Колко е заплатата на "истинския" мъж в България

• 44 105
  • 515
  •   1
Отговори
# 45
Моя приятелка с подобни изисквания се подложи на инсеминация, защото не намери "идеалният", но за сметка на това е фнансово добре обезпечена (сама си е спечелила паричките, без чужда помощ, за което и свалям шапка)! Сега януари чакаме да и се роди бебчето Laughing!

Инсперминация викаш....пък и паричка обаждала. Ми да обади колко плаща на час и за бащински грижи, та да пратим некой авер да заработва една надница.Или е поредната дето мисли че бащите са ненужен остатъчен продукт на спермицина? #2gunfire #Crazy

И понеже мноо се заговори за цифри...от три месеца насам по една специална таблица, създадена от освен красива и умна жена, си записвам ама всеки лев приход и разход по пера. Цифрите просто преобръщат много представи...и 1500 лв. са ми точно до 10-то число.... newsm78 ooooh! Whistling

# 46
Абе моля ти се...нема да свършат жените, които гледат на мъжете само като банкомати и любимите им думи да са "дай" и "трябва". Тва е като фолкаджийките и манекенките като ги питат "Вие какви мъже си търсите" и те като изцепат "Ми интелигентни и с чувство за хумор" ooooh! ooooh! ooooh! Outta Joint Outta Joint Outta Joint
Тва ако беше верно Шкумбата щеше да е изръчкал половината Визаж. newsm78 Money #Crazy
Слава богу,че не всички жени са такива ooooh!
То пък е толко противно. Отиваш в мола и виждаш приятно девойче,застанало до мъж,държи го за ръката,гледа го влюбено и му казва "миличкоооооо виж тези прекрааааааасни обувкиииии,ще ми ги купиш ли бебчо....ще ми седят перфектно и ще ми се вържат на рокличката Кавали,дето ми я купи вчераааааааа" Sick

# 47
  • Бургас

Инсперминация викаш....пък и паричка обаждала. Ми да обади колко плаща на час и за бащински грижи, та да пратим некой авер да заработва една надница.Или е поредната дето мисли че бащите са ненужен остатъчен продукт на спермицина? #2gunfire #Crazy

И понеже мноо се заговори за цифри...от три месеца насам по една специална таблица, създадена от освен красива и умна жена, си записвам ама всеки лев приход и разход по пера. Цифрите просто преобръщат много представи...и 1500 лв. са ми точно до 10-то число.... newsm78 ooooh! Whistling
!
Май не си пожелал да разбереш какво визирам с поста си! На нея и е сериозен проблем как и какво ще обясни един ден на детето си, но е за предпочитане решението, което е взела сама и достатъчно отговорно отколкото да използва някой, който после да третира като "ненужен остатъчен продукт на спермицина"или да го превърне в домашна помошница! И след като не е намерила такъв мъж, какъвто иска, не се е обесила на нечий врат и да му тропа с краче: "Трябва щото ще ти родя деца... !"
Като се заговори за цифри сега аз не разбирам нещо. Щом 1500 ти стигат едва до 10-то число то тогава 3000 би трябвало да ти стигнат до 20-то ми от 20-то до 30-то число какво правиш newsm78 (питам от чисто любопитство не иронизирам)

# 48
Отиваш в мола и виждаш приятно девойче,застанало до мъж,държи го за ръката,гледа го влюбено и му казва "миличкоооооо виж тези прекрааааааасни обувкиииии,ще ми ги купиш ли бебчо....ще ми седят перфектно и ще ми се вържат на рокличката Кавали,дето ми я купи вчераааааааа" Sick[/b][/i]

Преди рокличката на Кавали се минава през гланц за устни на Дудуци и после говорим.И адски ми хареса термина "приятно девойче". Joy Joy Joy

DeeDee76 - сеа дано твойта мома добре си е направила математиката, щото не знам на нея какво и трябва и какво не ще, ама дето се вика "И аз мога, и тате може, ама козата си  сака пръч". Демек детето ще има нужда от баща и няма да пита майка си къф и се пада точно. Но както и да е  - "Опраайте  се" е казал Поета.

Що се касае за цифрите и буквите. Образно месецът се дели на Glory days, Danger days и Misery days. Та горе долу на всеки се пада по една десетдневка. Най ги обичам първите които минават по принцип под надслова "Пукай куме!". Вторите са нещо като "Ами сега накъде?" и третите са "Копеле, в какво се забърках".
А иначе оправянето е въпрос на сметки и схеми. И на "активни финанси". Земеш, дадеш, върнеш спештиш, опукаш...и такааааааа до края на светаааааа.... Money bowuu

# 49
Човек може да живее и с 10 000 евро на месец, няма горна граница, но 1500 лева са си напълно нормална заплата за България, при това за голям град, в малките е изключение.

# 50
Отиваш в мола и виждаш приятно девойче,застанало до мъж,държи го за ръката,гледа го влюбено и му казва "миличкоооооо виж тези прекрааааааасни обувкиииии,ще ми ги купиш ли бебчо....ще ми седят перфектно и ще ми се вържат на рокличката Кавали,дето ми я купи вчераааааааа" Sick[/b][/i]

Преди рокличката на Кавали се минава през гланц за устни на Дудуци и после говорим.И адски ми хареса термина "приятно девойче". Joy Joy Joy

Ами възпитана съм,иначе термина щеше да е далеч по-красив Twisted Evil Laughing

# 51
четох, четох и открих че мъжът ми не е истински мъж ooooh!
аЙ да видя женската тема
явно сме си разменили ролите  Whistling

# 52

Интересни мнения и виждания има- някой са доста различни от моите -не грешни-просто различни.
       Резултата от разпечатката беше много добър.Самия факт ,че думите му стават обществено достояние  го накара да се замисли  -омръзна ми не толкова от различното му мислене или дори грешките ,колкото от наглостта и ....немисленето /да не използвам ....друга дума/ ,когато говори с мен.Сега ,когато знае, че и други ще разберат какви ги говори предполагам ще мисли повече /не, че скоро се очертава да имаме разговор/.
       Оказа се,че не съм го бил разбрал...не знаел ,колко взимам и т. н .Ако се беше замислил малко можеше да използва "достойния мъж" , защото дали е "истински" зависи от други неща.Достойнството зависи от заплатата ,но пак има някакви условности -иначе ще излезе ,че най достойния е Бил. Simple Smile..Бил Гейтс.Ако е така зададен въпроса , трябва да се има в предвид  разходите, защото доходите сами по себе си не дават ясна представа дали човек / жена или мъж/ живее достойно.Щом един човек изкарва  повече от това , от което   има нужда, има възможност да живее достойно-дали на квартира или в собствонно жилище -въпрос на избор.
        Лично аз, смятам, че дори и в собствено жилище начина ни на живот няма да се промени коренно.Преди време трябваше да избираме -или собствено жилище или собствена работа.Избрахме собствена работа, която наистина променя начина на живот-няма началници -няма работно време, а и заплатата е повече за по малко работа  и тъста от тогава все с това негово жилище -не миряса.Не е проблем да си вземем жилище -въпросът е заслужава ли си.Ако с 1/5 от парите за  жилище се купи оборудване за някакаква дейност е доста по лесно да се живее и след време да се купи жилище пред варианта .....не ми се мисли за варианта , ако бяхме взели жилище и зависехме от работодатели.... единствената полза щеше да е ,че тъста нямаше да ме упреква за жилище...., а за всичко друго   newsm10 

# 53
...всеки истински мъж, досега да е купил по един апартамент на децата си...

# 54
Над 2000 лв ако има семейство и дете! Peace

# 55

Simple Smile Simple Smile Simple Smile ....над две хиляди -над три хиляди ...един апартамент -два апартамента..5 апар....... стига вече закрийте я тази тема не е актуална .Имаше си накаква роля -свърши се .Някой МОД да я изтрие.

# 56
        Здравейте!

Снощи имахме голям спор с тъста ми за заплащането на истинския мъж в България.Иска да ме убеди , че за 6-7 години/толкова от както съм женен за дъщеря му/ един истински мъж трябва да е купил апартамент за семейството си.В момента сме на квартира в София и със мойте 1500 лв. съм далеч от това ,което иска от мен.
     Най-лошото е , че и жена ми  иска  да ме убеди ,че наистна е така.
        .....Е вие как мислите !

честно да ти кажа ,ако баща ми се изцепи по този начин на мъжа ми,то той (моя мъж)като един "истински"мъж би му върнал дъщерята барабар с лихвите за тез години семеен живот Twisted Evil

# 57
  • Там, където ме обичат
Истинският мъж повече пари ли трябва да изкарва от жена си?
Ами да, иначе ракийката и рязането на салатка от него. Забравих - и домашните на децата smile3508

# 58
Хм,у нас той изкарва повече и реже салатка и сипва ракийката той....
Но определено откъм парите и аз смятам,че нямам мъж и то МЪЖ в дома си...Трябва да си търся нов. Thinking

# 59
1500 лева са много малка заплата за мъж
1500 са малка заплата и за жена, но при определени обстоятелства (сигурна работа с трудов договор, реални медицински и социални осигуровки, допълнителни социални придобивки, добър екип...)и за определен период от време (трупане на стаж, повишаване на квалификацията, планиране на майчинство) може да се издържи.

Казвам това от опит. Мъжът трябва да осигури дом, покрив, издръжка, грижа за жената, решила да му се довери и да стане майка на децата му.
На мен в момента ми се бикаля по детските магазини, или ми се берат цветенца, или искам в зоопарка да разказвам за хипопотамчетата на едно палаво хлапе, ама ей ме на, клеча в офиса и бачкам, защо моят взима само 1500 лева (грубо, не се хващайте за цифрата) Ако трябва да гледа мен (да предположим, че имам тежка бременност, налагат се чести хоспитализации, не ходя на работа) + 1 дете - ми не го виждам. И ще го потърпя още малко преди да  newsm75
[/quote]

Да ти кажа честно при твоите разбирания изборът ти изобщо не е голям - слагаш силиконовите цици, малко шпакловка, два - три средно широки колана за поли и широко отваряш краката  newsm78 Може пък и някой малоумник със счупени уши, високо ентелегентен и с "чист" бизнес да ти обърне внимание   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт