ДЕКЕМВРИйките слабеят, на плажа кръшни фигури ще веят!

• 15 005
  • 312
  •   1
Отговори
# 90
  • София
    П.П.Какви подаръци сте приготвили за малките зайковци?

Никакви подаръци не съм приготвила, нито се каня да приготвям. Обещах на Хари близалка, защото по повод празника ми искаше джобни пари.  Mr. Green Еми и Надето ще минат със словесни поздравления!  bowuu Корекция. Еми току-що отказа да приеме честитката ми с думите "Нямам празник днес!"  Rolling Eyes Такива ми ти работи - къде го чукаш, къде се пука...  hahaha

Надето свикна с гипса и май после ще й трябва време да си свикне обратно с пълноценна ръка.  Crazy Действа с пръстите, работи с ръката. Гипсът й пречи да си свива палеца така, че да хваща с него и показалеца, и сега използва за тази цел показалеца и средния - между тях. Пише и се храни с лявата ръка, при това учудващо добре. Неволята + навикът е голямо нещо, ей! Peace

Зечи, взимам си думите обратно.  Hug

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 16:48 от mimiska

# 91
  • Бг-мама
Не , mimiska , каквото съм искала да кажа съм го казала , мисля че Яни ме разбра .Не нужно ми се струво да почваме отново една стара тема. Wink
По повод на подаръците , купихме детска трутинетка за двамата , но аборигенската им майка не успя да я сглоби и сега чакаме тати да си дойде .Купих още и една от поредните детски енциклопедии , които Гошко много обича.

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 16:29 от Зечова

# 92
Момичета, МНОГО ви благодаря, трогната съм от вниманието Blush Heart Eyes  bouquet
Да са Ви живи и здрави Вашите дечица и да им е честит празника! Като малка се сърдех, че съм родена на този ден,защото всички празнуваха и не се чувствах специална, но сега след като имам дете, празнувам най-вече заради нея и заедно с нея!
Доскоро и ние бяхме на "зомбиадата " с варицела, а сега пък 'благодарение' на отслабналата имунна система сме и с някакъв вирус, заради който сме на антибиотици, ама вървим към оправяне!
Аз да си призная май видях двете чертички онзи ден, ама да видим...още не съм ходила на официален преглед при гинеколога ми...страх ме е, честно да си призная, пък и тъкмо бях влязла във форма и се бях настроила за готино лято, но...и това е добро дошло! Wink

# 93
МС, честит празник    bouquet Дано чертичките да са подаръка  Praynig
Яни, уау... голям глад ще да е било, обаче резултатът си заслужава от всякъде   bouquet Всички сте много хубави (но ти най, де  Hug)
Отивам да броя пъпки и да чета Пипи. После мисля да се застрелям, щото това не е живот  #2gunfire

# 94
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ДЕЦА!!!

МАРИНА , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Яни ,много сте красиви!

# 95
Марина, честит рожден ден малко на патерички! Ще чакаме да се включиш с потвърждение за чертичките!!!

Благодаря ви за комплиментите, момичета! Мнооооооооооого мило, почувствах се специална.

Мимис, мерси за успокоенията. Опитвам се и аз да се настроя позитивно и знам, че и за децата ще е по-добре там. Габи тук скучае яко, а съм сигурна, че там ще има незабравимо лято, защото при последното ни ходене май месец беше навън от 9 до 9.

Изпразнувахме и ние: за Габи подарък - някаква кукла булка, за Жоро - мотор, сабя и костенурка Нинджа от Габи. Играха 5 минути и това беше радостта от играчките, а все се заканванвам, че спирам с купуването им.

Пачи, Пипи е в списъка за 2ри клас, много си се разбързала  Joy Изброи ли пъпките? Доста ли са? Как се държи Маги? И недей са стреля, моля! И за протокола не съм гладувала, даже имам проблем с количествата ядене  Mr. Green

Марти, и теб напълно те разбирам. И аз съм имала моменти, в които съм хващала чантето, оставях децата на Стеф да им бере гайлето и 3-4 часа ме няма, то иначе не се издържа.

# 96
Подаръци:
Маги - дървен конструктор, висяща на пружина пеперуда, гледане на "Търсенето на Немо" и "Уоли"
Боян - висящ на пручина палячо.

Пъпките са около 20, само 1-2 изглеждат покъртително гадно (с мехур), останалите са като от комар. Наплашила съм Маги, че ако ги чопли и чеше ще я заведа в болница, където първо ще й ги отрежат с нож, после в тях ще влязат буболечки и накрая ще я оставят сама  ooooh! Чувствам се като пълен изрод, обаче малкото говедо обожава да се чопли (вече има няколко белега от разчопляне на безобидни рани и пъпки от комари  #Cussing out)

# 97
  • София
Марина, стискам ти палци наистина да са две чертичките Praynig

# 98
Благодаря Ви...нямам още окончателни вести, но аз съм си сигурна, че съм бременна- дори коремът ми щръкна буквално за 3 дни и апетитът ми нарасна...плюс това отдавна ми закъснява и да си призная честно, започнах и да се депресирам вече, че след толкова усилия да вляза във форма и пред прага на летния сезон, аз отново ще дебелея и няма да мога да си нося новите тесни дрехи...знам, че ще ме нападнете, ще кажете, че това е най-хубавото , к. може да се случи, но някакси май не съм психически готова за това. При предният злополучен път бях готова и го исках, а сега по-скоро ме е обзел страх и съм нещастна от това, че пак ще ми стягат дънките Cry ех, пуста женска суета...даже се чудя дали е възможно да съм карала и цветна бременност след като изведнъж издух корема и се чувствам като бременна поне в 3-4 месец  ooooh! спи ми се, болят ме гърдите и т.н. Мислех да сменям и работата,ходех по интервюта, бях се засилила да правя кариера.. но май ще си поседя вкъщи, засега единств. хубаво нещо , к. виждам е, че няма да ходя вече толкова често на омразното работно място, ще си я върша от вкъщи и ще имам повече време да съм добра майка на Асинка. Моля помогнете ми да мисля по-позитивно в тази посока  Praynig

# 99
Марина ...много се радвам за теб  знам че го искаше толкова много .Разбирам те прекрасно за женската суета ,на същото дередже съм.И аз тъкмо влезнах в супер форма,тренирам по 3-4 дена в седмицата ,вече и коремни плочки образувах.И аз бих се чувствала точно както и ти ако ми се случи сега но мисля че бързо ще го превъзмогна , след бебчето съм сигурна че ще успееш да постигнеш същата форма ,явно желание имаш  да си във форма.Радвай се на бременноста си сега защото може и да ти е последната човек никога не знае,и помисли че ще имаш още едно слънчице за което никога няма да съжаляваш че си нарушила физическата си форма.Гарантирам ти!
Бягай на лекар да видиш в коя седмица си ,пий си витамините и продължавай с физическите упражнения,нали знаеш то не пречи поне докато не напреднеш,говори с доктора ти за това все пак.
Горе главата!  Hug

# 100
Здравейте момичета стискаите ми палци утре пътувам към бг с изджет сама с децата дано ме слушат и кацна успешно на бг земя

# 101
Краси,дано всичко е ок и нямате проблеми с пътуването!
И ОБЕЗАТЕЛНО ДА СЕ ОБАДИШ КАТО ИДВАШ НА ДЪЛБОКА ДА СЕ ВИДИМ!След 15ти съм си тук!  Hug

Марина, Hug.Това е най-хубавото,което можеше да ти се случи след онова,което преживя!Да,ще се страхуваш,защото няма да забравиш преживяното,но се опитай да не мислиш за това и да се радваш как расте коремчето,как рита бебенцето и всичко ще е ок.А кг са най-лесния проблем,не ги мисли-стига да искаш винаги можеш да отслабнеш!
Много се радвам за теб!  bouquet

# 102
  • София
Карчи, лек път!  Peace

Габи, fingerscrossed Ще споделиш после успехите, нали?  Hug

# 103
Мимис,  Hug мерси. Имам 5  Joy.
МИсля че някой ми е направил някаква магия за късмет  Laughing.

Марина, има ли вече потвърждение? Радвай се на това, което ти се случва, за да не съжаляваш някой ден, че си го пропуснала  Hug. Във форма винаги можеш да влезеш след това. И пак можеш да имаш прекрасно лято, с прекрасно коремче.

# 104
  • София
Габиnewsm44 smile3501 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт