ДЕКЕМВРИйките слабеят, на плажа кръшни фигури ще веят!

• 15 023
  • 312
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Тане, честита годишнина! Много години любов и семейно щастие!

В изборите не виждам никакъв смисъл и затова не гласувам Naughty.

# 136
Елси, добре, че е било малкият дявол Hug

Иначе гласували и след това плажували, сега малко ще поработим.... Марти, сигурно не виждаш смисъл заради това, че си имаме калпави политици, иначе аз съм твърдо За изразяване на гражданската позиция.

# 137
Изкарали цял ден на Витоша, малко пазаруване, гласуване и кратка среща с приятели!
Елси, Слава Богу, че не се е случило нищо страшно!

Според мен изразяването на мнение на изборите, чрез гласуване е много важно, особено, когато става дума за млади хора! Не че има много надежда за промяна, но поне аз съм направила нещо, за да очаквам тази именно промяна.... А и негласуването води до разпределянето на гласовете за партии, за които никога не бих гласувала, та това е накратко гледната ми точка за изборите. А и ми е конституционна право Simple Smile
Но всеки прави избор за себе си!  Peace

П.С. Яни, завидях за плажа  Hug

# 138
  • София
Тане, честит празник!   bouquet Дълги години любов, разбирателство и много детски смях покрай вас!!!  Hug

# 139
Тане, Честит Празник! Много късмет и любов и щастие   bouquet
Снощи, покрай емоциите от гласуването и изборите съм пропуснала да ти честитя празника, извинявай  Hug

# 140
  • Варна
Тане - ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! Много любов и щастие ви желая  Hug Heart Eyes

Аз гласуването ги пропуснах  Blush Прибрахме се много късно и изтървах момента, ама на следващите задължително ще се изгласувам.
В събота сутринта събрахме багажа и отидохме на язовер Елешница - децата ловиха риба, тичаха на воля, вечерта спахме на палтка абе идилия  Mr. Green На хлапетата страшно много има хареса и искат следващият уикенд да повторим занятието (малко по-късно ще пусна снимчици).

Да се похваля - резултатите ми излязоха и ВСИЧКО МИ Е НАРЕД  Laughing Изписа ми не-хормонални хапченца за спиране на коластрата и каза, че след 4-6 месеца може ако искаме и бебе да правим  Joy Само дето мъжо никак не е очарован от идеята за момента - ще му пиля на главата, но има време (планувала съм бебе Мони като стане на 6 г Mr. Green)

за сега толкова от мен, отивам малко да поработя  Hug

# 141
  • София
Малко снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=387036

Мише, много хубаво, че всичко е наред Grinning.

# 142
  • Бг-мама
Марти албума е личен . Hug

# 143
Тане, честито и от мен!   bouquet
Мишелинче,  Hug

Аз не гласувах (както обикновено). Интересувам се от политика, гледам пресконференции, резултати и т.н., но от много години насам мисля, че нашите избори са между различни форми на фекалии - избираш между нормално, рядко, сухо, настъпено и т.н. лайно, ама все си е лайно. И откачам, когато някой ми каже, че като не гласувам, нямам право да търся отговорност от управляващите. Докато си изпълнявам задълженията към държавата (плащам данъци и спазвам законите) имам право да искам и държавата да си изпълнява задълженията към мен, респ. да търся отговорност, ако това не се случва.

# 144
  • Варна
Марти - не мога да ти отворя албумчето  Sad
ето и обещаните от мен снимки  -  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=387022

# 145
  • Пловдив
Момичета , благодаря ви!  bouquet

Марти , и аз не мога да видя снимките.

Мише ,радвам се ,че всичко е ок!Снимките са много хубаво , личи си ,че сте изкарали страхотно.

Аз гласувах.

Лека вечер!

# 146
  • София
Друго си е да те събудят в 5:30 с пронизващия звук на "Йовано, Йованке" и плътния глас на Слави в тишината на настъпващото утро...  Twisted Evil Може би за първи път в живота си съжалих, че нямам под ръка нищо "унищожаващо". Но пък бях удовлетворена и приятно изненадана, когато от полицията ми казаха, че вече е постъпил сигнал и пътуват към адреса. Остава и да са ги глобили подобаващо.  Peace

И така, добро утро!!!  Hug

Хубав горещ юнски ден ви желая! Здрави и усмихнати!
  bouquet

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 07:17 от mimiska

# 147
Мимис, думи нямам за твоето събуждане! Изживявахме я редовно тази драма, когато Калина беше бебе, но за щастие тийновете отгоре пораснаха и вече не са толкова шумни!

Хубав и слънчев ден и от мен Simple Smile

# 148
  • София
Изживявахме я редовно тази драма, когато Калина беше бебе, но за щастие тийновете отгоре пораснаха и вече не са толкова шумни!

Ама тук не бяха тийнове, а зрели чичковци! И не от апартамент, а от денонощно капанче-гараж. Така че озвучаването на квартала беше на ниво!    #Cussing out  Аааа, забравих да допълня, че единият доста наперено и с цяло гърло се мъчеше да приглася на Слави...  Sick

Tired

# 149
Мимис много неприятно дано наистина са ги глобили

Аз не гласувах

Галина отново получи алергична реакция и сме на сингулер и противо алергични капки  , през есента сингулера беше безплатен здравна каса го поемаше но сега вече струва 50 лв  Close здравна каса не го поема на 100%

Вчера сестра ми имаше рожден ден та които иска да види тортата е тук http://darkssyget.multiply.com/photos/album/3#22

Общи условия

Активация на акаунт