания, и ще говоря с личната и за това. Дано да няма проблеми. Е, оплаках се.
Сега да се похваля. Сутринта имах среща с една приятелка. Мъжът й ме погледна малко и странно и заяви колко съм била отслабнала от последния път като се видяхме (не че се бил заглеждал по чуждите жени, ама....)  Joy Много се зарадвах. Значи все пак почнаха да забелязват промяната.
Днес съм си режимна. Сега се чудя какво да си сготвя за довечера, за да не повтарям снощната издънка. Трябва да е нещо много вкусно. Отивам да чета рецептите.
Ох, пак стана голям чаршаф. Спирам
Лек ден и много  Hug Hug Hug Hug за всички

# 64
  • Пловдив
Честит празнит на всички!   bouquet   bouquet   bouquet  И ще ме извините, че тия дни много се хваля, ама после ще си млъкна и няма да ви занимавам повече нито със себе си, нито с децата, освен да се оплаквам от тях  Mr. Green Но не мога да не се похваля и с това:
http://media.snimka.bg/3099/012454207-big.jpg

# 65
Цитат
Но не мога да не се похваля и с това

Ехеее, Вещи  smile3501 coolcool

За тебе- цял букет с божури  http://gallery.cvetq.info/albums/Paeonia/normal_peonyred.jpg
полянка де Whistling

# 66
Вещи,радвам се на това признание за качествата ти на учител и ти пожелавам още дълги години да обучаваш младото поколение.И пиши по често.Винаги това което казваш попада право в целта.Гледаи на нас като ученици.Има какво да научим от теб.Ти си ветерана сред нас.
А сега да се похваля.Току що се връщам от среща с Викито и Михи.Макар и за кратко успяхме да си поговорим както го можем само ние жените.А Викито е едно прекрасно момиче с нежно гласче.
Танте 78 незная как решаваш,че никой не чете постовете ти.Когато има зададен конкретен въпрос винаги се намира кой да отговори.Но когато пишем само да кажем на останалите как сме и колко сме свалили е на такъв пост какво да се отговори.Аз пиша цяла година тук и когато има проблем всички помагат.Когато има радостно събитие всички честитят.Просто тук всички се чувстваме като добри приятелки и дори да няма отговорор на това което си писала трябва да знаеш,че е прочетено.
Мале,аз нещо много се разписах,а уж влезнах само да чистетя приза на Вещи.Така,че още един път Вещи-честито

# 67
  • София по рождение
Честито отличие Вещи!!!   bouquet Как сте днес? Честит празник на всички!!!

# 68
Вещи честито!  bouquet
Didonski   страхотен резултат,дай боже на всекиму толкова минуси Praynig
Петинка уредът е страхотен ,поне по това което описваш,хвърли ме в размисъл нуждая ли се от него-отговорът е да
Tante 78    Hug
Nyala рецептата ти за тази риба на сол звучи много вкусно,има ли значение каква риба се прави?Аз откакто съм дюканка риба не съм яла ooooh!но мисля да наваксам!

# 69
Мацкииии, големи сте писателки, прочитане нямате направо Hug То не бяха страсти, срещи, патки, без думи ме оставихте, даже не успях да се отчета в предишната тема.  newsm81
Вещи, поздравления за абитуриента, дипломата, фигурата, изобщо тази седмица е твоята седмица, спор няма smile3525

Аз тези дни свалям по около 100 грама на ден - малко, но от д---то Mr. Green. Важното е, че се чувствам супер, никаква умора, безсилие, паяжина на WC-то или други странични ефекти. Половинката и той е доволен, щото от други диети изгладнявам и ставам много зла.

Вчера сутринта си мерих разни летни дрешки от минали години и започвам да влизам даже в някои, които бях отписала и се канех да подарявам. Е, успях да се заклещя в една любима рокля, но чувствам, че след седмица-две и нея ще преборя #2gunfire
Опасното е, че ми е дошъл един мерак за нови дрешки, не е истина направо Embarassed

# 70
Петинка уредът е страхотен ,поне по това което описваш,хвърли ме в размисъл нуждая ли се от него-отговорът е да
Петинка - ако не се лъжа, гледах уреда ти на цена от около 379 лева  newsm78 (затова и само го гледах, де!). Ти за колко го купи?
Вещи - честито!   bouquet

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 15:15 от Sagittarius

# 71
Аз си го купувах покрай Коледа, имаше някаква промоция и до колкото си спомням струваше около 360 лв. Ето актуална информация от Техномаркет
П.П. Исках да попитам щом се използва малко мазнина (както пише до 3%), означава ли това, че мога да слагам мазнината.. Чудя се понеже през втора фаза са разрешени филета и шунки до с мазнина до 3%.. newsm78

# 72
Благодаря
скарлет 98 от все сърце го пожелавам на всички вас, аз имам доста време докато ви догона все пак нека да не го забравяме.

Cveti_T здравей мила, мисля да искарам ударния за 10 дни, поне така пише в книгата, ако имаш да сваляш много килограми.
А аз съм в тази графа, все пак ще се опитам да препоря 50 килца, което както и да го погледнеш си е още един човек  Laughing Laughing Laughing

# 73
 Здравейте!
Току що се излюпих newsm46

Влизам за да честитя отличието на Вещи  bouquet Голямо Браво!Хубаво е когато получиш признание за дългогодишния си труд!

Честит празник на всички учители и ученици!  bouquet
Мастрчето нали и ти си преподавател  bouquet

Да поздравя и момичетата от Софийската среща Hug Много сте готини!Светлат страхотно се разхубавяваш напоследък много си хубава  4470 и винаги усмихната.Браво!

Филюдка къде си миличка Whistling Hug

Допивам кафето и отивам да тормозя топката football

# 74
Момичета много ме боли корема ниско доло · Все едно че ще ми идва ЦК обаче още не му е време·А днес съм 4 ден на протеиновия·Възможно ли е да е от месото¿Нямам проблем с VC·

Общи условия

Активация на акаунт