Бебчета сладки и игриви, правят МАРТенските мами най-щастливи!

• 11 157
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
Глафира няма нищо против, дори тия дни ще гледам да пообиколя някои мами с колата Grinning

Щом ще идваш до Младост, отскочи и до Студентски град да ти дам летните бодита? Ако ти е удобно де... Hug

Или пък може ние с тати да прескочим до Младост, ако се разберем предварително.

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 14:31 от Tony_st

# 76
А Марина каккъв размер дрехи носи и на брат й ак са му необходими дрехи,учебници (разбрах,че е ученик)!? Казвайте!

# 77
  • София
Белла,   bouquet

Аз минавам само на бързо, по-късно ще се включа.
Лек ден на всички!

# 78
Добър ден и от нас! Hug Аз вече се отчетох с едно колетче за малкия Ади, е вярно че нещицата са малко, но пък за първи път участвам в такава инициатива и се радвам че малко или много ще помогна на малката душичка!Важен е жестът! Peace
Хайде чао засега!

# 79
Здравейте,мами! Ние вече направихме една разходка,довечера пак.
За обличането да кажа,че го обличам според времето.Като е топло си го обличам лятно,като е по хладно с още един кат отгоре.И на мен ми казват че го обличам тънко,ама да си гледат работата Peace
Аууу,маймунке много готин батко имате бе  Wink
Честити месечинки  bouquet  bouquet  bouquet

# 80
Зеленко, гледам няма мама, която да е писана за - Джъмбо, аз мога ве4ер да отска4ам, когато има кой да гледа бебо,живеем в княжево, пък и не е всеки ден да се пазарува, та ако решите мога да се заема с тази зада4а, аптека Ремедиум има близо до работата на таткото ни, на гео милев, ние от там си купуваме млякото, 4е ние най-ефффтино, та ако друга мама няма на удобно...мога да говоря той да минава от време на време, когато е необходимо.
с Графира ще се видим утре или другиден надявам се, стига да и е удобно и нещата които съм купила мога на нея да предавам, до колкото разбрах тя най-то4но има представа какво е нужно на мъника Simple Smile))) нали Графира Simple Smile
Решете мами и ми пишете на ли4ни, 4е ми излиза инфото веднака като влезна във форума, да не се ровя и пропусна...

за земетресението - абсолютнонищо не сме усетили цялата къща Simple Smile

# 81
нямам никакво време да чета но да не ви изпусна!Само да ви кажа че ми подариха 2 кенгурута на чиполино за новородено с протектори и май едното ще го пусна в продавалника че две не ми трябват ако някоя от вас има желание да ми пише дори не съм го пробвала
нещо май много съм изостанала какво е това за Марина какви са тези списъци и ако мога нещо да помогна?

# 82
Момичета и аз на бързо, че днес сме цял ден по лекари.
Дадох задачката на таткото да провери с какво може да се замени лекарството и ще ми каже по-късно. И аз мога да отида до Дияна и Ники. Иначе с каквото трябва ще помагам.

За Яна - днес я гледаха в горна баня, не искат да я оперират все още. Има шанс фалангите да пораснат ( има костни зародиши) и за това трябва да се изчака още поне до 3 год възраст а през това време да се стимулират с масаж и игри. И двамата доктори бяха много мили с детето, и определено ме успокоиха. Не е добра идея да се оперира още, както каза предишната докторка, защото детето ще има проблеми със срастванията след операцията и мове да стане по-зле.

Ние вече почнахме да събираме багажа Confused и ми е малко мъчно.

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 15:20 от Шу

# 83
 wavey и от мен.Елвинг , добре сме ,бачкам всеки ден,без понеделник.2 първи смени 2 втори,от там на лекции бягам,чета за изпити,тормоза си мъжлето и така  Mr. Green .Продължаваме с бебеправенето,ама нещо неще да става...когато стане тогава!
Злати,може да те е боляло,но си залужава  Naughty ,да ти е честит татуса  Hug !
Дессисс,как оцели понеделник,когато почивам незнам  hahaha ,ще чакам да доидете при мен,да пием кафе,някой друг ден!
Хайде прегръдки за всички  Hug Hug Hug...мечешки  Mr. Green !

# 84
Момичета и аз на бързо, че днес сме цял ден по лекари.
Дадох задачката на таткото да провери с какво може да се замени лекарството и ще ми каже по-късно. И аз мога да отида до Дияна и Ники. Иначе с каквото трябва ще помагам.

За Яна - днес я гледаха в горна баня, не искат да я оперират все още. Има шанс фалангите да пораснат ( има костни зародиши) и за това трябва да се изчака още поне до 3 год възраст а през това време да се стимулират с масаж и игри. И двамата доктори бяха много мили с детето, и определено ме успокоиха. Не е добра идея да се оперира още, както каза предишната докторка, защото детето ще има проблеми със срастванията след операцията и мове да стане по-зле.

Ние вече почнахме да събираме багажа Confused и ми е малко мъчно.

Шу, дано нещата се оправят с масажи и игри, до толкова, че да е успешна операцията. Hug

И на мен ми е тъжно, че вече събирате багажа... ние отложихме малко...до юли.  Hug

# 85
завърнахме се от разходка в парка с Натси и Стилян (после ще кача снимки). Сега мама готви, а бебка спи в коша за колата при мен.

Роси- честита ви месечинка.
Шу- много ви стискам палци бебка да се оправи  Hug
Аз за тази среща ще гледам да се класирам, макар и малко по-късно.
За Марина ще мога да преведа парики началото на месеца.

# 86
  • Варна
Здравейте, момичета  Hug

Днес заформихме малка срещичка, и понеже няма смисъл да правим цял албум за две снимки си позволих да ги кача в общото албумче. След прекрасната двойка гаджета - Симона на Слънцето и Радослав на Белла ето да видите нашите кандидат гаджета - моята Вики и Габриел на ан_ив  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=374200&pid=12486042

Даниелка и аз незнам как уцелихме точно почивния ти ден, хайде другия път от по рано ще се разберем и с теб  Hug

За Марина двете с Ани ще  пратим заедно парички, така че ако мпже номера на сметката на Зеленкото  Hug

Честити месечинки на Стела на Роси и на всички останали  Hug

Шу и аз стискам палци всичко да се оправи  Hug

Маймунке тоз абитюрент много красив бе - пу пу  Hug

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 17:44 от dessiss

# 87
ЗДРАВЕЙТЕ мили мами
glafira ми каза да ви съобщя състоянието на Ади.Хемоглобина му е 114 качил го е драстично но долната граница при бебенцата е била 115.Педито ни каза да пием малтофер още 1 месец за да го покачи още и да натрупа архив. Hug

# 88
marina21andreeva здравей, страхотен ти е бебока, пу пу пу пу, да ти е жив и здрав, и много усмихнат Simple Smile))
хубаво е, 4е му се вдигат показателите към нормалните граници, браво!

# 89
  • София
Марина е висока 147 см, брат й незнам.
Тони, нямаш проблеми, ще звънна да уточня:)

Зеленко, махни бебешката козметика от списъка, имат доста, подробно разпитах Марина днес. За сметка на това, ако можем да вземем за нея шампоан и някакви сапуни, добре би било.

Както виждам, Марина ви е писала, че бебока е добре

Общи условия

Активация на акаунт