Бебчета сладки и игриви, правят МАРТенските мами най-щастливи!

• 11 150
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
Уф, Еля, няма да стане в четвъртък, ако може в сряда. Забравих, че в четвъртък ще идва зълвата с малката племенница. А тъкмо в сряда няма да имаме ток и ще се размотавам в града и мога да понаобиколя мамите, които не са мобилни Grinning
когато тогава, аз или съм вкъщи или съм навън и ще се видиме.
На ЛС ще ти пратя телефона си

# 61
  • София
Ок, чакам, ще ти звънна предварително да се разбереме

# 62
  • София
Добро утро от нас!  Hug
Много ми липсвахте, мили мамчета, наистина! Специални благодарности на Зеленкото, че ме информираше най-редовно какво се случва във форума и кой как е! Честито на патерица за всички поводи, които съм изтървала!
И една скромна почерпка от мен - днес ставаме на 2 месеца! Мале, колко бързо само лети това време... не мога да повярвам.

Айде, аз отпивам от кафенцето и се стягам за разходка.
Хубав ден на всички!  Hug

# 63
  • София
Я да се пробвам да кача една тортичка за успешна седмица
http://www.nedelya.com/images/cakes/cakes_1/big/cake_b_1_7.jpg

# 64
Здравейте,
Глафира, няма ли да пуснеш някоя снимка на бебче в албумите, до сега се рових и нищо не намерих, защото от линийката много ми прилича на моя хубосник и исках да видя и др снимки  Mr. Green
За обличането и аз все го навличам и накря- потен, ама ме е страх(то и мойто не е хубаво), защото така няколко пъти го държах по- голичък и накрая - краката ледени.
За водата - когато е подсладена със 1/2 или 1 лъжичка захар на 150 грама пиеме, иначе НЕ и плюе  Crossing Arms
А за коликите - да чукна на дърво , нас са ни оставили преди 2 седмици , само еднократно за 5 минути понякога, на 5-6 дена  bowuu

# 65
  • София
Натси, компа на който качвам снимки изгоря, а на резервния USB-то е на много гадно място, но съм решила тия дни все пак да се преборя със себе си и да кача, че малката много се промени.
Пусни линк за твоя хубостник

# 66
  • София
Тони, ето го на мама голямото маймуне. Grinning Grinning Това със синята риза, другото е един много сладък приятел негов. Снимки с мамата няма да слагам, че ме е яд да си гледам двойната гуша.

# 67
# 68
Аууу, ама той красавец, бе... Да ти е жив и здрав...и на есен студент - да ти харчи парите с кеф. Hug

Стига де, за гушки, дупета  и други подобни да не говорим, че ми се разваля настроението. Blush

# 69
  • София

мда, почвам да подозирам таткото Joy пу-пу, да го оакат кокшките хубавеца

# 70
Здравейте мами
тези дни не съм имала време да ви чета, че ремонта в кухнята ни се вихри с пълна сила и мръсотията е навсякъде  Rolling Eyes
Дърта маймуна, много ти е хубаво голямото маймуне. Да ти е жив и и здрав и много поводи да се гордеете с него!

Я да ви питам - днес по ТВ гледам се обсъждаше темата за майки вегетарианки, които също не дават никакво месо на децата си. Според вас, това редно ли е?
Моето мнение, е че трябва да се предлага месо, а ако то не иска да яде да не се настоява. Аз не съм месоядка, мога изобщо да мина без месо, но не бих лишила децата си от него.

Е, хайде аз отивам да чистя...

# 71
  • София
Аууу, ама той красавец, бе... Да ти е жив и здрав...и на есен студент - да ти харчи парите с кеф. Hug

Стига де, за гушки, дупета  и други подобни да не говорим, че ми се разваля настроението. Blush
и двете ги подкрепям  Peace Wink
Роска, честита ви месечинка!  Hug

# 72
  • София
Здравейте и от нас. Вчера моето диване цял ден не спа, но пък пътувахме безпроблемно - сякаш е знаел Simple Smile В момента съм седнала на една пейка и ползвам безжичния нет на кафето отсреща, защото там се пуши  Twisted Evil , а Калин съм пуснала с тати му на разходка из Панагюрище Simple Smile

Съобщението не може да бъде изпратено. 'kasparita' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.

За следващата среща, ще бъде в Западен парк 11 ч., чакам само прогноза за времето за  ТАЗИ събота и неделя (бТВ, новините от 19 ч.), за да видим кой ден няма да вали  Mr. Green

Моля мамитата, които получиха сметка (за Марина), да ми пуснат мейлите си, за да пращаме отчети за паричките!!!

За МАРИНА (marina21andreeva) - има уточнения и промени спрямо предното ми писнае!

1) Който иска да праща пари, с които да напазаруваме неща, нека ми пише ЛС, ще дам данните за сметката, в която събираме пари, но да посочи и мейл за връзка, за да пращаме отчет за купеното. Ще разчитам АЗ лично да пращам сметката, за да мога да коригирам списъците за отчетите както е редно и в тази връзка пак моля да не си я разменяте по между си, а просто да ми пускате ЛС. Ще гледам до 24 ч. да отговарям на всяка цена.

2) Който може да се ангажира да купува неща (аз лично не мога, не карам кола и нямаме хубав/евтин магазин наблизо, а само кварталните), нека се обади - може и на първа страница да сложим списък. Ето идеи за магазини до момента:
- Вис Виталис (удобно на Тони_ст)
- Даяна и Ники - борса за дрешки (удобно на Вероники, Глафира може да дойде заедно с някого)
- Джъмбо
- аптеки Ремедиум за козметика и лекарства - най-евтини са!

3) За адреса на мамата за пращане на колети: който го иска, да пише ЛС на мамата или на Глафира. Да не го публикуваме публично, а да си го разменяме само на ЛС. Все пак аз примерно не бих се радвала всеки да ми знае трите имена и адреса, затова да не го пишем из темата, че четат всякакви хора.

4) Който желае да дава неща, а не пари: ще събираме накуп и един да носи, засега май Глафира ще да е, ако няма против  Mr. Green

5) Примерен списък за неща, дописвайте и вие:
- памперси
- мокри кърпички
- АМ
- прах за пране
- бебешка козметика
- алергично ли е бебето - за Пентаксим? - СЛОЖЕНА ВАКСИНА ПО ЗК

- бебешка аптечка - Панадол, за почистване на нослето, термометър... -
ИМА
- дрешки за бебето - 57 см. и 5.700 кг. към 24 май
- лекарства за мамата
- дрехи за мамата
- играчки

# 73
  • София
Глафира няма нищо против, дори тия дни ще гледам да пообиколя някои мами с колата Grinning

# 74
Здравейте
Честито на всички празнували тези дни - именници, рожденици, месечинки и месечинковци, абитюренти - живи и здрави да сте.

За Марина и Ади - ще се включа с пари. Ще поискам сметката от Зеленкото и до края на седмицата ще пратя превод - все още си чакам болничните за м. март.

Ох при нас коликите сега пак се появиха, и то с ужасна сила.... леле нещо страшно.... то не се ревове, писъци, ужас някакъв. А аз си мислех, че сме ги преживели - нищо подобно.

За обличането - Никола на вън си е по къс ръкав и с тънки ритънки и го завивам с тънка памучна пелена ако спи. И на мен все ми викат че го държа гол, ама как да го облека като е топло.

Ох още имах да пиша, ама Никола се сърди.... Лек ден.

Общи условия

Активация на акаунт