ДЕКЕМВРИйките слабеят, на плажа кръшни фигури ще веят!

• 15 024
  • 312
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
mimiska - съчувствие за неприятното събуждане  Confused Мен от една седмица ме буди лаят на някакво куче, чува се откъм етажните собствености и по лая съдя, че е доста голямо. Лае между 5:00 и 6:30 - ужас просто  #Crazy Помиярите поне като изшъткаш или ги замериш със щипка за пране изчезват и млъкват.

kar4ita - тортата ти е прекрасна   bouquet Ела да спретнеш за РД на синковеца, че я искал нещо в кайбойски стил Thinking  Mr. Green

вчера ходих да ми правят снимка на лявато коляно, че мина вече седмица от моето падане с колело, а не минава. Притесних се да не би да съм счупила или пукнала нещо. Слава богу не е нищо сериозно, но коляното ми е супер отекло и е 2 пъти по-голямо от другото  Tired Доктора каза, че съм го натъртила централно явно и докато се оправи бая време ще мине. Та сега си накуцвам като стара баба и си правя компресчета с риванол  Mr. Green

# 151
  • София
Сега мисля, че ще може да видите снимките:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=387036

Мише, страхотни снимки Peace.
Краси, имаш късмет, че си далече, че с тези торти щях да те ангажирам за всеки празник Laughing. Дано на Галето бързо да й мине алергията Praynig.

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 15:19 от Марти

# 152
Мартииии, страхотна бонбона е! И баткото не й отстъпва! Да са ти живи и здрави.

Жоро и Габи са добре. Бейат копай  Joy и градинарстват. Жоро е със сополи от смяната  на климата. Габи пита нон стоп кога сме планирали да ходим да ги видим Cry Аз се опитвам да бачкам усилено.... Опитвам, защото все още ник'ви сключени договори за поръчки и ми е притеснено...... яко

Hug на всички

# 153
Аууу Марти ,бонбонка е много порастнала  Heart Eyes , вече заиграват ли се с баткото или още нямат кой знае какви общи интереси.

Марина ...обади се ,какво стана ходи ли на доктор?!

# 154
  • Варна
Ма вие съвсем не пишете бе девойчета - спи ли ви се , що ли  Laughing

айде от мен едно виртуално слънчево кафенце и сладка торта за добър старт  Hug

Маринче, драсни два реда, че умрях от любопитство  Embarassed

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 11:02 от mishelin

# 155
  • София
Аууу Марти ,бонбонка е много порастнала  Heart Eyes , вече заиграват ли се с баткото или още нямат кой знае какви общи интереси.

Вики, заиграват се, обаче не толкова често, колкото се заяждат Mr. Green:  
"Това е мое."
"Не, мое е."
"Ти си бебе.",
"Не, не съм бебе, кака съм. Ти си бебе."  
"Аааа newsm45, не съм бебе, батко съм"
Когато става въпрос да направят някоя беля, няма равни на тях. Толкова са задружни, че чак се учудвам Mr. Green.
Все още не се бият, в смисъл, че Дани не я бие, защото той знае, че по - малките деца не се бият, но Ани не си поплюва и отвреме навреме си го пошляпва, когато не е станало нейното.

# 156
  • София
А пък Надето е вече 2 дена без гипс!!!  newsm44 Много беше сладка, милата, като въпреки свободата, която има, си държеше ръчичката с изпънати пръсти и първите няколко часа изобщо не й минаваше през акъла, че има 2 равностойни ръце. Не плака и не се дърпа. Като я подпитвах: "Нали няма да се дърпаш като ще ти свалят гипса?", тя ми отговаряше: "Наротив! Ще се дърпам!"   Whistling

bouquet

Последна редакция: сб, 13 юни 2009, 16:53 от mimiska

# 157
Амиииииииииии бременна съм, но в началото...чакаме още да се види сърцето....иначе ми се спи и гади като за световно Sick вече и коремът ми щръкна даже, щото не пропускам и да се тъпча....  chef Blush Ще видим кво ще излезе от цялата работа този път, сами разбирате, че не смея още да се зарадвам....
Хайде бъдете здрави и се наслаждавайте на лятото с пълна сила! Peace

# 158
  • Бг-мама
Честито Марина!
Лека и безпроблемна и на финала здраво и хубаво момченце /момиченце !! Hug

# 159
Марина честито  Simple Smile, предполагам след това което преживяхте ти е много трудно.Пожелавам ти супер безпорблемни 9 месеца и едно супер здраво бебче.
Февруарска мама ли се очертаваш?

Марти ...много сладко ми звучат 2мата ,смях се  Laughing

# 160
Марти много са хубави децата да са ти живи у здрави  Hug

Марина пожелавам на теб и твоето семеиство много много късмет, пожелавам ти лека бременност без никакви проблеми  Praynig и на финала едно хубаво здраво бебе  Praynig Hug

Мимис твоето момиченце е герои  Hug дано повече не се повтаря

Мишелин радвам се че изследванията са ти добри

Зеч успех с спирането на цигари  Peace

Вики как е твоята принцеса  Hug

МТВ,Елс, Габи , Тане ,Къдрокоске,Янич ,Мимито  как я карате

Галина трябваше да е на градина но  пак и се прияви алергията и непоносимостта към климата тук  Sad ,пак сме на помпички и лекарства

Последна редакция: сб, 13 юни 2009, 21:06 от kar4ita

# 161
Марина - ЧЕСТИТО!!!
Пожелавам ти бременността ти да бъде един от най-прекраснните ти и щастливи мигове в живота и накрая едно здраво и щастиво бебче!!!

# 162
Честито Марина!  bouquet Hug Много се радвам, и дано отмине скоро дискомфорта и всичко да е ок Hug

Супер Мимис Heart Eyes, дано няма повече подбни инциденти!

Марти мн са сладки и двамата Heart Eyes

Зечова-поздравления за 6-тте дена Wink Само така! Peace

# 163
  • София
Марина, страхотна новина Grinning. Пожелавам ти най - леката и безпроблемна бременност, а на финала най - здравото и красиво бебче. Честито!
Краси, жалко, че отново Галето е с алергия Sad. Дано от лекарствата да има ефект и скоро да забравите за тези неразположения Praynig.

# 164
Ние днес следобяд бяхме на плаж в Албена и както си вървях с Мая по пясъка едно малко куче ни се нахвърли добре че вдигнах Мая във въздуха че кучето охапа мен   най много ме ядоса факта че собствениците седяха и глядаха не помръднаха ,а бяха 3 семества с деца гледаха и не казаха нищо след като викнах казаха че сама съм си виновна    излъгаха че Мая го е дръпнала за опашката   ,обадихме се на полицията и казаха че ако не е много голяма раната да отида да ми промият ,никаква сигурност няма тук за децата ми

Общи условия

Активация на акаунт