Плажовете греят, слънцето блести, с Дюкан ще бъдеш на море и ти - 187

• 30 045
  • 527
  •   1
Отговори
# 375
  Момичета от одеве се ровя и в книгата и тук ...нищо не намирам по въпроса с маслините?Нещо ми подсказва, че няма да са разрешени , но все пак да питам..

# 376
  Момичета от одеве се ровя и в книгата и тук ...нищо не намирам по въпроса с маслините?Нещо ми подсказва, че няма да са разрешени , но все пак да питам..
Правилно ти подсказва нещото, от тях все пак се прави зехтин  Wink Маслини не може.

# 377
Правилно ти подсказва нещото, от тях все пак се прави зехтин  Wink Маслини не може.

И аз по тая логика тръгнах...ама си викам да не се мина и да питам..Значи твърдо НЕ!Оки, тъй да бъде и без маслини съм живяла.Мерсаж Hug

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 20:47 от Kpuccu

# 378
РАДАА,радвам се да те видя,сладурка.Принцесата ти е прекрасна.Видях мнооггоо хубави снимки,но и мама не отстъпва.Чудесно изглеждаш!
  ФИЛЮДЧИК,умуваме по въпроса....за Русе.Дай боже да се наредят нещата,но мнооггоо дълъг е пътя и не знам дали ще издържа цял ден в седнало положение и този дълъг преход.Ама ти нали ми обеща да дойдеш до Бургас???
  ПЕТЕНЦЕ-ЦВЕТЕНЦЕ,благодаря ти,миличка!

# 379
  • Варна
да питам бургаските мацки - някой предложи да се организирате и да ходите на срещата в Русе.а случайно през Варна дали няма да минете да заберете и мен? Embarassed

# 380
  • GYM
Благодаря ви за куража и подкрепата Hug
Пожелавам на всички ви много хубава вечер
Гуш Hug Hug Hug

# 381
да питам бургаските мацки - някой предложи да се организирате и да ходите на срещата в Русе.а случайно през Варна дали няма да минете да заберете и мен? Embarassed
 Миличка в интерес на истината , ние ви чакаме да направите среща и да дойдем във Варна , че миналия път много ни хареса!  Hug

ФИЛЮДЧЕ , много ще се радвам да се видим , дано да сме свободни защото сме малко под въпрос  Confused А идеята е на dj100 , която е страхотна дама , но не пише , а само воайорства и ни чете словоизлианията  Crazy

Рада , страхотна принцеска и семейство, много красива !  Hug  bouquet

# 382
Здравейте момичета и две момчета Hug!Как сте днес¿
При мен всичко върви по план от днес съм на ПЗ·
Преди малко хапнах скумриика на скара и таратор(дано да не се натровя)·
Но поне болницата е на близо Mr. Green·
Много ви гушкам всички и ще седна да ви прочета Hug Hug Hug·

# 383
Така,направих си аз дробчета за утре във фурната а от вчера ми остана пъстърва за вечеря и моята щерка се прибира от игра и хайде половината ми дробчета заминаха Laughing
Направих си половин доза крем карамел-350гр.мляко с три яйца ,сложих 6хапченца ама не стана много сладко.Лоне залъгах глада за сладко Mr. Green
Утре ще си купя течен най-добре.
Теглих се в комшийката и ме показа с 5 кг. по лека от вчера  newsm78това не е възможно или моят или нейният не тегли правилно.Но аз се ориентирам по моя вс епак с него съм почнала.

# 384
  • Варна
Шушинце, от кога рева аз за среща, ама дано някой ми удиса на акъла!но ще стане!леле как ще се радвам да се видим най-накрая!ти как си миличко?

# 385
Весито Hug Hug Hug
Напоследък нещо не ми се пише, аз не че и често пиша де... Все по-често се улавям, че се гледам на онова "кривото" огледало, дето Вещи периодично ни го пуска. Уж не му се давам ама отвреме навреме... На к'во се дължи не знам... Третата си ми върви нормално, най-много съм стигала до 59,500 и след П четвъртък пак всичко си е наред (58,400), както си и влязох в Трета... Да взема да се пробвам и за още ли Thinking ама кога... сега ли... по късно ли... newsm78 Ей,так'визи мисли са ме налегнали...

Да се включа и към скромния отбор на кантарчетата Grinning гулбенур Hug Гарденийка Hug

А за ходенето до Русе Party колко ми трябва на мен... само като се обадиха и съм първа писта Whistling dj100 Hug Шушинко Hug

Още нещо май щях да пиша newsm78 ако се сетя, ще се върна да дописвам, ако пък не се сетя:

Спокойна нощ на всички Hug Hug Hug

# 386
Момичета оплесках се  Embarassed Не, не съм прегрешила  Mr. Green Но вечерях с една шунка, уж без мазнини и докато я ядох нищо не усетих....а сега ..... ще умра от жажда, тя явно е била свръх солена  Sick   ooooh! Но искам да ви питам - ако имате опит - сега многото вода ще помогне ли или съвсем ще ме надуе  newsm78 Вече изпих 0,5 литра ( след вечерята имам предвид, през деня съм изпила още към литър и нещо ) и ако докато си легна изпия още 1 л , дали ще се спася от подуване и отичане утре или съвсем ще допринеса  newsm78 Само да отбележа, че по принцип имам проблеми с това - винаги съм си следила солта и водата, защото съм много склонна да задържам и се подувам и отичам - крака, очи, корем и т.н. Не искам утре да съм подута, не точно утреее  Outta Joint

# 387
Блулейди Hugи аз се включвам в палцестискането fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover и ти пожелавам всичкия късмет на земята·
Пепеляш(Н)ка с теб сме еднакви килограми в момента·Моята цел е 60 кг·И не се отчайвай има моменти на застой Hug·
Ронито браво на теб!!Ти си на крачка от целта си smile3501·

# 388
  • София
Добра ви вечер! Simple Smile

Весито5  Heart Eyes Hug, тук съм - чета ви, ама няма какво съществено да напиша, затова си мълча.

Тонито27, страхотно тату, а и забелязвам, че крачето, на което е вече е доста финичко  Hug

Филюдка, и аз теб та убичам!  Hug Hug Сигурно, щото сме една зодия  Wink  аз съм на 02.07.  Mr. Green

Танчето,  Hug Heart Eyes

Кри,  Hug

Липстик, не се вкарвай в разни филми. Запомни, че всичко е в главата  Naughty  Hug

и на всички  по една голяма  Hug и  Heart Eyes

# 389
Шушинце, от кога рева аз за среща, ама дано някой ми удиса на акъла!но ще стане!леле как ще се радвам да се видим най-накрая!ти как си миличко?
Ами как съм , гледам да съм повече време с моето момче и да се подкрепяме взаимно , трудно е но вървим напред няма начин !  Hug   Насочваме се към лекари и изследвания и така ... продължаваме по пътя .... за съжаление се опитвам да влезна отново във втора , но така и не съм успяла ... карам някаква трета без картофи , ориз и тесто !
 Липстикче  Hug  Heart Eyes
  bluelady_D  и аз съм с теб !  Hug

Лека и хубава вечер на всички и много много гушшш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт