Плажовете греят, слънцето блести, с Дюкан ще бъдеш на море и ти - 187

• 30 025
  • 527
  •   1
Отговори
# 450
Искам само да попитам вас боляхя ли ви бъбреците и дали това не е от режима, защото мен ме болят от няколко дни  и започва все по силно да се усеща.Пия минимум 3 литра на ден течности newsm78

мен са ме боляли. махни подсладителя  Peace
Много ти благодаря ще го махна и ще видим какво ще стане  Hug
Вие сте злато момичета, макар да ми се карате  Hug Hug Hug Hug Hug

# 451

АМа то за добро беее...Не се караме с лошо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 452
Patence - cvetence - Честит Рожден ден!   bouquet

Foli - Честит Рожден ден!    bouquet

# 453
veneras, все да ти казвам, че страхотен крак видят на снимките ти - БРАВО! Peace

Оскар, относно 1/1 - мнението ми е, че човекът явно си доразвива нещата и не стои на едно място, хем в посока да се свалят кг, хем да ти е по-леко психологически - ей това най-ме кефи в него!  Peace
Но практически впечатления едва ли ще има някой.

Какво мислите за ядките в 3-та!? Че са забранени - забранени са, но понеже ги обожавам - може ли да ми са гала напр., в разумно количество!?
newsm78

# 454
Петинци-цветенци, честит Рожден ден!Много здраве и много много минуси!ПРегръщам те силно!

# 455
  • София
Фолиииии, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, мила феичке!  newsm51  newsm59  bigdance2 Пожелавам ти всичкото щастие на света, да си все така усмихната и красива!  Hug Hug Heart Eyes

Петенце - Цветенце, и на теб ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! От всичко хубаво по много!  newsm51

# 456
Здравейте милички!Рожденнички   bouquet да сте живи здрави и много слаби!
Започнах да си пия хапчетата- оказа се че е антибиотик .Днес съм отново с оттоци но се надявам всичко да отшуми по бързо.
Това е засега от мен.За всички вас  Hug Hug Hug

# 457
Марчелка мен ме наболяват  бъбреците но много леко.

# 458
  • Велико Търново
Привет и от мен!  love001

На всички,които днес имат повод или пък нямат причина да празнуват пожелавам весел и късметлииски  ден! newsm51
Да ви се отчета-аз като в детската градина-слушкам(пия си водата,не нарушавам режима),папкам(даже ми се струва,че прекалявам) и сега ще нанкам(бях нощна смяна).Затова си чакам наградата в килиграми.Засега е половинка надолу,но кантара ми е механичен и не съм сигурна.

Вчера май се брояхте по зодии-пишете ме при стрелците.

# 459

Знам, знам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
И още нещо стискайте ми палци да не оплескам пак нещата, че почнах работа в сладоледена къща и вчера ми беше първия ден ама остисках.

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 11:17 от mar4elka

# 460
Фоли - Честит Рожден ден   bouquet Здраве,щастие,късмет за годините напред и още много рождени дни с приятели добри  Hug  Heart Eyes
Петенце-цветенце - Честит Рожден ден и на теб   bouquet От здраве и късмет да не се отървеш, и много сбъднати желания  Hug
Михи69,Светлат,Нелсън,Венерас -  Hug  Hug  Hug  Hug
Кри - на 7-ми дали ще се видим ,а  newsm78 ... много ми се иска да те гушна  Hug  Hug  Hug
Стели - нищо не пишеш - да се явиш на отчет веднЪг  Hug
Много от старите муцун липсват ... на всички много  Hug  Heart Eyes
Завижд на всички, които ще успеят за срещата в Русе
Филюдич - ха дано на 7-ми те гушна ,че мнооого искам  Heart Eyes
Някой питаше за Люси - пече си д..то на морето  Laughing ,ама и на мен ми липсва
Даре68 - как си мила  Hug  Hug и успех  Peace

# 461
  • София
envia , по време на галите в Трета може всичко! Mr. Green

# 462

Знам, знам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
И още нещо стискайте ми палци да не оплескам пак нещата, че почнах работа в сладоледена къща и вчера ми беше първия ден ама остисках.

newsm66 newsm66 newsm66 newsm66 newsm66 newsm66 newsm66 newsm66 newsm66

Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye

# 463
  • Бургас
            ФОЛИ,Петенце-цветенце,ЧЕСИТ ВИ РОЖДЕН ДЕН
                          Бъдете много красиви,здрави и щастливи
 bouquet  bouquet  bouquet
Здравейте сладурки.
Днес съм супер щастлива,кантара  най накрая отчете 65кг,толкова време я чакам тази цифричка,че сега летя от кеф.
Не знам дали е позволен спорта във втора,ама аз си направих такъв с местене на тонове багаж и може това да раздвижи кантара.
На всички с минусчета честито,само така и занапред.
Кри, миличка дано скоро всичко отмине и се почустваш здрава като камък.
Гардения,дано Надето е много по добре вече. Hug
Венерас,браво за минуса,знам че пак ще се справиш,банския от миналата година беше супер,време е да го покажеш пак Grinning
Михи,браво на теб,бързо да видиш и седмичката.
Заесега бягам,че освен един милион дрехи за сгъване,ще ходя и на работа.
Целувки на всички.
Шани,каквото и да направим няма да промени направеното,сега само се иска от теб да забравиш какво си направила и да продължиш по устав,ако задържиш няма да се цупиш,само ще мразиш малките ябълки.

# 464
  • с/у ОколоМръсТното
признат грях = половин грях.
Една малка ябълка, сега на закуска.  Blush
Кое да си подам за боя?

Общи условия

Активация на акаунт