Колко е заплатата на "истинския" мъж в България

• 44 146
  • 515
  •   1
Отговори
# 90
zizi_314 каза:
Цитат
Аз пък си мисля за моряците- евала на тез момчета. Много пари взимат ама те си знаят как ги изкарват. 24/7 на работа, уж има смени, ама като си там и нещо се случи, няма как да кажеш sorry, ама аз съм в почивка. Опъват здраво в трюмовете и това по 4-5-6-8-10 месеца. Направо като в затвор между тези железа. Да не говорим за опастностите. Мисля, че са големи мъжкари  Peace Peace А като става въпрос за заплата- някъде около $ 8000 на месец. Въпреки, ЧЕ ТОВА НЕ Е ОПРЕДЕЛЯЩОТО.

А кое според теб е определящото?  Simple Smile
Да взимаш 8 бона и да те няма при семейството ти в продължение на 4-10 месеца на регулярна база или да не взимаш 8 бона и да си всяка вечер (че и уикендите) от тези 4-10 месеца при жена ти и децата?
Peace Подкрепям изцяло filkam !  Моят мъж беше само за месец и нещо по работа в чужбина, и бих казала, че не си заслужава ..  Ако исках спонсор щях да си намеря отдавна, щом съм си избрала съпруг искам да го виждам до мен , а не на снимка!  Сега , по темата - взимал е и 2 бона , бил е без работа но си е все мъж на място. Така че  не знам колко е аджеба тая заплата, дето трябва да е критерий.

# 91
Хм, от кога "истински мъж" означава "чичко-паричко"? smile3506
Всеки ден се изумявам от богатия и буден манталитет на българина...

# 92

Откак "истинска жена" означава "лелка-шопарка" (от shop/магазин, а не шоп/софиянец).

# 93

Откак има тИливизия "Планета" и "СК Фолк" Whistling

# 94
И откакто излезе модата "Цици на кредит".

# 95
А жена ти колко изкарва? А ти за кого се ожени - за жената или за тъста? Не трябва ли вие двамата да си вземете решение дали искате и можете да си позволите жилище? И ако останеш безработен, ще получиш ли подкрепа? Или по презумпция - и топките ще ги регистрираш в Бюрото по труда?
Сменяй песента, докато е време!

# 96
...и откакто  жените откриха G точката си в края на думата "шопинг"!

# 97
Ми незнам колко е заплатата на истинския мъж - но определено трябва да взимаш пари иначе се чувсваш зле. Дори духовно да си мн. напред... материалните неща са важни и не трябва да ги отричаме...

# 98
Ми незнам колко е заплатата на истинския мъж - но определено трябва да взимаш пари иначе се чувсваш зле. Дори духовно да си мн. напред... материалните неща са важни и не трябва да ги отричаме...

Айде бе! В момента съм се скъсал като на Митко Палаузов торбичката, пък не съм забелявал за да чувствам зле. Хеле пък у някои дейности. Дори се чувствам леко по-млад,защото се сетих за безпаричието на младежките години. Hug

# 99

Айде бе! В момента съм се скъсал като на Митко Палаузов торбичката, пък не съм забелявал за да чувствам зле. Хеле пък у някои дейности. Дори се чувствам леко по-млад,защото се сетих за безпаричието на младежките години. Hug

Скъсан скъсан, ама едно пиленце ми каза , че обзавеждаш апартамент и пак си налял в хиляди за диван... да бях гледала на времето...Simple Smile

И истинският мъж трябва да изкарва толкова, че жена му да не се чувства притеснена за децата, а ангажирана в семейния бюджет.

# 100
Майната му на дивана, въпросът е какво ще сложиш на него.  bouquet Ми да беше. Mr. Green

Тва пиленце ако ти каже и за другите неща ще те заболят ушичките, Rolling Eyes Sunglasses

За последното съм съгласен. Но всеки си имам слабите моменти. Така е в живота.

# 101
И истинският мъж трябва да изкарва толкова, че жена му да не се чувства притеснена за децата, а ангажирана в семейния бюджет.

Има народна поговорка - мъжът с кола да внася, жената с игла да изнася - пак ще е празна къщата. Важи и днес  Thinking

# 102

Абе не ми ги говори тея неща, цървулска работа... не му е това живота

# 103
До автора на темата:
Митак, кажи на тъста си, че един истински мъж, ако разбере, че дадена жена е с него заради парите му, би й теглил шута още през ден номер едно, без въобще да съжали и да се обърне назад. После го прати да пасе патките на село. В края на краищата не си длъжен да си пиеш биричката с мухльовци. Също така поговори и с жена си, като й разясниш, че концепцията "истинският мъж се определя от парите" е много унизителна преди всичко за самата жена - нима жената е стока, която си търси подходящ "купувач"?

Иначе в по-философски план, истински мъж е този, който кара жената да се чувства Жена. Това с пари, апартаменти и прочее - не се постига. Вярно, парите помагат много, но който си ги представя като фундаментален критерий за мъжество е много далеч от истината.

Лично аз, в качеството ми на човек с дъщеря, никога не бих тръгнал един ден след години да се интересувам дали избраникът й има пари или не. Бих се интересувал дали я обича, дали се грижи за нея, дали е трудолюбив. Всичко останало може да се нареди в брака, ама ако някое от тези неща липсват - бракът или ще се разпадне или ще бъде голяма мъка.

В съвременната обстановка в България един млад мъж на 25-30 години, току-що излязъл от университета, просто няма как да има необходимите СОБСТВЕНИ пари, че да купи апартамент на жена си. Който не вярва, да слезе от Луната, да кацне на планетата Земя и да погледне средната работна заплата в страната, съотнесена къмто цената на квадратен метър жилищна площ, пък после пак ще говорим. Виж, един реален начин въпросният мъж на двадесет и няколко години да извади парите е те да не са негови или да не са законно спечелени (например да са му снесени от мама и тати, да са придобити чрез далавери, престъпна дейност и т.н.). А колко е "мъжествено" да харчиш такива пари - нека всеки сам си прецени.

Вярно - има жилищни кредити, но е вярно и нещо друго - пазарът на недвижими имоти е залят с апартаменти, които са отнети в полза на банката, поради неплащане на кредита. Затова придобиването на жилище става не чрез мрънкане и евтини манипулаторски похвати от страна на тъста ти и жена ти, а чрез трезв и отговорен подход от страна и на двамата партньори в семейството. В края на краищата ще "теглите каруцата" дълги години заедно и в добри, и в лоши дни, и затова разни подмятания "ти не си истински, ако не ми купиш еди-кво си" са меко казано жалки.
Страхотен постинг! За изречението с увеличен шрифт, ти свалям шапка! Toчно така е, но не всеки мъж го умее..

# 104
А жена ти нещо да работи?  Може да си стане от д-то и да допринесе към апартамента.

Иначе отговора на въпроса ти "Колко е заплатата на "истинския" мъж в България" - Колкото жена му може да изхарчи.

Общи условия

Активация на акаунт