Бебчета сладки и игриви, правят МАРТенските мами най-щастливи!

• 11 326
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
  • София
marina21andreeva страхотен ти е бебешока,сега разглеждах и другите снимки от албума ти,голям е усмивко!!! Heart Eyes

# 106
Охххх.Няма смисъл да ми се купува.На мен 1 опаковка ми е за 7 дни а тя струва около 60 лв.Просто е излишен разход при положение че имам заместител за сега.Ако не го пуснат и другия месец тогава вече не знам.
 Rolling Eyes
djudjanka_2808  Mr. Green Мерси много Embarassed

# 107
Не е по здравна каса ( сега го питах), но утре ще проверя в аптеки Хера, собственичката ми е приятелка а и зная че там има всичко. Здравната каса много се е насрала и вече аптеките не искат да работят с нея. Мъж ми каза че до 15 юни въобще не се знае какво ще има по НЗОК.
И аз ти разгледах снимките на бебока, страхотен е Hug

# 108
Привет! Hug
Честито Роси!
Марина наистина малкия Ади е много хубаво бебе! Peace
Днес си направихме много хубава разходка, пък да ви се похвалим и  с нашата двойка :  Мартин на dobro_nastroenie и Биляна на Tania_R, ето ги и младоженците - рамо до рамо, единия днес се смя на глас другия същевременно плачеше после пък обратно и така...
http://www.martenichki.snimka.bg/album.php?album_id=374200&pid=12497802
Лека нощ и   love001

# 109
Скъпа Шу много ти благодаря за инфото.Но никъде го няма защото се сменя доставчика за това лекарство по ЗК склад е Борола и там го няма има го на свободно купуване няма го по ЗК.
 #2gunfireДЪРЖАВА----ПУ
Лека нощ на всички че малко нерви и силна умора водят до побиване Глава в клавиятура Laughing

# 110
Здрасти, посред нощите и от мен, ама моите хубосници сега заспаха и аз преди да си легна реших да намина.

Шу, хубаво че имаме инфо за лекарството. Peace Ще трябва май да се задействаме по-бързичко с преводите по сметката за Марина. Аз още утре ще видя как стоят нещата с нашата банка за превод.

marina21andreeva, ще се постараем да го купим, пък след седмица...пак ще измислим нещо. Ти само спокойно, щом касата не може да се грижи за хората...може пък хората да си помогнат. Hug

vily_st, моите съболезнования.  bouquet

Мисля, че dilein беше писала, че има съмнения за намаляване на кърмата... Ти сигурна ли си, че не преживявате някоя криза на растежа? Пробвай да слагаш бебока на гърда когато си поиска, дори и да е по-честичко. Ако до 2-3 дни не се подобрят нещата тогава потърси лекарско мнение и чак тогава дохранвай, ако ти го назначи педиатъра. Недей да бързаш, защото ако е криза на растежа нещата ще се нормализират и няма опасност бебчето да е гладно. Peace

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 01:17 от Tony_st

# 111
  • София
Добро утро, мамчета Simple Smile
Таз Марина просто ме удивлява все повече и повече....Нямам думи....Дрешките, които не стават на нейния бебок ги дава на едно друго бебенце от Монтана, на мене ми предложи аспиратор за нос.... Hug Дано има повече хора като вас и нея.
Както разбрах от Марина за момента няма смисъл да купуваме памперси 3-ка, да не ги израсти, а пък за й изостанат. По-добре после да купим 4-ки.
Цитирам Марина от другата тема : "И бодита не ми пращайте много защото ще стане мойто да има 20 бодита а ваще деца БЕЗ."

И да ви се похваля с моята калпазанка: вчера заспа в 20 часа и сутринта стана в 7  Shocked Shocked Shocked А аз по стар обичай се събудих в 5  Joy Joy

Много са ви сладки бебоците, мамчета....Пу-пу, да ги оаката кокошките

# 112
ехааааа, искам и моя бебок така да спи през нощта Simple Smile той заспива към 9-10, после се буди към 3 (днес 4.30) и после още 2-3 4аса спи, а днес дори не беше гладен в 6.30, 4ак 4ас по-късно яде, ама зяпа, мрънка, игра си... наака се - въобще фул екстри за добро утро. а аз в4ера едно кфенце по никое време и грам не бях спала, тази нощт кошмари и един цистит ме тормози... направо вампирясах  Shocked
в 4 пращах снимки на родата кикикикики
vily_st, моите съболезнования, нелепа слу4ка!
хайде дано ни е готин деня на вси4ки и само хубави новини  bouquet

# 113
  • София
ама тя само тази нощ така се държи....дано все така спи

# 114
здравейте и от нас,
Ние пък от 4ч сме нервни и искаме да си играем, и като не може да си стигне играчките е един рев и нерви  Joy
Сутринтта вдигнах таткото да я храни.

Чакам Ани да ми се обадиш привечер да се разберем нещо, аз днес ще разгледам дрешките и ще има за Ади.

Хайде за сега лек и усмихнат ден  bouquet

# 115
  • София
Еля, ще ти звънна довечера както сме се разбрали

Тя мойта хубавица обикновено се буди към 4-5, яде и почва едно дърдорене....та до 7, ама тая нощ направо ме изненада

# 116
ама тя само тази нощ така се държи....дано все така спи

Ще, ще.... спокойно още малко като поотрасне и ще спи повече. Peace

# 117
  • София
Въпроса е как аз да не се будя в 5, а да спя до 7, че мнооооого ми се спи

# 118
Дборо утро   bouquet
И ние тая нощ що годе спахме  Peace Заспинка си в 9.30ч, после в 1,30 се събуди да папка, а и към 3ч да подържи малко цицата в устата си, ама си спа до 6ч, а и аз с него  Mr. Green
Маринка   Hug Hug Hug
Мен нещо от вчера ме притеснява пъпчето на Борката. Малко изпъкнало ми се вижда и като го натиснах лекичко навътре - то спадна, ама се усеща нещо като "къркорене". Притеснява ме това, нормално ли е?Ще звъня на доктора след малко, да стане малко по-човешко времето, към 10ч ще му звъня.
Маймунке, абитЮриентът ти е стархотен. Пу-пу. Голям красавец.

# 119

Общи условия

Активация на акаунт