ПЕРЛА - турски сериал по бТВ

• 177 158
  • 451
  •   1
Отговори
# 90
BGpapa само да те поправя-не само в Сирия и Ливан-защото сериала се излъчи по един от най гледаните канали,и нямаша арабска страна в която да не е бил гледан. Peace
Да ви кажа като очевидец още по време на сериала какво стана-появиха се блузки,тениски,училищни чанти  с лицата на главните герои,повиха се заведения с техните имена,известни фирма за парфюми пусна мъжки и дамски парфюм с техните имена.А Къванч -освен в рекламата на Вестел участва поне в още една и в клип на известна певица

www.dailymotion.com/video/x6jb20_new-arabic-video-clip-rola-saad-muh_music -

По същото време бяха пуснали и Ихламурлар Алтънда -който според мен е на много по добро ниво  Peace

Друг сериал ,който бяха пуснали тук беше-на сбогуване който ще тръгва скоро по Нова тв ,Genco, а всичко започна с този сериал Çemberimde Gül Oya,след това се излъчиха и излъчват поне още 5-6.

Лично аз никъде не съм чула или прочела , че Нова тв ще излъчват "На сбогуване"...но ще се радвам много ако действително е така.

# 91
да, разбира се, по един арабски канал да се пусне, гледат го всички арабски държави, защото и там, като в Турция всички телевизии са качени на сателит (в случая спътник "ArabSat") и се хващат в целия Близък Изток. В Румъния също беще хит, но там си имат собствен KANAL D, по който гледах 1001 нощ и Аси преди около месец... в оригинал, със субтитри на румънски отдолу.
Дано сериалът има успех и в България

# 92
damlacik грешката е моя-сега се порових из темата за турските сериали  Embarassed Embarassed Embarassed

# 93
damlacik грешката е моя-сега се порових из темата за турските сериали  Embarassed Embarassed Embarassed

Grinning Grinning Wink

# 94
Кога започват да го дават, уж от днес, ама гледам и утре го няма в програмата Thinking

# 95
Ами май от 15.06-ама и аз вече незнам

Да така е  Peace

"bTV пуска хитовия сериал "Перла" в праймтайм

29.05.2009 / 15:27

От 15 юни в 20 часа тръгва турският сериал, който предизвика фурор в десетки държави"
http://www.btv.bg/movies_serials/br_details.pcgi?cont_id=323
Обаче тук пък пише ,че ще е от 16.20 та незнам вече

# 96
  • в зоната на здрача
Да се навра и аз тука.. Flutter ...ще го гледам..

# 97
Ами май от 15.06-ама и аз вече незнам

Да така е  Peace

"bTV пуска хитовия сериал "Перла" в праймтайм

29.05.2009 / 15:27

От 15 юни в 20 часа тръгва турският сериал, който предизвика фурор в десетки държави"
http://www.btv.bg/movies_serials/br_details.pcgi?cont_id=323
Обаче тук пък пише ,че ще е от 16.20 та незнам вече

По билбордовере пише от 15 юни 20 часа,май 2 пъти седм.

# 98
  • Burgas
Аз пък разбрах 3 пъти седмично-понеделник,вторник и сряда.

# 99
Ще разберем със сигурност другата седмица.Поне БТВ не си променят програмата без предупреждение Rolling Eyes

# 100
  • Луната ни пази
Аз пък разбрах 3 пъти седмично-понеделник,вторник и сряда.
Ще е 3 пъти седмично,докато върви "Бягство към победата", после всяка вечер!

# 101
ето програмата за другата седмица

http://www.dnes.bg/tv.php?tv=13&date=2009-06-16

понеделник, вторник и сряда от 20 до 22ч по два епизода
повторение от 4.30 до 6.20 (понеделник и вторник по два епизода), от 5.30 до 6.20 (в сряда и четвъртък по един епизод). Поне така е в програмата

не знам, при условие, че един епизод без рекламите е 75 мин. , как ги побират тези два епизода за два часа. Един епизод с рекламите да е час и половина, но две серии за два часа, не знам... нещо са съкращавали сигурно

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 22:02 от BGpapa

# 102
  • В тъмната гора.
BGpapa само да те поправя-не само в Сирия и Ливан-защото сериала се излъчи по един от най гледаните канали,и нямаша арабска страна в която да не е бил гледан. Peace
Да ви кажа като очевидец още по време на сериала какво стана-появиха се блузки,тениски,училищни чанти  с лицата на главните герои,повиха се заведения с техните имена,известни фирма за парфюми пусна мъжки и дамски парфюм с техните имена.А Къванч -освен в рекламата на Вестел участва поне в още една и в клип на известна певица

www.dailymotion.com/video/x6jb20_new-arabic-video-clip-rola-saad-muh_music -

По същото време бяха пуснали и Ихламурлар Алтънда -който според мен е на много по добро ниво  Peace

Друг сериал ,който бяха пуснали тук беше-на сбогуване който ще тръгва скоро по Нова тв ,Genco, а всичко започна с този сериал Çemberimde Gül Oya,след това се излъчиха и излъчват поне още 5-6.

Лично аз никъде не съм чула или прочела , че Нова тв ще излъчват "На сбогуване"...но ще се радвам много ако действително е така.

Няма да го излъчва, както и БТВ. Дамла не се ядосвай, написано е за да те подразни.

Аз не мога да си обясня каква е тази злоба и чудо.
Навсякъде като пуснеш тема за нещо, ставаш неин домакин и се очаква да я поддържаш. Все пак това си е собствена идея и е нормално човек да си я развива. Да но за някои не е така, изкарват всичко за манипулация и диктатура. Все повече се разочаровам. Не е до нови и стари, а до хора и "хора".

Радвам се, че всичко беше ОК и се разбирахме всички при превода на 1001 нощ, така се страхувах, че няма да стане, сега съм спокойна, че съм си изпълнила обещанието. Човешката завист е страшна. Кой знае какво си мислят и говорят зад гърба ни, -"преведоха 24 епизода" и сега се правят на.......Да направихме го, ако това е нищо, направете го и вие всички, които сте недоволни. Хранахме се четирима непознати да правим нещо за потребителите на този форум. Много съобразяване, стриктност и коректност ни струваше да постигнем този резултат.
Вече и на мен ми омръзна да пиша такива неща и чувствам как чашата на търпението ми прелива. Много е лесно, няма нито да съм първата, нито последната,която ще се оттегли от тук, заради сарказма и завистта , толкова хубави хора вече ги няма сред нас....и там е работата, че вече не е същото без тях и в крайна сметка накрая ще замре и дискусията и интереса по тези теми.

Ще помоля да не се дискутират думите ми, бях го натрупала в себе си. Не е лесно все да се съобрязяваш, за да не те помислят за самозабравила се, макар отвътре да ти напира да си го кажеш, като обикновен човек, какъвто съм си.

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 22:33 от Mishel_

# 103

Няма да го излъчва, както и БТВ. Дамла не се ядосвай, написано е за да те подразни.

Аз не мога да си обясня каква е тази злоба и чудо.

Извинявай ,обаче не виждам за какво да злобея  Thinking,ако си чела внимателно ,просто изброих филмите които са били пускани по арабско-т.е дали съм искала или не-малко или много съм ги гледала.Освен това  след въпроса на Далма-се върнах назад в другата тема-видях ,че грешката е моя и се извиних  Peace
Само не разбрах теб с какво те настъпих  newsm78 ,защото м/у мен и Дамла няма нищо.

# 104
Поне в 5 сайта пише, че ELVEDA DERKEN ще стартира по НОВА ТВ от 19 юни.

http://www.telemaniac.com/ntv-new_turkish_series-1969
http://www.slusham.com/13777#comment-17497
http://www.ekrana.info/

и още няколко форума.

Но за това в другата тема. ТУк уж за "Перла" говорим.

Та първи епизод е 76 мин. , втори епизод е 72 мин, без рекламите.
http://www.youtube.com/view_play_list?p=0EB61A1AA7EEF692&sea … s+1+bolum+1+kisim
Не знам как бТВ ще ги поберат в 120 мин. време с включени реклами
Дано няма съкращения... ако се реже от въпросните ÖZET, те са по около 5 мин. резюмета в началото на епизодите и не спестява мното...
Ще изчакаме, ще видим

Общи условия

Активация на акаунт