ДЕКЕМВРИйките слабеят, на плажа кръшни фигури ще веят!

• 15 004
  • 312
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте аз не съм писала защото се занимавах с една торта една от майките от градината на Галина  ми поиска торта кола да ви кажа честно не се справих  Cry     http://www.snimka.bg/album.php?album_id=363383&pid=12625414

Мимис благодаря за  пожеланието  Hug и честит имен ден на Еми

Веси Ивко е много сладък тъкмо ще ми е прохладно , аз съм си намислила да посетя Дълбока така че може да ми дадеш тел и да ти се обадя  Heart Eyes

# 76
  • София
Краси, ако това, което видях, означава, че не си се справила, не знам как би изглеждало Аудито, което да те удовлетвори... Освен ако залееш истинско ТТ с малко глазура...  Laughing Прекрасна е колата! Сигурна съм, че поръчителите са ах-нали!  Peace

# 77
Краси,пращам ти го на лични! Peace
Кога мислиш да идваш насам?

# 78
Честит празник на всички деца - малки и големи   Hug  Heart Eyes

Честита варицела и на моето магаре  ooooh! Милото, ще получи разкошен подарък - 10 дни зомбиада с филмчета  Mr. Green

Кари, голямо несправяне, няма що  Crazy

Утре съм и във вторник съм по дела цял ден, но от сряда сигурно ще съм най-активната. Тогава ще гледам и снимки  Joy

# 79
Четит 1ви юни на малки, големи и още по-големи момичета и момчета!

Честит празник на патеричка на Емито!

Пачи, опъпчихте ли се? Да минава леко Баба Шарка! И ето ти малко снимки за сряда  - цък

Децата бяха учудващо кротки и изкарахме супер сватба.

Веси, и на Жойото прическата е войнишка.

И да споделя какво ми тежи - в сряда ще пращам децата на бабин дом за неизвестен период от време Sad  Cry Много ми е тежко и имам нужда малко от  Hug

# 80
Честит 1ви юни на малки и големи    bouquet

Честит рожден ден на Mis-Demeanor   bouquet Жива и здрава!

Стискайте ми палци на 3ти  Praynig

# 81
  • София
Честит 1ви юни!!! Много слънце и усмивки по лицата на малки и големи, деца настоящи и по-малко настоящи!  Hug

Честит рожден ден на Mis-Demeanor!!!    bouquet  Здраве и късмет!

ЯничHug  bouquet Hug Peace Толкова е хубаво децата да са на бабин дом! Всичко се свежда до това кога ще свикнеш със ситуацията и ще започнеш да й се наслаждаваш. И е от изключителна важност това да стане възможно най-бързо за да се избегне загуба на ценни емоции!  Laughing Sunglasses Hug Изглеждаш великолепно!!!   bouquet И добре, че поне на едната снимка е нямало къде да си скриеш цепката, та се виждат и роклята, и фигурата ти в целия им блясък. Поздравления за постигнатото!  Peace Но не се отказвай, де. Просто понамали темпото!  Hug (ама колко  Hug получи само от мен, а? Wink )

Успешна седмица на всички!!!
  bouquet

# 82
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС! МНОГО ЦЕЛУВКИ ЗА ВСИЧКИ МЪНИЧКИ СЛЪНЧИЦА, А НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ ДА ЗАПАЗЯТ ДЕТСКОТО В СЕБЕ СИ!!!

Марина – Честит Рожден ден! Много здраве, късмет и любов!!!

Мимис - Честит (пореден) Имен Ден на малката Еми! Как се справяте с гипса? Със сигурност вече е свикнала....
Весе - като гледам снимки на Ивко се депресирам с моето дребно човече. Голям - малък мъж е!

# 83
Леле Яни - колко сте хубави всички! Вие с малката госпожица сте същински абитуриентки!
Пачи - честита шарка. Поне ще мине и няма да се притесняцаш повече.

# 84
  • Бг-мама
Честит празник на всички дечица!Да са ни живи и здрави!!!
Яни изглеждаш невероятно , направо си ес стопила.
Пачи , бравос за шарката, по този повод се сещам скоро за една моя позната дето детето и е колкото Гошко.Та нейната принцеса не боледува изобщо , много здраво дете .Имаха шарка в градината и тя идва на работата да ми се оплаква и ми вика :само мойта Петя не я хвана шарката , ама с огромно разочарование . Joy
Успех на делата!!! Ще ги разбиеш не се съмнявам!!!
Карчита хубавати е тортата не се тревожи!!!
Честит рожден ден Марина!!!
При нас нищо ново , работа , от всякъкав род и скучно ежедневие.

# 85

Ч.Р.Д.Марина! Здраве,щастие,късмет и много,много любов!!! Hug   bouquet  Hug

# 86
 Hug ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ! ! !
На дечицата-здраве и много усмивки!А на родителите-нека поддържаме в себе си детския пламък,колкото може по-дълго!   bouquet
Честит рожден ден на Mis-Demeanor !
Весело изкарване на празника!
    П.П.Какви подаръци сте приготвили за малките зайковци?Ния пак ще се сдобие с кукла...   Crazy откачам вече с тези играчки...

# 87
Честит 1-ви юни на всички бивши и настоящи деца! Бъдете усмихнати!

Честит рожден ден, Марина! Здраве и хармония ти пожелавам!

Е, Пачи, този път не ви се размина! По-леко да минава Praynig!

Зеч, да й имам проблемите на приятелката ти hahaha! Дай боже всекиму, дето се вика!

# 88
Честит празник на всички деца по душа!  bouquet

Марина, Честит Рожден Ден!  bouquet Пожелавам ти много здраве и щастие! Hug

Янич, изглеждате страхотно цялото семейство! HugА ти си много красива кума Peace
И не се кахъри за децата, ами използвай максимално всяка минута! Wink

Нели, още не съм купила нищо на Тити..мисля да го заведа в Хиполенд и да си хареса сам Wink
Днес бе мн тъжен в градината, въпреки празника там Rolling Eyes

Мимиска, да ви е жива и здрава Еми!   bouquet

Веси, супер си е Ивко така Peace Само да не изгори на слънцето Simple Smile

Габи, ще стискам палци Peace

# 89
  • София
Честит празник на всички дечица!

Честит рожден ден, Марина! Да си жива, здрава и много щастлива!

Подаръци не съм им купувала, но сутринта бяхме в един парти клуб, поиграха 2 часа, оттам си тръгнахме с две детски книжки, сега им пека един сладкиш и ако не завали може следобед като се наспят да отидем в Южния парк.
Пачи, бързо да минава шарката на Маги Praynig.
Яни, всички сте много красиви Peace. Яни, как ми се ще някой да вземе хлапетата за неопределен период от време, но никой не ще. Интересно, защо ли Mr. Green.
Краси, тортата е страхотна Peace.
Габи, ще стискаме палци за 3 - ти fingerscrossed.
Веси, войничето е много сладко Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт