ДЕКЕМВРИйките слабеят, на плажа кръшни фигури ще веят!

• 15 015
  • 312
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Благодаря за палцестискането!  bouquet

Вече сме си в къщи.Всичко мина нормално , за съжаление се наложи да бъде по- дълго под упойка , отколкото беше предвидено , но вече всичко е ок.
  Уф , Зечи , само ако знаеш как те разбирам - много е гадно , няма ли да свършва вече тази криза  #2gunfire

Аз отивам да спя , тази нощ не спах от притеснение и сега ми е сънливо.

# 121
Здравейте мацки,как сте? Hug
Аз до сега гладих огромен куп дехи и сега ще започвам да стягам багажа,че като се знам...ще помъкна цялата къща!А мъжо каза да се побера в 3 сака... Thinking Rolling Eyes
Днес е голяма жега,само за плаж Simple Smile
Ако не вляза повече да знаете,че ще ми липсвате и да не ни забравите ей...,ще докладвам със снимков материал като си дойдем! Peace

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 20:23 от VЕSЕNCЕ

# 122
  • София
няма ли да свършва вече тази криза  #2gunfire

Тя у нас едва навлиза и тепърва ще започва да се усеща...  Crazy

Браво за зъболечението! Честито и да ви е за последно!!!  Peace

Пачи, съчувствам ти и стискам палци да минава по-бързо и Боян да не прихване. Или, ако няма накъде, да я изкара много леко!!!  Hug

Весе, хубаво да си изкарате! И умната!  Wink

Правде, на 15ти ще махаме гипса, живот и здраве. Започнала съм да говоря за свалянето вседнага след като й го сложиха. Много се надявам да не се дърпа и да не опищим Пирогов отново. Че те, децата, са така - не дават да им се сложи, а после не дават да им се махне.  ooooh!

Кари, добре дошли!  Peace

Яни, друго си е да ходиш на кафе с приятелки както и когато ти скимне, нали?  Hug

Мимито се загуби по трасето...  Thinking

Хубав предстоящ уикенд!
  bouquet

# 123
  • Варна
Здравейте девойки,
виждам, че не само у нас е пълна лудница и това донякъде ме успокоява  Wink - криза, мрънкащи деца, здравословни проблеми д една дума СТРЕС Confused
Моя милост реши да ходи с колело на работа и съответно н авръщане във вторник вечерта така паднах, че само дето не се натроших. Не ми се беше случвало от детските години - двете ми колена са натъртени и отекли, дланите ми са охлузени, единият ми лакът е син, брадичката ми и тя е охлузена  Sick Мъжо като ме видя се чудеше да се смее ли или да плаче. Колегите ме спукаха от бъзик. Абе не е истина просто - дърта пастърма така да се изплющи.... Сега ближа рани общо  взето  Mr. Green
Днес ходих на ЯМР на хипофизата - резултатите ми ще излязат след няколко часа, но чак в понеделник съм на лекар да ми ги разчете. Стискайте палци всичко да е наред  Praynig

Карчи - добре дошли на българска земя  Hug
Яни - наслаждавай се на свободното си време. И на мен ми се иска понякога да ги оставя за ден - два, ама пък и бързо ми домъчнява и обикновено си прибирам хуните преждевременно  Laughing
 Елси - прегръдки на теб и децата  Hug Hug Ще мине - гадно е, но то почти е свършило още ден два и ще сет забравили. На нас ни помагаше мазането с ментолов спирт и пудренето с бебешка пудра, освен това и Фенистил гела не е за пренебрегване
VЕSЕNCЕ  - приятна почивка. И ние утре заминаваме - за уикенда тати е решил да ни води на риболов с палатко нощуване   newsm41 да видим как ще им понесе на децата
tane - браво за зъбките  Hug Дано в близките няколко години да не ви се налага да ходите  Praynig

# 124
Елси - прегръдки на теб и децата  Hug Hug Ще мине - гадно е, но то почти е свършило още ден два и ще сет забравили. На нас ни помагаше мазането с ментолов спирт и пудренето с бебешка пудра, освен това и Фенистил гела не е за пренебрегване

Мише, то нашето мина през ноември още  Wink, сега Пачи е на пангара!

# 125
  • София
Здравейте Hug.
Няколко реда да драсна, докато диванетата спят, че и у нас е лудница. Разхвърляни играчки из целия апартамент, викане, скачане, съседката отдолу вече потроши тръбите на парното от чукане и това само на обяд и вечер, когато не сме на площадката. Ако времето е лошо, то тогава въобще не ми се мисли ooooh!. В този ред на мисли Яни, завиждам ти безкрайно. Наслаждавай се на тишината и спокойствието.
Пачи, прегръдки за теб и за Маги Hug. Ще стискам палци на Бо да не се зарази Praynig.
Веси, приятна почивка.
Краси, добре дошла  Hug.
Тане, радвам се, че всичко е минало благополучно Grinning.
Мише, ще ти стискам палци за положителен резултат Praynig.
Приятен ден на всички    bouquet.

# 126
  • Варна
Малии Елси извинявка  Embarassed Ама то така става щото все пиша от работа и пак съм чела с едното око  Mr. Green
Пачи сори, че ви обърках  Hug

# 127
Данке на всички за успокоителните думи и куража  Hug Heart Eyes
След снощната криза и поредните избили милион пъпки (на устните и по клепачите, мамка им  #Cussing out), днес Маги се събуди нахилена и си игра цял ден без да реве  Hug Преди малко я оставих на вилата при нашите (да види въздух и слънце това дете) и тази нощ най-накрая ще спя като бял човек  Peace Дано да сме приключили с пъпкоизбиването, щото вече няма място по нея, което да е свободно (освет на прасците  Praynig).
А Бобъра почти няма шанс да му се размине - Маги се завира в него по сто пъти на ден... Но да минава и да заминава  Peace
Още веднъж благодаря за куража   bouquet

Тане, кажи повече за зъболекаря, как прие Стилиян манипулациите  Praynig
Мишелинче, сигурна съм, че всичко ще е наред  Praynig Peace
Зеч, е*а си, кризата и този бранш ли удари?  newsm78 Нищо де, поне Ванката ще гледа децата и ще наваксате малко с дневните ви виждания  Peace Hug Да търсим положителното във всичко, иначе ще откачим  Hug
Яни, ритай се по гъза и викай ура, че ще си починеш малко. Айде, кръчмите са твои  Mr. Green
Весе, чудя ви се на вас, при условие, че живеете на морето що си губите времето да пътувате на почивки  Mr. Green
Кари, кога стана циганка, кога ти почерня задника  Mr. Green Високи били ценита, а?  Joy
Елс,   Hug Чакам с нетърпение 29.08. да си подраматизираме на живо  Mr. Green
Правде, Мимис, МТВ и всички останали не влезли в списъка на Шиндлер   bouquet

Отивам да гледам последните 2 серии на Лост и след това дърпам шалтера  hahaha

# 128
Пачи,обожавам морето,но искаме  и малко разнообразие! Peace
Ето например,хората,които са чували за Калиакра идват и се разхождат с голям интерес,а на нас не ни е интересна,защото през ден сме там. Rolling Eyes
На всеки му е интересно там,където не е бил,а и чесно казано не ми се стои много тук.Имам нужда да отида на място,където има само непознати хора и да не виждам никой от доброжелателите тук... Wink

Мише,приятна почивка и на вас! Hug

Янич...едно голямо ГУШШШ мила! Hug

# 129
  • Пловдив
Здравейте!Днес имаме годишнина от сватбата -шест години.По този повод ви черпя:

Желая ви чудесен ден!

# 130
  • Бг-мама
Да сте живи  и здрави Тане , много любов и семейно щастие ви желая!!!

# 131
Tane, честит празник! Много любов и разбирателство!!!

# 132
tane Честит празник! Още дълги години ръка за ръка!  bouquet Hug

# 133
Тане честит праник пожелавам още дълги години семейно щастие  Hug Heart Eyes

Момичета гласувахте ли ,аз засега няма да гласувам но до края на деня има още време  да размисля

# 134
Тане, още дълги години да се обичате!  bouquet

Тази сутрин имахме едно кратко пътуване, което за малко да ни коства много. Слава Богу, разминахме се, но още ми е разтреперано. Затова и още сме ходили да гласуваме, но ще отидем като се събудят и закусят всичките деца. Не забравяйте да го направите и вие!

Общи условия

Активация на акаунт