Колко е заплатата на "истинския" мъж в България

• 44 112
  • 515
  •   1
Отговори
# 60
Може...докато й направи гз на кюнец и после като й мине модата да я върне в първи клас, само че с ремарке... #Crazy newsm78 Money

# 61
Истински мъж може да си и с 500 и с 5 000 , или си такъв или не си.

# 62
Дааа, подсетихте ме че трябва да отивам на тръстиката да се правя на истински мъж, че ако ден година не храни, а след година апартамент, ще ме обвинят за мухльо  Embarassed

# 63
        Здравейте!

Снощи имахме голям спор с тъста ми за заплащането на истинския мъж в България.Иска да ме убеди , че за 6-7 години/толкова от както съм женен за дъщеря му/ един истински мъж трябва да е купил апартамент за семейството си.

Апартамент, кола и низ пендари са абсолютно задължителни! Ти кво се туткаш?! Laughing Несериозен си с тези 1500 и без собствен апартамент, верно си е. Награбваш един кредит и оправяш положението.  Party

# 64
        Здравейте!

Снощи имахме голям спор с тъста ми за заплащането на истинския мъж в България.Иска да ме убеди , че за 6-7 години/толкова от както съм женен за дъщеря му/ един истински мъж трябва да е купил апартамент за семейството си.В момента сме на квартира в София и със мойте 1500 лв. съм далеч от това ,което иска от мен.
     Най-лошото е , че и жена ми  иска  да ме убеди ,че наистна е така.
        .....Е вие как мислите !

..аз сега вземам 1300..1500лв..жена ми малко по-малко..но не смятам ,че като се запознахме и се открихме..тя се е интересувала от заплатата ми...тогава бях барман и спортист..и вземах много по-малка заплата..нищо че дискотеката беше моя Mr. Green
....истинския мъж...не взема пари за да е истински..той взема чувства,любов и доверие в една жена....другото в временно понятие
..живота винаги се променя..я към по-лошо...я към по-хубаво.....но "истинския"мъж ..се справя Peace

# 65
на една позната мъжът взима около 7000 USD на месец

# 66
Истинският мъж не се измерва по заплатата и въобще по парите които взима.

Всъщност тук не става въпрос за мъжете, а за това какво търсят жените.
Е, има и такива, които не виждат всичко в парични единици.

# 67
  • София
на една позната мъжът взима около 7000 USD на месец

И?

# 68
Не бе, нищо само казвам.

# 69
  • На земята, която е всъщност звезда.
Обаче това не е гаранция че е истински мъж! Naughty

# 70
Обаче това не е гаранция че е истински мъж! Naughty

Е то това е ясно. Тя темата е малко такава. Дали парите определят истинския мъж

# 71
Защото всяка жена би могла да даде различно определение за истински мъж според ценностната и система.
Дори ми се струва че е обратното. Ако не намериш баланса между работа и семейство и изцяло се отдадеш на работата си за да имаш максимален доход, като се върнеш скапан в къщи дори и да си истински мъж няма да успяваш да го покажеш. Рядко дават главозамайващи заплати само за присъствие.

# 72

егати нахалния тъст, на дъщеря си да говори така ама на теб , къде е респекта

# 73
За да живее добре едно семейство в България, ако има и деца, му трябва един приличен доход, който обикновено се осигурява със общи усилия(т.е. на мъжа и жената). Ако да речем става въпрос за семейство с две деца, средно им трябват поне 2500 лв на месец(според мен). Разделете това на две- 1200 лв на човек. Мъжът може да печели и повече и по-малко от жената, но някак не върви жената да получава 2000, а мъжът 500лв. Това е лично мнение. Мъжете трябва да се мъчат да увеличат доходите на семейството, вместо да излизат с оправдания.

# 74
       Здравейте!

Снощи имахме голям спор с тъста ми за заплащането на истинския мъж в България.Иска да ме убеди , че за 6-7 години/толкова от както съм женен за дъщеря му/ един истински мъж трябва да е купил апартамент за семейството си.В момента сме на квартира в София и със мойте 1500 лв. съм далеч от това ,което иска от мен.
     Най-лошото е , че и жена ми  иска  да ме убеди ,че наистна е така.
        .....Е вие как мислите !

сори, съгласна съм с тях
не съм намерила дотук такъв мъж, затова пък съм на път сама да се справя с тази ситуация, и без мъж... та, незнам ...

друг е въпроса, че си ги мисля тия неща, но човекът, с който съм , не ги знае... или поне не са му казвани в прав текст или в косвен дори... да се сеща, ако не се сети... аз сама ще се сетя , без него, какво да направя, как да му помогна, ако той сам не иска да си помогне

Не се сърди човече, ти е казала. С вашия доход си позволявате спокойно прекрасен имот в столицата на България, ако за това говорим, че и от квартали избор ще имате. Явно ви липсва смелост. Еми, значи не говорим за пари, ами за кураж. Ако той е приоритет на жените, може би е редно да сменим името на 'силния пол'.
*когато моят (вече бивш) съпруг не му стигаше кураж, аз имах за двама и нещата се получиха. той заплата имаше, кураж нямаше. мдам. сили, смелост.. енергия, желания за усилия - защото покупката на жилище е усилие, траещо месеци, ремонти, чудеса.... не са ти парите проблема, категорично, и разбира се , че не парите правят истинския мъж.... не искам никой да обидя, сори, спирам
** човекът знае, че доходът ви е предостатъчен, и предпочита вместо да го 'прахосвате' , щото предполагам това правите, по заведения и почивки, да си осигурите покрива над главата. ама що ли приказвам, да ви давам акъл ...

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 17:50 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт