ДЕКЕМВРИйките слабеят, на плажа кръшни фигури ще веят!

• 15 025
  • 312
  •   1
Отговори
# 165
Марина,честито и дано всичко минава по вода!   bouquet
Карчита,това което казваш е ужасно!!!Добре поне,че кучето не е стигнало Мая...

Аз сутринта бях на консултация-всичко е наред,но доки дори и не си направи труда да погледне за пола...а аз съм много любопитна,не че имам претенции,просто ми се искам да знам  Blush .
Е,това е за сега от мен...Успешна седмица и много детски усмивки!

# 166
  • Варна
Маринка честито  Hug  bouquet Желая ти най-безпроблемните 9 месеца и финал с най-здравото и хубаво бебче  Hug
Марти, хлапетата са страхотни. Като ги описваш, все едно за моите говориш  Mr. Green Само че с тази разлика, че при нас се бият на поразия  Confused Само като сме навън има някакъв мир и то пак е относително. Много рядко се заиграват, но се надявам с времето всичко да си дойде на мяястото.
kar4ita - егати неприятната ситуация. За съжаление обаче в нашата мила страна няма кой да защити правата на децата ни  ooooh!

Ние след тежките и каръшки 2 седмици, които изкарахме, вчера решихме да се съберем с приятели. Мъжо го блъснаха с мотора в четвъртъка и реши, че е крайно време да спретнем двамата нещо като курбан. Та отидохме на паша дере с няколко приятели, плажувахме, хапнахме и пийнахме  Mr. Green Барем лошия късмет си е отишъл и от тук нататък да нямаме повече такива неприятности като болести и катастрофи

# 167
# 168
Времето е слънчево и темата се запъти към 2-ра страница!  Grinning
Марина, честито! Лека бременност! Наслаждавай и се и на финала здраво прекрасно бебе!  Hug

# 169
 Hug Hug Hug
Ние се завърнахме в понеделник,но не ми остава време за РС,при първа възможност ще разкажа и ще покажа снимки!

МАРИНА,МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ТЕБ!ЛЕКО,БЕЗПРОБЛЕМННО И НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ЗА КГ!  bouquet

# 170
Здравейте и от нас!
Живи, здрави (чукам на дърво), хайманосващи по цял ден навън!

Марина, вече официално - честито! Пиши като чуете сърчицето! Стискам палци всичко да е наред с тази ти бременност и на финала да имаш едно прекрасно бебе! Не се притеснявай за кг! Аз лично след Стени някак нямах стимул да си връщам фигурата, защото знаех, че пак ще я развалям, ама пък след Тони знаеш ли колко бързо се вталих! Тепърва ти предстои и другия ураган от емоции, чувства и дилеми - дали и колко ще го обичаш това дете, дали ще се справиш с две и т.н., и т.н...... само знай, че всички преминаваме през това! Споделяй, насреща сме!

Краси, неприятна случка! Имаме на много на какво да се учим по отношение на разхождане на кучета в градска среда, за съжаление! А алергията в какъв смисъл е към климата тук?

Мише, много хубаво сте го направили! Оттук насетне - само хубави преживявания Peace! Замислям се и ние дали да не спретнем нещо такова, че и ние много изтеглихме....

Мимис, айде това да й е последния гипс на Надето! Praynig

Зеч, успех с отказването! Стискам ти палци като една бивша пушачка... в смисъл, знам какво е, но после ще си горда със себе си!

Марти, много са ти хубави дечурлигата! И Ани е толкова пораснала!

Ето малко нови снимки и от мен!

За който пропуснах -  Heart Eyes Hug

# 171
  • София
Здравейте Hug.
Краси, много неприятна случка с кучето Sad. За съжаление така е.
Мише, и мойте хлапета са най - послушни, когато са навън. Карат колела, играят си в пясъка, катерят се, пързалят се, играят си с приятелчетата, а на мен ми е толкова спокойно, че ми се иска нон стоп да сме навън. Обаче като е лошо времето, както е днес, направо... ooooh!.
Елс, прекрасни са дечковците Heart Eyes

# 172
  • София
Елси, мерси! Дано!  Hug

Децата са ...нямам думи. Освен да се повторя от предишния път, когато пак сподели снимки. Просто са прелестни! Живи и здрави да са ви!  Peace

* * *
Отдавна се каня да споделя нещо и все само си се каня... От Движението на Българските майки на едно мое запитване като отговор получих и тази молба. Ако някоя от вас или ваши близки или близки и познати на близки и познати и така нататък... С една дума - ако има такава възможност, би било хубаво!  Peace

Домът за медико-социални грижи за деца в гр. Кюстендил, местност Хисарлъка, спешно търси проходилки. Цитирам: "Ако имате познати дали има вероятност на някой да не му трябва? Само споделям нуждите за там в момента."

Добавям адреса на дома:
гр. Кюстендил, местност Хисарлъка
ДМСГД - Дом за медико-социални грижи за деца
Директор - Д-р Лисичкова

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 23:00 от mimiska

# 173
  • Пловдив

Домът за медико-социални грижи за деца в гр. Кюстендил, местност Хисарлъка, спешно търси проходилки. Цитирам: "Ако имате познати дали има вероятност на някой да не му трябва? Само споделям нуждите за там в момента."

А как да ги изпратим до там?

Марина ,честито !Лека и безпроблемна бременност!

Елси ,Марти ,децата ви са прекрасни !И Тони и Ани са малки копия на батковците си.

Ние преди два дни изживяхме малък кошмар.Загубихме Стилиян в Кауфланд.Аз се загледах в препаратите за почистване/новата ми страст/, а баща му трябваше да го наглежда , обаче се заговори с един познат и в един момент и двамата зададохме въпроса:Къде е Стилиян?Търсихме го около десет минути , но ми се стори цяла вечност.Обиколихме магазина няколко пъти , излизахме отвън на паркинга .Накрая го намерихме при щандовете с хляб.Преди това говорехме с баща му ,че трябва да вземем хляб.Като го намерихме ми каза "Хайде бе ,мамо аз ви чакам с тати да дойдете пир хлябчето да го купите и да ме видите.."ээфжггщщщддшз-,001201021 Whistlingтова е поздрав от намерения вече загубанчо
Laughing ясно е ,че вече не мога да пиша...

Вече мога да продължа - човечето изчезна.
Зечи , гледам вече десет дни си издържала- браво на теб!
И аз не пуша вече , но не знам от колко време , защото ги спрях ей така изведнъж без да се каня и не броя дни , но със сигурност е повече от месец.Предвид борбата с килограмите спрях и алкохола и сега колегите ми са решили ,че съм бременна и нищо не може да ги убеди в противното Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 22:53 от tane

# 174
  • София
Мале, Тане!  ooooh! Умно дете си имате! Слава Богу, че всичко е наред!  Peace

Адресът на дома е следният:
гр. Кюстендил, местност Хисарлъка
ДМСГД - Дом за медико-социални грижи за деца
Директор - Д-р Лисичкова

А как да се прати не знам...  newsm78 Ето email адреса на ДБМ, ако имаш нещо предвид.  Peace

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 23:03 от mimiska

# 175
Елси ...ехххх ама прекрасна е Тони пу-пу  Heart Eyes ,наистина много си приличат  със Стени.

Тане...аз сигурно щях да съм побеляла ако това ми се случи,малеее цели 10 минути  ooooh!...чисто бяла щях да съм ...сериозно ,особено като гледам такива предавания  за откраднати деца и толкова ме е страх Елла от очи не я изпускам дори за миг.Радвам се че сладура дори не е разбрал какво се случва Heart Eyes

Карчита...ужасно звучи това което се е случило,ами така е в БГ ,няма закони за защита и на никой не му пука,тук за подобно се вдига шум до небесата,добре че малките са ОК.

# 176
Янич, Честит Имен ден!   bouquet

Дами, лятото дойде и всички тържуствено се отправихте по разходки и морета и темата е на път да се изстреля на последна страница  Hug
Ние в петък отново пътуваме към Яев, за съжаление прогнозата не е много "слъчева" но ...ще го преживеем някак!  Mr. Green

# 177
Абе аз съм тука, ама съм в отчетната с варицелите и нямам повер за писане...

В събота заминаваме на море, ура, ура  Whistling

# 178
  • София
А ние в неделя се отправяме към Китен Grinning.

Яни, честит имен ден  bouquet.

# 179
Яни, честит имен ден и от мен  bouquet! От здраве и късмет да не се отървеш!

Започвате почивките значи.... супер! Нали ще показвате снимки??!

Аз съм си тука, ама явно слънчасвам и по обедн-следобедно време така ми се спи, че... даже днес редута не съм прегледала още, а хората сигурно по няколко поръчки пуснаха вече....

Пачи, не я ли изгонихте тази варицела вече? Или и някой друг се хвана? Бо? Дано да не е!

Общи условия

Активация на акаунт