Бебчета сладки и игриви, правят МАРТенските мами най-щастливи!

• 11 145
  • 294
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Здравейте милички,
мале колко време ме нямаше само.... ми, то времето навън прекрасно и ние сме по цял ден на вън и не остава хич време за компа... вечер се виждаме с таткото и все си викам утре вече почвам да чета назад и да пиша, ама пак ме хваща неистово желание за скитня и тръгваме на разходки. Страхотен кеф! (единият ден излезнаме със Стела в 08.30 сутринта и се прибрахме в 11.20 вечерта, луди сме  Embarassed) Много ми беше приятно да се видя с някои от вас - и на срещата в Борисовата градина, и на гостито в парка на Св. Тройца и на импровизираната Люлинска срещичка! Извинявам се много, ама май за първи път няма да имам възможност да чета назад (не съм ви чела от 2 май и си представям само колко много имам за четене...). Моля да ме извините, никога не съм го правила този номер - да пиша, без да съм чела назад, ама сега наистина няма как.
Иначе, ние сме добре - вчера даже направихме сефтето и на Витоша - разходихме се в Дендрариума и после около Златните мостове.
Цунки и хубав ден, ние пак излизаме!

# 16
  • Варна
Здравейте и честит празник на всички, честити месечинки на бебчетата, честити завършила първокласничка на Ан_ив   bouquet
Белла мерси много отново  Hug
За Марина както казах ще помогна  Hug  С дрешки няма как защото хем сме момиченце хем сме много малки ние. Но ще пратя парички както и където решите - на сметка на Зеленкото или на Глафира - както кажете, аз съм за  Hug
Зеленко Вики е боса от близо две седмици вече, с къси гащички и боса без чорапки, само през ноща и слагам докато спи, но сутрин я намирам сабута  Simple Smile  Благодаря ти и аз за организацията  Hug
Благодаря и на glafira и много се радвам че всички имаме желание да помогнам на едно момиче като нас.Невярвах че още има толкова много добри хора готови да помогнат просто така  Hug
Росииии  Hug

# 17
Честит празник на всички  Hug
Белла newsm51 ,че винаги намираш време
И Криси е по боси крачета,но когато са му студени крачетата слагам чорапки  Peace
Да се похваля вече от 2 дни спим самички в кошарата,но се будим да папкаме,но все пак имаме напредък
и едно въпросче-сега като е топло с какво е по добре да се мажат бебоцие с лосион или мляко за тяло  newsm78,аз досега го мажех с лосион  Thinking и се чудя дали да купувам нов

# 18
здравейте мами Simple Smile честито на всички празнуващи денс Simple Smile

рових се назад, но нещо не намерих поста за мамата в нужда (какъв е точно проблема, иначе видях списъка,за дрешки няма да мога,понеже този рази размер са ми дадени на заем и трябва да ги върна,пък по-големите ги ползваме в момента), може ли да ми пуснете поста, за да видя и аз с какво мога да помогна Simple Smile първо се сещам - колко е голямо - има ли колики бебето, мога да дам инфаколик, ако действа!? ще мисля и други неща.

оки4 и ние имаме проблем със стол4ето за кола!
има ли някой макси кози, как го закрепвате, така 4е бебето да е с лице по посока на движение, дадена е схема само да дледа назад, което,ако съм сама с него е проблем, понеже не го виждам?

# 19
мами имам още 2 въпроса, ако имате малко време:
? бебетата ядат ли ви по-малко през деня, докато е жега? от няколко дни забелязвам, че стефан яде по-малко през деня и привечер повече?
? какъв бебешки препарат за комари ползвате? (преди 2 дни ме наядоха гадинките и още ме сърбят пъпките, бебо някак го прескочиха,сега мислим да слагаме комарници вкъщи,но за навън се чудя Thinking)

# 20
  • София
По първия въпрос мога да кажа, че Светланка яде по-малко, но пък за сметка на това съкрати и интервалите между папанията. И започна да пие повечко вода

# 21
И ние да се отчетем - Марти също почна да яде на по-големи интервали - слава богу, че се бяхме зомбирали през нощите  Shocked.

Беба, Макси Кози се поставят винаги обратно на посоката на движение. Има специални огледала, някой тук беше дал линк.

Зеленко, писах ти ЛС!

# 22
  • София
беба , в предишната тема беше показано това огледалце което решава проблема за возенето на бебето със сам шофъор. Видях и на някаква друга фирма, но не се сещам на коя и къде newsm78

# 23
Честито на месечинките:

Мария на Оки4
Ивайло на Галина
Илияна на Симеонка
Алекс на Анабел
Виктория на Халкидики
и
Мартина на Слънчоглед

Да са ви живи и здрави!

# 24
Хайде и ние цоп в номата тема  Hug
Белла, разкошна, както винаги   bouquet  bouquet  bouquet
Честити месечинки на бебчовците от днес!Да са живи и здрави и многоооо щастливи бузани  Peace
Борката днес на гостито се държа добре, слава Богу!Какво му стана от сутринта иначе на това дете, незнам. Нито искаше да спи, нито да яде, побърка ни направо  Whistling Даже сега като се прибрахме подремнахме и тримата, че сме на крак от 4ч ooooh!

# 25
мами, направо ме счупихте с тези огледала хахахах,ама какво да правя, ще купя, като не съм сондирала за столчето- огромна грешка! само 1 не разбирам - столчето е до 9кг.- тетето ще порасне, то и без това бебо дърпа само на височина,килата за нищо не ги брои,сега 62см. (от преди 10 дни), като порасне още къде ще са му крачетата, те сега опират в облегалката на седалката,а после?
успокоих се, че само моето зверче не яде по-малко, и да пие повече вода Simple Smile

графира, писах ти на лични!
ако някоя друга мама е поела ангажимент за разните нещица за Марина, приготвих няколко, сега ще излизаме с таткото - да мина да ги оставя на някого, че скоро няма да съм мобилна! за инфо - в княжево живеем!

# 26
  • София - Рим и обратно
Честит празник на всички!

има ли някой макси кози, как го закрепвате, така 4е бебето да е с лице по посока на движение, дадена е схема само да дледа назад, което,ако съм сама с него е проблем, понеже не го виждам?
Всички нови модели кошници за кола са обратно на движението. Аз когато съм сама я слагам на предната седалка до мен, задължително с ИЗКЛЮЧЕН ЕЪРБЕК - има го в инструкциите на колата и на столчето като специално предупреждение. Връзвам я и с коланите, не мога да я оставя отзад и да не я виждам, все си мисля, че ако се задави или нещо такова, ще е късно докато успея да спра, дори и огледала да ползвам Rolling Eyes

Бих искала и аз да помогна за нуждаещата се майка. Не успях обаче да се ориентирам каква организация сте направили. Ще прочета назад по-внимателно, когато остане малко време. Ако има няакаква банкова сметка, ще ми бъде най-лесно да й преведа парички Peace

# 27
Честити месечинки на всички сладки бебоци родени на 24ти  Hug
Вили, честита ви годишнина   bouquet Все така да се обичате още мнооооого години и да подарите на Алек сестричка Simple Smile
Честито завършване и на дъщеричката на Ан_Ив.
За Марина, мисля утре да се включа към колета на Цвети с играчки и козметика и каквото друго измислим.

# 28
  • София
 А здрасти!
 Мина и тая лудница. Следващия абитуриентски бал ще го организирам по-добре, макар че с тая италианска фамилия все ще сме като от зоопарк. Laughing
 Илийката става малко по-добро бебе. Днес е спал при кончетата 4-5 часа. После се напапка като един римлянин, освободи се от част от изпапаното без помощта на перце и започна да раздава усмивки. Много сладък!
 Сега спи по памперс само, че тук е голяма жега. Завивам го, ама не го обличам.

# 29
между другото, до колкото знам, деца до 14 години е забранено да се возят на предната седалка! та в тази връзка незнам как ще се разберем с чичковците полицаи?

мами кажете кой заформя колет за Марина, да ми драсне на лични моля, за да се свържа и дам и аз от мен, което е!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт