Бебчета сладки и игриви, правят МАРТенските мами най-щастливи!

• 11 148
  • 294
  •   1
Отговори
# 45
Усетихте ли току-що как разтресе пак?!?

Мислих си, че аз съм луднала, щото дивана под мен се клатеше, докато се приспивахме с Рая... #Crazy Значи за втори път днес? Първият не го усетихме, но сега - да!

Nikita, Честито на таткото ви.  bouquet

Elle, пиши на лични на Зеленкото. Сметката е нейната, защото е освободена от преводни такси на банката и всичките парички ще отидат за Ади и Марина. Peace
Аз днес разгледах омалелите бодинца с къс ръкав и тип потниче на Рая и ги отделих, то роклички не му трабват на младежа, ама поне бодитата може да свършат работа. Всичките са новички, а потничетата изобщо не успях да и ги облека на Рая, защото тя си беше с бодита с дълго ръкавче, така че ще ги занеса следващия път на Глафира. Добрата новина е, че имаме само 2 розовички, а другите стават и за момченце.

# 46
  • София
Да се разпиша и аз на 4та страница  Crazy

# 47
  • София
 Няколко дни отсъствах, но сега отново съм на линия. Досега четох назад и веднага бързам да кажа, че и аз живея в Левски Г и съм готова да помагам с каквото мога на малкия Ади и мама Марина. Магазина на Даяна и Ники ми е близо и имам възможност да отида някой ден и да купя каквото е необходимо като се посъберат парички. Даже си мислих, че ако Марина е съгласна, може да я заведем до там (имам кола на разположение) и тя да си избере дрешките, които са и нужни. На срещичките като се виждаме, също мога да взимам дрешки и други неща, които мамите са донесли. В тази връзка да отговоря на Белла - пощенския код е 1836
 Ще гледам утре да успея да изляза по-рано и да се видя с glafira, че тя е по в час със ситуацията.

Честито на всички, празнували последните дни Hug

Тео също стана на два месеца и ще кача малко снимки скоро, да видите колко е порастнал и нашишавял.

За даване на вода и аз се бях замислила тези дни - ще взема пак да се пробвам няколко пъти. Той Тео нещо хич не я харесва водата - почваше да плаче като му изплаквах устичката преди и нито веднъж не отпи от шишето, та затова и престанах да преварявам. Ще взема и чай да купя, току виж му хареса и реши да пийне поне малко. Той доста често си суче де, но все пак са големи жеги и е хубаво да поемат повечко течности бебковците. Ще видим и педито как ще се изкаже тази седмица, като отидем на консултация.

Земетресението и ние с мъж ми го усетихме. Добре, че беше кратко, защото Ники предишния път като имаше земетресение се събуди. Сега и двамата си спинкаха и не дадоха признаци да са усетили нещо.

Разгледах и снимките - е много са ни хубави всички бебоци - прегръдки и целувки от нас

Пералнята изпра и отивам да пусна още една и да простирам. Ако не ми се доспи може и да поизгладя малко, че купа с дрехи за гладене сигурно вече е по-висок от мен.

Лека нощ на всички

# 48
Добро утро, мамчета! Grinning                           

Бих искала и аз да пратя парички за Марина, ще пиша на Зеленкото, или ако някой има сметката, може ли да ми я прати?

За обличането и на мен все ми се чудят че босичка я водя, по рокличка с презрамки, а в къщи по боди и много тънки ританки вечер, през деня по боди само с къс ръкав.

Хубав ден на всички  bouquet

# 49
Мили МАРТенски мами незнам как да ви се отблагодаря.Вие сте прекрасни хора и както и другите мами които ми помагат коя морално,коя материално заехте особенно място в сърцето ми.
Благодаря ви че имате толкова големи сърца Hug
За всички по милион целувки и много прегръдки newsm51
За мен е предостатъчно да знам че зад мен са застанали толкова много жени-което ме успокоява и ме насърчава дава ми сили и кураж и ме прави по-силна.
На вашите слънчица горещи целувки от мен и от Ади  bouquet

# 50
Добро утро и от нас  Hug

Само се записвам в новата тема и се връщам да чета, че са ми се събрали общо 10 страници  Shocked

# 51
  • София
Мамчета, добро утро. Съжелявам за вчерашното си отсъствие, но мама имаше ден-ден и бяхме с малката главната атракция. То послучай рождения ден имате виртуална почерпка, че не знам как да кача снимка.

Вероника, благодаря за помощта с пощенския код...Ще се радвам да помагаш, така ще можем да се редуваме.

За тези, които искат да пращат колет на Марина има два варианта: или пишете на МАрина на ЛС да ви даде адрес, или ги изпращайте до мен. Аз също ще дам адрес.

И както се оказва съм пропуснала земетресението. И слава богу, че обикновено онкачам...А по кое време беше?

Креми,  по-големите неща бяха осигурени малко преди да роди от други мами. ЗА момента събираме памперси, кърпички, прах за пране и дрешки за лятото. По някое време ще трябва и АМ да купиме, ама днес ще ходя до Маринчето, че имаме вече подаръчета за нея (няма да казвам мамата, тя си знае  bouquet), та ще уточня още веднъж вида АМ.

# 52
здравейте,

ние сме будни от 6ч и си гукаме. Много се нерви на играчките си, че не може да си ги стигне Joy голяма е скица.

Снощи нищо не сме усетили, защото  Wine Glass аз и после  luvbed (за втори път ни се случва така да сме на земетресение  Embarassed)

Ани, за Марина предпочитам да ги дам на теб дрешки и ти да и ги занесеш и да превеждам парички. Много ми се иска да ги видя и може да се разберем някой път да дойде на нашите срещи.

От нас за сега-   bouquet

# 53
  • София
Еля, нямам нищо на въпреки. В четвъртък ще излизам с колата и може да мина да се видим. Тъкмо ще ти видя принцеската.

И кажете кога смятате да правите следваща среща та най-накрая и аз да се класирам

# 54
Еля, нямам нищо на въпреки. В четвъртък ще излизам с колата и може да мина да се видим. Тъкмо ще ти видя принцеската.

И кажете кога смятате да правите следваща среща та най-накрая и аз да се класирам

супер,
аз съм в Младост 1 (ако ти е удобно). Сега мобилизирах и една дружка ако има дрешки да даде. Смятам, че и за по-голям няма да са и излишни, нали?

# 55
  • София
И аз подпуках няколко съседки с пораснали деца Whistling
Удобна си ми в Младост, тъй като по мостта ще съм директно при тебе, а после отивам на една среща в Борисовата. Но всичко зависи, разбира се, от времето. И да те предупредя, че ще кацна рано, между 9 и 9.30

# 56
И аз подпуках няколко съседки с пораснали деца Whistling
Удобна си ми в Младост, тъй като по мостта ще съм директно при тебе, а после отивам на една среща в Борисовата. Но всичко зависи, разбира се, от времето. И да те предупредя, че ще кацна рано, между 9 и 9.30
значи ще кацнеш вкъщи  Rolling Eyes ще пием кафе и ще ни видиш какви сме беснотии като се храним

# 57

Другата среща е планирана за тази събота /виж в някой от предишните постове на Зеленкото, или следи тези дни пак ще пише/ - 30 май в Западен парк. Следващата ще е в Борисовата. Като дойдеш тъкмо ще ти пратя заделените бодита за Ади. Peace

# 58
Здравейте!Ние пак прказна нощ си изкарахме! ooooh! Минаха ли коликите при вас?Аз тъкмо си помислих,че отшумяват вече и на ти-с пълна сила и то и през нощта! smile3511 Рев от тях и рев докато заспим-ей така си минават дните.И защо трябва да се цвърка като му  се спи половин час!Вместо да заспи! Crossing Arms
Мерси на мамите,които ми отговориха за пишлетата-наистина ме притеснява този въпрос.
Хубав ден на всички!!!

# 59
  • София
Уф, Еля, няма да стане в четвъртък, ако може в сряда. Забравих, че в четвъртък ще идва зълвата с малката племенница. А тъкмо в сряда няма да имаме ток и ще се размотавам в града и мога да понаобиколя мамите, които не са мобилни Grinning

Общи условия

Активация на акаунт