Плажовете греят, слънцето блести, с Дюкан ще бъдеш на море и ти - 187

• 30 035
  • 527
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
И аз хапвах от Културата но ме посъветваха да не го ям защото има мазнини.
http://209.85.129.132/search?q=cache:MQvKZBSfJ-4J:fermer.bg/down … ct=clnk&gl=bg
прочети тук-благодаря на мимиии,че ми го прати

Този линк го пускам вече всяка тема и все не сте го видели  Confused

Борка, направо ме засягаш с това кой е бил най-дълго на втора фаза. Вярно, че с цел да предпазя повечето споменах за моята одисея с Великденските козунаци в началото на режима, но това не ми омаловажава дължината на праведната втора фаза Simple Smile

# 361
  • София

Търси се ....
Моля да се яви ...
Toва е все още загубено...кога ли ще се намери newsm78
А това е още по-розово  Embarassed
И слончето в подписа ми става все по-голямо...
Имам разни тъпи здравосовни проблеми, които нарушават душевното ми спокойствие и не ми се пише, но ви чета  Hug

# 362
Здравейте,
Регистрирах се, за да мога да се включа във вашите редици. По принцип съм напълно наясно с режима. Аз съм от тези, които само четат, но не пишат. И така 86 дни бях анонимна и режимна - постигнах спад от 18 килограма. През цялото време черпех информация и енергия от всички вас и се справях блестящо. С лекота намирах отговор на всеки мой въпрос. Разнообразявах си менюто с вашите идеи. И така: бях една от вас.
Обаче ... поради здравословен проблем се наложи прекъсване от 22 дни и през този период разликата от 18 стана 22 килограма, но в момента (от 19 дни) си похапвам (всичко) без никакъв режим и резултата е на лице + 2 килограма.
Желанието ми е да започна отначало, но този хъс, който притежавах преди да ми се случат всички премеждия го няма. Първият път без да го мисля много, много взех решение и започнах от раз. А сега всеки ден обмислям кога да е първият ми ден.
Деня, в който взема решение да започна ще ви пиша.
Благодаря ви!

# 363
Ей,хора помни ли ме някой Mr. Green.От два дни съм на работа и чак сега ми остава малко свободно време,за да се включа.Четох,четох ама то много матриял сте натворили Mr. Green.Гледам някви клубове по зодии-включвам се и аз-Близнак/типичен/ роден на 12.06. няма да казвам коя година Mr. Green.Кг. не знам,мерки също,толкова съм изморена,че се прибирам и се тръшвам в леглото.Чао засега,че трябва да удрям ключа на офиса,ако съм на крака довечера ще гледам да ви изчета HugКриси видях,че си се включила при нас,много ми е приятно да знаеш HugНа всички и най-много на Борис newsm51

# 364
Ruta ,добре дошла си тук сред нас!Както вече си разбрала тук ще получиш и утеха и поущрение и по някой тиган ако не си режимна Laughing
Съжалявам за проблемите които си имала надявам се вече да си добре!А резултатите ти са супер -браво на теб не му мисли а към нас се присъедини!

# 365
Здравейте ,мацки. Hug
Аз да се отчета сега .Днеска ,незнайно защо имам + ,и то 500гр даже незнам от какво/ newsm78 Дали зеленчуците вчера ми бях повечко ,водата ли беше малко ,или изморена щото бях ,незнам.Нищо нережимно не съм яла. newsm78 Както и да е .Може и да падне ,може и да си е редно в трета такова вариране.Иска ми се още да сваля в трета. Praynig Затова и така плахо подхождам и все още не съм ги включила нишестяните и хляба ,и си карам с една гала.
Та това е при мен.Ремонта още не сме го свършили и незнам и кога ще стане . newsm78
Мастерчеее,къде се губиш? Hug Hug
По-късно пак ще пиша да посвърша малко къщна работа.Цунки по муцунки на всички ви! Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 366
  Ха, здравейте пак!Ей ме на сега ще вечерям, макар и да не съм много гладна.Вечерята ще е пилешко филе без кожа и извара с подправки и лъжица кис.мляко.Отивам да чета рецепти и да избирам меню за утре Wink

noni2009
, и на мен ми е приятно да видя стари познати  bouquet Пиши по-често Hug

Момичета помагайте,искам да си направя крем карамел но не зная  newsm78колко подсладител да си сложа защото моят е на таблетки.Ако някой знае нека каже.

Аз си взех течен.В раздела с рецепти има пропорции, но нямам спомен за такъв на таблетки.Като направя ще кажа как е станал моя Peace

# 367
  • Варна
Николинчето, честита месечинка и почти годинка!страхотна си, нямам думи!искрено ти се възхищавам!показах снимки и на майка ми, тя неможа да ти се начуди и да се нарадва!поздравления и от нея!  bouquet Hug
Криси, Рута, добре сте дошли! Hug както и всички други новички, които съм забравила!
Мис Марпъл, радвам се много, че си добре миличка! Hug Hug
Стел, добре си си дошла и ти! Hug
Мастърче, къде си мила? липсваш ми днес!
Сигурно съм пропуснала да поздравя някого, извинявайте!още имам проблеми със стомаха, почти нищо немога да хапна, и все ходя да... Sick гадост!много  Hug на всички!

# 368
Petenci-cvetenci,скорошно оздравяване ти пожелавам! Hug
meri_zajo,за крем карамела който пуснах в рецептурника дозата е 1,5 с.л.мисля че така беше и става страхотен . Hug

# 369
Николинче - честита месечинка   bouquet Радвам ти се от сърце - постигнала си много и ти пожелавам с лекота да задържиш резултатите  Hug
Мис Марпъл - мислех те  Hug радвам се ,че всичко при теб е наред  Peace
Ванесса,baci Hug  Hug
Стели - радвам се ,че се появи  Hug тъкмо се бях сетила за твоите воденички в плик и сега тях правя  Heart Eyes
Михи69 - детенце вече е добре и слава Богу  Hug ... радвам се ,че най-сетне се нареди при 8-чките  Heart Eyes
Крииии - вече съвсем сериозно се бях притеснила  Hug  Hug  Hug дано бързо се оправяш и всички болести да си заминат  Heart Eyes
Напоследък не пиша много,но чета ,а от 01.06 започвам работа на още едно място и съвсем ще ми се стъжни... ще гледам да успявам да следя какви ги дробите без мен,а и да се отчитам от време на време ... дано има за какво,де  Praynig ... аз продължавам да връткам 83.2-84.3  Crossing Arms ама туй то... утре влизам в 5П ,дано нещо се раздвижи ...

# 370
   Здрасти,банда!
   Чочосан,Блумче,Мис Марпъл,Гелинда,Гулбенур/адмира;ии за постигнатото и задържането в ІІІ-та.Важното е,че ти се харесваш така и,че се чувстваш прекрасно!Много се радвам,че при теб върви всичко ОК/,Юни,Саги,Коте/много си лаконична/! newsm51 newsm51 newsm51 smile3534БЛАГОДАРЯ!АЙНУР,НЕЛСЪН,Музичка,Луси,Филюдче,Тонито27,Криии,Танчето,Марчела,Сновчева,Липстик,къде сте брееееееее???

# 371
Здравейте !
Ей, най-после да надникна в темичката. Радвам се да видя толкова познати момичета . Хей, балкончето  wavey , а на новичките желая успех и добре дошли  welcome.
Вещи, честито отличие ! Много хубав абитуриент имаш. Да ти е жив и здрав! Въобще цялото ти семейство е страхотно.  Hug
Весито5, радвам се че си добре Hug
Честито на всички с месечинки и минуси Hug
Ние с милото сме в трета. Задържането въъъъъъъъърви добре, въпреки бала и гала дните. Почти минахме без поражения.А сега  трябва да се мобилизирам и да вляза изцяло в релсите, че срам- мъжът ми действа сериозно, пък аз ....
В подписа съм сложила албумче на абитуриентката ни.
Поздрави и гушки на всииииииииички Hug Hug Hug Hug Hug

# 372
             ЗДРАВЕЙТЕ, боже, започнах да пиша само по два поста в тема, че някой път   даже един,  просто не успявам да ви  изчетааааа - ужасТ.
             ГАРДЕНИЙКА - не се тревожи, малките деца бързо вдигат температура и бързо пада температурата, така ще порасне. Но да знаеш - от опит ти го казвам - оцетът е най сигурният начин да се смъкне висока температура, чорапки, потниче, гащички - всичко намокрено и облечено върху детето, ако обаче положението е много критично и трябва на всяка цена  да падне температурата бързо, за да не направи детето гърч се използват чаршафи напоени със ледена вода, действа автоматично. Сега при вас е някакъв вирус, не се панирай, ще се оправи Надито, може би беше рано да правите баня на балкона, А...  да ми я нагушкаш и намачкаш и да сте усмихнати утре.
              МИМИИИ честита втора месечинка, много си хубава!
              ЮНИ - да ти е жива и здрава племеничката;    
              СНОУ - честито минусче, давай смело, ще се получи все пак;
              ИЧОНИ - лек режим на половинката и понеже питаш за РАЧЕТА, не само съм РАК, но съм родена на 21.07.19.... година, значи имаме заедно рожден ден.
              МЕГАН - за  да не се объркваш и да бъркаш 5П/5ПЗ най добре ще е да си направиш график и всеки ден да зачеркваш. Предполагам повечето от нас така са го правили, аз също, така хем няма да се объркваш, хем ще         знаеш какво става.
              ТОНИ -  браво за татуто, много е красиво;
              ОСКАР - успешна трета, никога не е късно да се запознаеш с нас, та ти си една от нас така или иначе;
               БИЖУУУУУУУУУУУУУ - къде си, какво става с теб, мина ли бала на хубавеца, хайде обади се, до 7 юни остана съвсем малко, а нямам и телефон,за да ти се обадя.
               ШУШИИИИИ радвам се че си добре, а още по ще се радвам, като се видим в РУСЕ на живо! Опасна си - нямаш грешка!
               ИВ НИКОЛОВА - хайде де пусни някоя снимка от ИТАЛИЯ;
               ТАНТЕ 78 - аз се тегля всеки божи ден вече една година;
               ЕЛИ  АЛЕКС - много си хубава;
               ДАРИТО  71 добре дошла
               ВЕНЕРА - на 7 юни те чакам на срещата за да те видя лично;
               ТАНЧЕТО - хайде да оздравява  малкото ти мъжленце;
               БОРКА - аз изкарах от 18 май до  5 декември без нито едно нарушение, а после се омотах, но това само добро ми донесе, никакви болести. Тук където съм аз, можеш да си направиш 10 пъти изследвания  в годинатааааа, никой не ги брои, но така или иначе е пълна безотоговорност да не си правиш изобщо. Поне един път годишно това трябва да е задължително за всичик.
               СВЕТЛАТ - ДЕ ШЪ ОДИШ на 7   юни, че няма да бъдеш на срещата, мислех да те гушна, ама ще ми се размини.
               КРАССИ - добре дошла
               МИХИ - ВИКИ -    сладурки такива
               НИКОЛИНЧЕ - честита 11 месечинка, аз просто        нямам думи да ти кажа колко ти се възхищава - жива и здрава бъди и се радвай на новото си амплоа!  Hug  bouquet
               ВЕСИТО 5 -  радвам се да си добре и да се възстановяваш бързо, АКО МОЖЕШЕ ДА ДОЙДЕШ ДО РУСЕ малейййййййййййй как бих се радвала ВЕСИ!!!
               АРАБЕЛА -  добре дошла;
               ДАРЕТО 71 - каква е ползата, че си прочела книгата    когато не си я разбрала - там да си прочела някъде да има 5 дни протеини и 2 зеленчуци, или пък да си прочела  случайно, че триците са доживот. Както и да е, ти си караш някаква твоя си диета, но в никъкъв случай режима на ДЮКАН, желая ти да отслабнеш - но не се мъчи да ни убедиш че си на НАШИЯТ РЕЖИМ!!!  
                ВЕСИ 70 браво за цигарите - ТОЧНО СЕГА Е МОМЕНТА - можеш да ядеш на воля, защото ще ти се яде, бъди сигурна, избрала си най точното време за отказването им!
                МИС МАРПЪЛ - браво,     радвам се че нищичко ти няма,  хайде споко сега и напред!

ГУШКАМ ВИ ВСИЧКИ И ВИ ЖЕЛАЯ  ЛЕКА ВЕЧЕР!

ФИЛЮДКИ ЗА ВСИЧКИ

# 373
  • Варна
tonnny_bg, дай Боже да ми мине скоро!благодаря миличка! Hug
Весенцеее, много се радвам, че си добре миличка!ще се възстановиш напълно и ще тичаш! Hug
Рада, живо и здраво да ви е порастналото момиче!прекрасно дете!а и ти си много хубава! Hug
Блулейди Д, стискам палци за прегледа, да пишеш обезателно какво е станало!не се притеснявай предварително мила! Hug

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 20:22 от Petenci-cvetenci

# 374
Включвам се отново, за да пожелая на bluelady_D успех утре на прегледа, много силно стискам палци, дано всичко е наред!  Hug Hug Hug
На nikolincheto, честита месечинка и поклон, великолепна си!   bouquet
Добре дошли на новичките, бъдете стриктни и се запознайте подробно с изискванията на режима, не правете свободни съчинения, преди да сте попитали (след това пък съвсем Wink) - и ще успеете!
Честити всички минусчета и всякакви поводи   bouquet
Специални  Hug Hug Hug на pink85, Hotchili, nartsisa, Филюдка и още много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug за всички останали!
А, да се включа в преброяването, аз съм дева.
RADAA, каква красавица си отгледала  Simple Smile А тоалетът й е като за принцеса  Simple Smile
Petenci-cvetenci, оздравявай, миличка  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт