ПЕРЛА - турски сериал по бТВ

• 177 036
  • 451
  •   1
Отговори
# 45
Да се запиша за да ви следя. Аз няма от къде да гледам филма, но ще ви чета да разбера в общи линии за какво става въпрос. Сюжета в общи линии ми хареса.

Можеш да гледаш онлайн ето тук:

http://vbox7.us/tv.php?channel=126

# 46
http://bg.gledai.tv/index.php?channel=6224
Тук също може да се гледа онлайн  Peace

# 47
в Телеманиак пише, че от 15 юни започва сериала, в 20ч

# 48
Моля някой да каже дали сериалът има щастлив край. Не искам да гледам 100 серии, да заобичам героите и в крайна сметка-рев. Моля, отговорете, може и с бели букви.

# 49
кати спокойно-краят е щастлив.

# 50
кати спокойно-краят е щастлив.
Благодаря  bouquet

# 51
Досега не съм гледала турски сериал, но този ще видя живот и здраве.

# 52
Моля някой да каже дали сериалът има щастлив край. Не искам да гледам 100 серии, да заобичам героите и в крайна сметка-рев. Моля, отговорете, може и с бели букви.

Мисля,че да.В един клип в ю тюб пише,че е завладял арабския свят и т.н.И изглежда,че има хубав край.

# 53

Мисля,че да.В един клип в ю тюб пише,че е завладял арабския свят и т.н.И изглежда,че има хубав край.

Така е-бяха правили среща в Дубай с главните герои,на огромен стадион,когато започна сериала тук улиците се изпразваха  Grinning,аз както и преди писах не съм фен на сериала -но,всеки си има вкус. Peace

# 54
# 55
Днес по БТВ дадоха реклама на филма.Наистина изглежда много обещаващ Thinking

# 56
Ехеее девет сериала са закупили?????Има да си гледаме  Laughing

# 57
# 58
Записвам се да следя и тази тема, с нетърпение очаквам и този турски сериал

Честит първи юни

# 59
в очакване сме на сериала  bouquet

Общи условия