ДЕКЕМВРИйките слабеят, на плажа кръшни фигури ще веят!

• 15 012
  • 312
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Момичета, да знаете къде в София има аптеки "Марешки"?

# 106
  • Варна
Ехеее Габи все така да си остане късмета ти до края на обучението  smile3501
Карчи лек път  Peace Дано децата да са послушни и да не създават допълнително грижи  Laughing Ти към Варна на разходка няма ли да наминеш. Може да си спретнем срещичка на по бира  Mr. Green
Янич бравос за фигурата  thumbsup
Пачи - 20 пъпки са си нищо работа, бързо ще и мине на магарица Mr. Green Помниш ли моята Симонка на какво беше станала от варицелата (бях пускала снимки преди 2 години), нямаше празно място по нея  Tired
Маринка честит празник (на патерички  Embarassed)  Hug А за  EFP  - това е най-хубавият подарък. А килограмите винаги можеш да ги свалиш. И аз бях като малко слонче особено със синковеца, пък сега съм има няма 45-6 кила  Mr. Green Те като са две бързо ще ти видят сметката на килограмките  Hug

У нас всичко по старо му. Хлапетата не можах да ги изведа никъде за 1ви юни, но пък за сметка на това получиха големи подаръци (баща им щеше да ме убие  Mr. Green). Симона получи така желаната количка за кукли близнаци, а Дари дървен замък с рицари. Сега обаче има проблем - малката иска след градина веднага да излиза с количката навън, а баткото иска да си седи в къщи и да играе със замъка  Wink
Ето малко снимки от нас - тези са преди 2 седмици когато ходихме в ботаническата градина в Балчик  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=383064
а клипчето е от празника за 24 май (Симонка е на първа линия със зеленото рокле - дето танцува опако на всички  Mr. Green) http://mishelin26.multiply.com/video/item/3/Moni_1

аз успях да отида на ендокринолог, ама оня ми ти докторка направо ме закопа - само ме погледна и каза, че не било нищо сериозно, обаче почваме лечение с нещо си (не му запомних името) на което страничните ефекти били силно главоболие, световъртеж, гадене и т.н и да съм пиела първо по половин хапче веднъж на ден и после бавно да увеличавам дозата до колкото ми понесе  #Crazy Даде ми направление за изследвания на щитовидната жлеза и мисля първо тях да направя, а после да се посъветвам поне с още 2ма лекари преди да почна да се тъпча с лекарства.

# 107
  • София
Момичета, да знаете къде в София има аптеки "Марешки"?

Моля: http://aptekabg.com/apteka-mareshki-2/343

# 108
пристигнахме живи и здрави  Grinning

# 109
Краси, добре дошла! Целувки на малките принецси!  Hug
Марина, Честит Рожден Ден! Дано да си получила подаръка, който искаш   bouquet
ЗА първи юни се сгромолясаха всичките ни планове.... Исках да не съм на работа, но в офиса е такъв ад, че е невъзможно да ме няма, било то и за ден.... НО пък си тръгнах в 4 и успяхме да се видим с женимама и павчо (ако си ги спомняте Simple Smile) и децата поиграха, и ядоха сладолед, такива детски работи Simple Smile
И подарък получи, много весела игра, цялата къща се забавлява с нея ето я играта Ето и линк с описание на играта Лакоми хипопотами. Голям смях пада, а Калина е станала, като машина с тази игра Simple Smile
А аз набързо преболедувах, някакво вирусче, но го уморих бързо Simple Smile Детето, Слава Богу е добре, не успях да я заразя.
Мимис, кога махате гипса на Надето?
Габи, браво за успешната сесия, дано късмета не те напуска не само за изпити  Hug
Пачи, и на Калина и останаха белези, надявам се, докато порасне да се скрият. Че има и 2-3 на лицето... В моменат се виждат като петънца, но да се чуди човек как станаха толкова дълбоки тези пъпки, като тя не се чешеше. А на гърба има един доста ужасен белег... Но това да е кусура.
Вики, не си показвала снимки от много дълго време Как е Ела  Hug
Леле, ще се опитам да пиша пак през деня, че трябва да будя къщата вече Simple Smile
Хубав ден на всички   bouquet

# 110
пристигнахме живи и здрави  Grinning

Hug Hug Hug

# 111
Кари, добре дошли   bouquet

Дами, чувствам се като киборг пред пенсия - не съм спала от 2 дни, Маги не спира да реве, че я боли и сърби навсякъде, и най-вече на трътката, не знам ден ли е, нощ ли е, камо ли дата. Изпуснах много важен срок в работата и се чувствам като пълен идиот пред клиента си.
Пъпките вече станаха милиони и имам чувството, че се увеличават с минути. Ако и при Боян протече по аналогичен начин, сигурно ще се гръмна.
Е*аси, никоя от вас не мрънкаше така, докато децата караха ш*баната шарка  ooooh!

# 112
  • Пловдив
Пачи Hugстана ми мъчно за теб и Маги.Стилиян я изкара много тежко -беше целият в пъпки и сега има ужасни белези , но може би ,защото не можеше да си каже какво му е и аз не съм се шашкала много .Но баща му и леля му ми описваха колко е гадно и направо ме побиваха тръпки.
Дано Боян да я изкара много леко Praynig

Кари ,добре дошла в България!

Момичета , стискайте палци утре, ще правим зъбките на Стели.Много се притеснявам , повече от първия път.

За първи юни и аз да се отчета - бяхме на Мак Доналдс.Стилиян получи списание с Пауър Рейндъри и съгледвач ,който имам чувството ,че му е залепен за ръката , но пък го манипулирам чудесно - ако нещо се глези ,казвам му че връщам списанието и съгледвача и всичко е ок.От дядо си получи тротинетка , но видя ,че трябва да се полагат някакви усилия , а той си пада мързел, и заключи ,че не може да я кара , та сега само се спъвам в още една играчка.

# 113
  • Бг-мама
Пачи , съжалявам мила.Не може ли да облекчиш сърбежите като мажеш с някъкав сприт ментолов примерно .Незнам но все трябва да има начин да помогнеш на Маги , може да има и нещо хомеопатично , не съм запозната.
 Hug Hug Hug

# 114
Пачи  Hug, ние мазахме с розова вода, къпехме я във ваната, в която слагахме калиев перманганат. И мажех се фенистил. Дано при вас помогне някое от тези. И после трябва да я пазиш, да не би от отслабналия имунитет да лепне и някой вирус. За целта аз давах Ехинация Форте. Хубавото е, че се кара само веднъж тази гадна шарка  Hug и на Маги. Дано на Бо се размине!

Зеч, последния уикенд на този месец пак сме в Яев  Mr. Green Може пък този път да успеем да се видим!  Hug

# 115
Пачи, специално, за да те успокоя, че не си извънредно голямо мрънкало или драма куин, се разрових в старите си постинги и ти цитирам това -
Цитат
Някой да ми услужи за малко с пистолет, моля! Ще се гръмна и ще му го върна!
Датата е 23 ноември, когато избиха пъпките и на Тони.
Така че не се притеснявай, че мрънкаш! Не за мрънкане, за рев и вой до небесата си е. Напълно те разбирам. И Маги също!
Стени не можеше 3 дни и нощи да спи от пъпките. И той беше отгоре до долу целият с пъпки, даже по пишката, по главичката на пишката имаше  ooooh!. С какво ли не мазах.... даже с едно гадно червено-лилаво нещо, дето после една седмица не можехме да го измием.... няма и няма, пъпките просто трябваше да си завехнат и това е!
Не прозвуча много успокоително, но е истина, за съжаление! Кураж и търпение! Хубавото е, че не повтаря!
Стискам палци Бо да не я хваща, твоите антитела да се окажат по-силни от моите Praynig! Ако пък прихване, да я изкара леко като Тони - с десетина малки пъпки.
А, да .... Правдето е много права за имунитета после - трябва много да се пазите, че се разболяват от нищо след това изпитание за организма!

Марина, не съм писала по твоя въпрос, но да знаеш ти стискам палци! Много окуражителни неща имам да ти кажа, тези дилеми са ми пресни и на мен, но по-късно като имам повече време!

# 116
Приветски! Завърнах се, оставих децата и ми е мнооооооого скапано. Сега ще се отдам на работа!
Пачи, дано Мими се включи с хомеопатичното, иначе мрънкай ако ти помага Simple Smile гадна работа е таз шарка, ама да минава, докато са по-малки, че после страшно!

Отивам да пия едно кафе с Габи да си помрънкаме и ние ....

# 117
Марина не се притесняваи мила опитаи се да се настроиш на положителна въпреки че ти е трудно пожелавам ти всичко наи наи на теб и на твоето семейство  Hug

Яни   много неприятно аз никога не съм се разделя с децата имала съм възможностти но нямам сили за това в това отношение съм слаба  Blush

Пачи  дано по бързо започна да завяхват пъпките  Praynig Hug

Тане успех със правенето на зъбките  Praynig

момичета цените тук са много високи на хранителните продукти  Shocked

# 118

момичета цените тук са много високи на хранителните продукти  Shocked

...щото ни е мн висок стандарта Mr. Green
Добре дошли Hug

Тане-стискам палци всичко да мине бързо и добре Hug

Пачи Hug Hug Hug Нацелувай Магито и Боби Heart Eyes

Янич тръгвай по магазини, гледай кино..иди на козметик..фризьор..глези се! Сега е момента Sunglasses

# 119
  • Бг-мама
О , Правде ако знаеш само как ми се иска , но този път няма как да стане и нас не ни размина финансовата криза .Почват да пускат Иван в 10 дни неплатен отпуск този месец а това си е половината му заплата .По този случай аз поисках да ходя повече на моята работа та да компенсирам малко .Това обаче ще ме размаже , защото при нас си започва сезона летния и се увеличава работата и тези нощни ми е...ват майката.

Общи условия

Активация на акаунт