Бебчета сладки и игриви, правят МАРТенските мами най-щастливи!

• 11 152
  • 294
  •   1
Отговори
# 30
така и ние се завърнахме от разходка в Южния парк.

Честити месечинти на всички бебоци!!! Да са живи и здрави, много щастливи и палави!!!

Вили, честита ви годишнина!!! Да се обичате все така и да те слуша все повече мъжлето!!!
БеллаHug
Роске Hug, ще взема да се обадя и аз следващия път като идвам към Люлин.
Зеленкото- мерси за организацията за Марина.
за босите крачета- ние сме така от началото на миналата седмица.
за папкането- и ние го намалихме (не си е намалила интервалите), но пие доста водичка.

за Марина- моля да ми дадете сметката и веднага щом ми преведат парички от НОИ ще пусна някой лев. За дрешките- не мога да помогна с нищо за лятото (защото повечето са ни розови, а и сме същия размер), но за есента мога да дам някой работи.

Аз ви оставям, че чакам гости

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 19:03 от Elg

# 31
  • София - Рим и обратно
В бебешко кошче може да е на предната седалка, при условие, че е обратно на движението и с изключен еърбек. Иначе защо го има като вариант на инструкциите за употреба? newsm78 А пък и вече ме спираха полицаи за проверка на документи, но щом видяха бебето и ме пуснаха по живо по здраво веднага Mr. Green

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 21:14 от ЛЮБИМА

# 32
честит празник ........, и  на всички празнуващи  bouquet
Глафира, Зеленко и аз се включвам относно Ади и Марина само да ми преведьт парички, а и дрешки ще изпратя. newsm10
А при нас в петък ни биха пентаксима и много добре, я понесе. Лекарката каза никакво мазане, със слънцезащитни кремове, newsm78.

# 33
Aнче пиши ми пощенския код, че утре ще пращам колета! Hug

# 34
Добър вечер,мами! Hug
Хайде и аз да почерпя макар и по-късничко за месечинката на моя син  cook  cook  cook  cook  cook  ura  ura  ura newsm67  /Рила,забравини нас Mr. Green/
Белла Hug
Аз също искам да помогна с някой лев на Марина и Ади/голяяям сладур  love001/
Ей мамчета,отново вярвам в доброто Hug Hug HugМНОГО СМЕ-СИЛНИ СМЕ Hug Hug
Честито и на всички останали бебчета родени на 24  bouquet  bouquet  bouquet

# 35
Добър вечер и от нас. Hug

Ами то от балове и разходки...няма време за писане. Embarassed

Честито на всички празнуващи днес!

Мънки, покажи ни абитуриента, де...

За босите краци - и ние вече от седмица сме така. През нощта само спим с много тънички ританки и боди.

Зеленко, благодаря за сметката. Скоро и постъпления.

Отиваме да се къпем. Mr. Green

# 36
  • София
И от мен здравейте!Честито на всички с месечинки,имени дни,годишнини,рождени дни и т.н.Ние пак сме с пик на коликите...няма край този ужас ooooh!

# 37
Аз пък днес ходих до спешния център, Ради нещо много кашляше и кихаше днес. ConfusedЕ, прегледа го лекарката, която беше на смяна, слава Богу, не е болен,просто има засъхнали секрети в нослето, сега пръскам Тетрисал спрей и така...
Той иначе спи само по боди, без чорапки, а през деня ги обувам стига да не сме навън-там задължително ги събувам.Честно казано, мен ме е страх повече от претопляне, отколкото от изстудяване. Rolling Eyes

# 38
  • София
Белла  важното е,че сте добре..и мен като теб ме е страх от претопляне...а и нашия педиатър казва,че това е по опасно за бебетата!Благодарско и от мен за темичката! newsm51

# 39
Ето ни и нас, благополучно завърнали се от първото ни пътуване в Пловдив  Grinning

И да почерпя, че днес нашият тати има рожден ден  Grinning

Момичета, как слагате големи картинки  newsm78 Защо все малки ми се получават на мен?

Връщам се да чета, че доста съм изпуснала за 2 дена май  Flutter

Усетихте ли току-що как разтресе пак?!?

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 22:39 от *Nikita*

# 40
Искам и аз номера на сметката,че не искам да притеснявам мамата с колети.Вие преценете от какво има нужда и го набавете.Тя си има достатъчно задължения.А тя дали има количка за бебето?

# 41
Ох ние най-накрая заспахме  ooooh!
Аз през деня понякога му слагам като сме на вън,защото крачетата му са ледени понякога.Не мога да си обясна като гледам другите бебетта и деца как са навляккани,жал ми става-с жилетки,дебели панталони и блузи и като го гледат в количката,всички ми казват че бил много гол( по боди с къс ръкав и тънки панталонки ) и даже без чорапи  ooooh!,как издържат тези деца на такава жега не знам
Ако има готова сметка давайте я насам  Hug

# 42
,всички ми казват че бил много гол( по боди с къс ръкав и тънки панталонки ) и даже без чорапи  ooooh!,как издържат тези деца на такава жега не знам
Уфф, да, днес една майка от квартала се учуди че е толкова гол-а той беше по боди и гащеризонче и чорапи, а нейното двегодишно момиченце беше по дълъг ръкав. ShockedНа всичкото отгоре каза, че в средата на другия месец щяла да му облича летните дрехи.Е па тва не го разбирам честно. Tired
Иначе и на мен ми направи впечатление доста майки, като се разхождам из центъра яко навличат бебенцата, та чак и завивките(чувалите на количката)слагат отгоре им. Shocked То едно слънце пече, та се пука, а те мъчат така душичките...

# 43
да бе  ooooh!,луди хора,не стига одеалото ами и покривалото на количката  Mr. Green
В такива случаи,според мен,дечицата стават изнежени и при смяна на температурата се разболяват  Naughty.Имам приятелка,която до скоро обуваше терлички на детето си(4г), той при първия вятър и е болно  Cry

# 44
  • София
 Здравейте и честито на всички месечинки  bouquet
  Бела, благодаря за темата, видях, че вече  и моят Владимир е добавен!
 Зелено човече, много благодаря за организацията за Марина!
 За Марина Включвам се веднага, до колкото рабрах да пиша на Зелено човече на лични или направо някой да ми прати сметката Embarassed?
 За пишката -  Докато се къпем татко леко дръпва горната част. Така действаме по съвет на детска урология Пирогов - имаме позната стажантка, питала е специално.
  За храненето Влади също яде по-малко през деня, но и вода и чайче отказва.
 Обличаме го с боди и понякога е с чорапки, друг път без.

Общи условия

Активация на акаунт