ДЕКЕМВРИйките слабеят, на плажа кръшни фигури ще веят!

• 15 029
  • 312
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Яни, чести имен ден  Hug

Ние сме си тук, ама така ми е смотано и ме е налегналаа една депресия, че въобще не ми се пише Confused Колата ми още не е готова  - на оня ми ти майстор ми иде да отида и да му отрежа главата, ама откъм кръста по възможност  #2gunfire Каза че ще е готова за 2 седмици, а  минаха вече 6  #Cussing out Данчо няма работа - кризата го удари, и сега сме само на моята заплата  Sad Детето има РД, а аз нямам пари - добре че колегите дадоха на заем  Sad Ама ми е едно такова чоглаво и  съня си даже загубих .
Няма да  пиша повече да не депресирам и вас

# 181
Яни - Честит Имен ден! Пожелавам ти много здраве, късмет, любов и парички!!!

# 182
Яни,бъди нежна и красива, възторжена и вдъхновена!
Съхрани женствеността и лъчезарието си!
Обичай и бъди обичана!

Hug  bouquet Hug

Ето нашите снимки от Сандански:  Peace

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 20:57 от VЕSЕNCЕ

# 183
Благодаря ви, момичета!   Hug Hug HugТрогнахте ме. Аз в духа на празника се прибирам сега от .... полето  Mr. Green, но не брах билки ами жънахме рапица, днес бях и до софия, но за час, та затова не прозвъних никой. В момента пиша от Търново.
При първа физическа възможност ще пиша повече.
Гушки на всички!

# 184
  • Варна
Здравейте девойки, днес имам повод за почерпка - моето малко голямо момче стана на 6 г  Laughing Съжалявам, че почерпката е само виртуална - в такива моменти ми се иска всички да ви събера на едно място  Hug

Веси - снимчиците са супер  Hug Къде бяхте отседнали в Сандански, база, цени абе всичко - драсни едно ЛС да не товарим тема  Mr. Green Искам да заведа децата на планина, но нещо не мога да намеря на приемливи цени  Confused

# 185
Мишелин честит рожден ден на пораснолото ти момченце    bouquet

малко снимки и от нас  http://darkssyget.multiply.com/photos/album/11#66
аз не пиша защото се подготвям за държавен толкова се притеснвам колкот повече наближава толкова повече ми се свива стомаха на топка  Confused

# 186
  • София
Честит рожден ден на Дари!
Да расте здрав, весел и много щастлив!

Веси, Краси, страхотни снимки, страхотни деца Heart Eyes.

# 187
mishelin да ви е жив и здрав рожденника и щастливо детство му желая!  bouquet

Веси, Краси-много сте хубави всички Hug

# 188
  baloni Мишелинче,да Ви е живо и здраво голямото момче!  baloni
 bdbaloniМного да ви радва и слушка!  bdbaloni

Ще ти пиша по-късно на ЛС,като заспи зверчето! Wink

# 189
  • Варна, морето и сините вълни!
Мише, да ти е жив и здрав големия мъж! Много да ви радва и той да е адски шастлив!

# 190
Мише, да ти е жив и здрав Дари!  Hug  bouquet

# 191
здравейте момичета попаднах на едни снимки на новооткрита държавна детска градина в пловдив с нормална държавна такса от 35лв. реших да ги споделя и с вас ако можеха всички градини да изглеждат така   http://www.album.bg/yanadg/images/15236081/91653/

# 192
Дами, честити празници на всички, които пропуснах заради мързел, депресии и т.н.   bouquet

Целувки и прегръдки на всички, отивам да се разбивам на морето  Peace

# 193
Кари,кога ще идваш насам мила?  Hug

# 194
Алоууууууу, къде сте ве народе? Да не изкупихте ларедута? Пачи ясно вее дупе на море, Мими е на изпити, Габи е след нощна с бухащ Вики, а другите???? Свиркам за сбор-преброяване  smile3533

Общи условия

Активация на акаунт