Плажовете греят, слънцето блести, с Дюкан ще бъдеш на море и ти - 187

• 30 032
  • 527
  •   1
Отговори
# 435
Момичета исках да ви попитам,понеже тук няма степчета Crossing Arms..а искам да си направжа торта с кис.мляко-мога ли да ползвам 1 лъжичка плодовo нишесте например,за цвят и аромат????? newsm78 newsm78
плодовото нишесте със сигурност има нещо нережимно.
Ако има някъде на близо лидл там продават едни такива сокове за разтваряне в половинлитрови бутилчици. Предполагам и по други магазини има, но разбира се гледай да са без захар Hug  

# 436
  • София
Здравейте!
Честито на рожденичките - вече се обърках колко са точно и за да няма обидени, честитя им общо и им пожелавам много щастие, здраве и любов!  bouquet

РАДАА - много хубава абитуриентка - фина, нежна и красива, да ти е жива и здрава!

За мен нищо интересно. Обаче да споделя нещо с вас - станала съм адски нетолерантна, откакто се уверих в чудото Дюкан. Като видя някоя пълна жена, веднага си казвам на ум - защо не почне Дюкан, откакто той съществува, никой няма оправдание, че не може да отслабне! Май не е много редно да си мисля така, а? Embarassed Blush

# 437
Здравейте всички и от мен!

Честит рожден ден на Фоли!  newsm59
Честит рожден ден на Петенце-Цветенце! С пожелания за здраве и всичко най-добро!  newsm59

Рада - абитуриентката ти е прекрасна просто, много са ти хубави дъщеричките, да сте живи и здрави всички, много да те радват!
Желая на всички по-скоро да се отърват от здравословните си проблеми, а тези, които им предстоят прегледи - палцестискане и от мен всичко да е наред!
Стана въпрос за цикъла - аз да кажа, че при мен режимът по никакъв начин не повлия на месечния ми цикъл.

Успешен и усмихнат ден на всички!

# 438
Като видя някоя пълна жена, веднага си казвам на ум - защо не почне Дюкан, откакто той съществува, никой няма оправдание, че не може да отслабне! Май не е много редно да си мисля така, а? Embarassed Blush
Всички сме така  Joy Joy Joy Joy Joy

# 439
Petinci-cvetenci  и Foli   bdbaloniмного здраве най-вече,щастие и късмет

Да докладвам,минуси нямам кантара тази сутрин показа 71.700 Rolling Eyesне мърдам и това е

# 440
Момичета исках да ви попитам,понеже тук няма степчета Crossing Arms..а искам да си направжа торта с кис.мляко-мога ли да ползвам 1 лъжичка плодовo нишесте например,за цвят и аромат????? newsm78 newsm78
плодовото нишесте със сигурност има нещо нережимно.
Ако има някъде на близо лидл там продават едни такива сокове за разтваряне в половинлитрови бутилчици. Предполагам и по други магазини има, но разбира се гледай да са без захар Hug  

Съшто така трябва да има плодов желатин без захар. млякото с него страва страхотно.

# 441
  • Варна
Кри, миличка, радвам се, че се появи  Hug Абсолютно несправедливо е толкова дълго да не си добре  Cry Стискам палци да се оправяш моментално!
И на Гардения стискам палци за малката красавица  Peace да се оправи бързо.
Весито5, пращам ти позитивна енергия да се възстановиш по възможно най-бързия начин и ти!  Hug
RADAA, много красиво семейство сте!
Мамс  Hug Леллл, сега се замислих колко варненки спряха да пишат в темата  newsm78 И те като Фоли...  newsm78

ФОЛИ, мила и прекрасна, много ни е мъчно за теб!  smile3525 Честит рожден ден и не ни забравяй!!!

ПЕТЕНЦИ ЦВЕТЕНЦИ, честито и на теб!  baloni

# 442
Като видя някоя пълна жена, веднага си казвам на ум - защо не почне Дюкан, откакто той съществува, никой няма оправдание, че не може да отслабне! Май не е много редно да си мисля така, а? Embarassed Blush
Всички сме така  Joy Joy Joy Joy Joy
Еее аз малко не съм съгласна  Thinking Има най-различни философии и разбирания за живот - има жени, за които е свещено важно да не ядат месо например, има и режими, които прилягат на различните психики и т.н. Баща ми смъкна 20 килограма с Дюкан, а на майка ми този режим й беше противен, не успя  Tired Нейния режим е друг режим  Peace
И разбира се да добавя - някой да не помисли, че толерирам успокоението "пълни сме, няма какво да направим" и други оправдания  Crossing Arms Разбира се, че всеки човек е длъжен да се погрижи не само за външния си вид, но и за здравето си, като се ориентира към по-здравословни навици   Peace
 Hug Hug Hug

# 443
  • Пловдив
Фоли, честит Рожден ден, много щастие късмет и любов!

Търсих да те поздравя с мъжка фея, но намерих само това, така че не те поздравявам с него, освен ако не настояваш да си го вземеш Wink

# 444
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ФОЛИ И ПЕТИНЦИ
-да сте много здрави, обичани и усмихнати

Всички сме така  Joy Joy Joy Joy Joy
и аз съм си го помисляла, а не съм фиданка  Embarassed Embarassed Embarassed

# 445
  • София
Здравейте  Hug
Фоли, Петинци-цветенци - честит рожден ден, много здраве и късмет  nbirthday
Радаа - честито завършване на прелестната ти дъщеря, наистина е като принцеса. Много попътен вятър и щастие в живота  bouquet И ти изглеждаш много добре   bouquet
на всички болнички - бързо оздравяване   bouquet

# 446
  • Пловдив
Петинци-цветенци, честит Рожден ден!
 Много късмет, щастие и любов!

# 447
СВЕТЛАТ - ДЕ ШЪ ОДИШ на 7   юни, че няма да бъдеш на срещата, мислех да те гушна, ама ще ми се размини.

Гушкам те виртуално, и на мен ми е криво, че ще изпусна срещата на 7 Юни с всички Ви, но трябва да ходя на събор на Вълчедръм, иначе мама ще ми се сърди, а и ще и закараме детето, ще слагаме и паркет, въобще програмата е сложна - надявам се следващият път да се видим  Hug  Hug  Hug

Рада, много ти е хубава абитуриентката  Hug

Гардения - гушкам те  Hug , а ти нагушкай Надето да е здравичка  Hug

Мименсита - просто ей така  Hug

Мирка  Hug   Heart Eyes

Нелсън  Hug  Heart Eyes

Кри - искам да те видя и да си побъбрим  Hug  

Дари -  Hug  Heart Eyes

Мастърче  Hug   Heart Eyes

Венерас -  вървиш добре   Hug

*tan4eto* -  Hug

Ванеска  Hug

Коте -  Hug

Михи - честита ти осмица  Hug

Блумхен -  Hug  Heart Eyes  

Дорче -  Hug  Нещо друго да кажеш, само ще поздравяваш ли?

Фоли - Прекрасна - Честит Рожден Ден   bouquet  
Много Любов и Много щастие ти желая!

Айде стига съм писала днес  Hug

# 448
Искам само да попитам вас боляхя ли ви бъбреците и дали това не е от режима, защото мен ме болят от няколко дни  и започва все по силно да се усеща.Пия минимум 3 литра на ден течности newsm78

# 449
Искам само да попитам вас боляхя ли ви бъбреците и дали това не е от режима, защото мен ме болят от няколко дни  и започва все по силно да се усеща.Пия минимум 3 литра на ден течности newsm78

мен са ме боляли. махни подсладителя  Peace

Общи условия

Активация на акаунт