Бебчета сладки и игриви, правят МАРТенските мами най-щастливи!

• 11 325
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета Hug Днес ми е един ден....сутринта разбрах, че миналата седмица моя втора братовчедка е починала, а беше само на 17 години - блъснал я е камион пред тях. Кошмар newsm45, толкова ми е гадно, но се опитвам да съм спокойна, за да не го предам на Алек.

Иначе при нас всичко е ок, днес ходихме на разходка, снощи мъжлето ме заведе на гръцки ресторант, ядохме вкусотийки и се глезотихме

Марина Hug голям бонбон е твоя Ади, да знаеш че всички ще се радваме, ако някой път се организираш и дойдете да се запознаем на някоя от нашите срещи Wink

# 91
  • София
Вили, моите съболезнования CryТова е ужасно....Имаш цялата ни подкрепа

# 92
  • София
 Честити месечинки на празнуващите днес бебоци

glafira, моя мъж нали точно козметика дистрибутира, та няма да е проблем да снабдим Марина с шампоан и други глезотийки. Ще направя всичко възможно утре да се видя с теб, за да кажеш точно от какво има нужда

vily_st, моите съболезнования.

Шу, много хубави новини. Дано се оправят нещата с помощта на масажи. За колелото - мислех, че е от по-големите, а то явно е като нашето

dessiss, an_iv, много са готини гаджетата. А бъдещата свекърва от сега носи Вики на ръце  Wink

Маймунке, всичките ти маймунета са прекрасни

# 93
Здравейте момичета   Hug
Най накрая ми остана време да пиша ,през деня разходки шетане ,а вечер мъжо на компа не мога да се добера  ooooh!
Да се похваля от две седмици спим по цяла вечер без прекъсване -като заспим в 10 до 6-7 сутринта откарваме  Laughing
Коликите ни отминаха ,но през деня сега не иска да стои в количката фъстъка -бабти я научили да я носят на ръце и сега в чудо се виждам -ревем та пушек се вдига , а преди как сладко спеше навън само  Sad

Вили това което е станало е ужасно -искрено съжалявам  Sad
Марина възхищавам ти се на куража и смелостта да си отгледаш сама детето  Hug Ще се опитам и аз да помогна с нещо  Hug
Момичета по какво разбирате ,че ви намалява кърмата -малката суче през час и половина две и май вече не и стига да я дохранвам ли и с колко  newsm78
Сега изчезвам ,че пак мрънка !
Лека вечер на всички !

# 94
  • София
Дилейн, не е задължително да ти е намаляла кърмата. Просто на бебока може да му е топло и да яде по-малко и на по-къси интервали. Мойта е на АМ, но откакто стана много топло яде доста по-малко и през два-два и половина часа

# 95
привет и от нас  Hug
Днес ходих да си взема молба декларация,че ще подавам за помощите за редовни студенти newsm68,дано ме удобрят,стискайте палци
Десис и ан_ив , страхотни са мъниците-пу,пу,пу
Вили,моите съболезнования,това е ужасно,това е нещото ,от което най - ме е старх-коли с бясна скорост   Praynig
Ние в жегите даже пропускаме ядения,до 12 яде през  3 часа,от там нататъка в 4 след това  в 7 и после към 2-3-4,когато се събуди  Peace
Аз днес си преместих багажериите у нашите,мъжлето ми заминава на 4 юни  newsm45,много ми е мъчно цяло лято без него,но поне малкия ще ми е утеха,ама няма начин,трябва да се изкарват парички   Cry
Какво мислите за дрехите МАРИКИТА,срещали ли сте ги и бихте ли купили на мъниците?Питам,зашото моя приятелка да отвори такъв магазин  newsm78 но се чуди дали си заслужава?

# 96
  • София
 Здравейте, мами!
 Днес като никога спах три часа през деня. Явно наистина съм била каталясала. Приложих за целта хватката "запушване на уста с цица", щото Илийката инак през деня не можеш да го приспиш вкъщи по никакъв начин. Обикновено избягвам да го правя това, че да не повърне като не съм го уригнала, но днес вече толкова ми се спеше, че... Е, върна малко, но съвсем малко, но пък за сметка на това заспа и аз заедно с него.
 Благодаря за хубавите думи за баткото! И аз си го харесвам. Grinning Само дето вече не мога да му видя очите, че все е някъде навън, ама това е естествения ход на нещата. Аз затова си родих Илийчо, че да си имам едно детенце при мен като избяга и каката нанякъде.

# 97
  • София
А, винаги се връщат....Аз поне се връщам при мама, там е най-добре. Иначе твоичкият изглежда добро момче, оправно. Да ти е жив и здрав хубавеца

# 98
Здравейте момичета!
Срещичката ни с Десис беше супер, ама моят хубавец вместо да гледа момата той спа през цялото време Joy.И другия път ако прави така ще напишем нова приказка за Принцесата която събудила спящия принц hahaha
Даниелка Hug
Вили моите съболезнования.

# 99
Здравейте мацки.
Първо за лекарството на маменцето. Да наистина го няма но има аналог и той е Минирин ( предполагам че е ползвала спрей) подобна му е цената както и на Пресинекса.
За РЕМЕДИУМ, мъжлето ми  ще работи там  още месец и каза че той ще взима всичко, за да може да се ползват отстъпките, които той ползва като служител ( само на памперсите няма отстъпка иначе е около 15%). Така че казвайте какво трябва да се взима.

Мерси момичета за подкрепата Hug

Вероники ние и голямо колело имаме ама ще му го оставя да има нещо като идва при баба. Laughing

Тони то ние уж имаме време, ама решихме да почнем от сега Peace

Лека вечер Peace

# 100
vily_st, моите съболезнования  Hug

Аз съм  Shocked, напапкахме се с таткото в 20ч и се хоризонтирахме тримката на спалнята, та ние с Елия отнесохме плувката. Нали знаете колко е кофти да се събудиш по средата на съня??? Ама душичката си иска банята и папото.

Х Shockedайде сега вече ви казваме лека нощ  Hug

# 101
Лекарството ми е Минирин таблети но ги няма казаха след края на месеца.Сега са ми дали "мостра" Пресинекс спрей който има слаб ефект но е по-добре от нищо.Някоя знае ли дали въобще ще има по ЗК от другия месец или не?

# 102
Не зная дали ще има другия месец  по здравна каса, но зная че Минирин от 0.2 има в момента в Ремедиум - Изток.

# 103
Шу дали това което имат е по ЗК в момента ако е така още утре отивам да си го взема само да ми кажеш ако знаеш точно къде се намира.Ако не те затруднявам де. Hug

# 104
Ще го накарам да провери, но ако не е  мисля че ще успеем мамите да се организираме да ти го вземем Peace Той е на работа сутринта Peace

Общи условия

Активация на акаунт