Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 40-та тема

• 91 337
  • 676
  •   1
Отговори
# 285
Тази тема трябва да се забрани, а подстрекателството да се наказва със закон!

Марулке, откъде сили бе жена?????Тортата е един път!

Питка и пак питка

То тутманик ли е това, питка ли,  какво е - не знам...Сигурно станаха вкусни де, още не съм ги опитала...Но едната я правих за нас, а другата не е за нас - затова са 2 бр.

# 286
Тази тема трябва да се забрани, а подстрекателството да се наказва със закон!

Тъй бе, подстрекателсвото със закони..................А ти, маме, къде се слагаш с тия тутманици като самуни? Сега, като ми се прияде точно такова нещо? Торта Династия ли да бъркам, тутманик-самун ли да меся, миш-маш ли да бъркам или ориз с гъби, за лазанята ли рецепта да искам newsm78 newsm78 newsm78 А бях решила, че днес няма да пипна нищо, само едни мекици омесих и изпържих.

# 287
  Мама Цоцоланка за мене няма значение питка ли е тутманик ли е ама само знам,че няма да им простя  Mr. Green

# 288
Танита ще чакам за кексчетата.
Краси мерси за рецептата за морковите  bouquet

# 289
При нас  макарони със сирене ,картофена яхния с пилешко и за десерт папая. Simple Smile

# 290
  • София-Младост
Подстрекателите викат дръжте подстрекателите.  Laughing
Pety сподели моля те папаята какъв вкус има?
Дали от студеното време или от снимките ви тук,  но цял ден похапвам и то не само виртуално...нямаше да заспя без нещо сладко, затова набързо едни еклери по рецепта на Иви. Крема стана малко редичък, а и големите дупки за пълнене показват, че все още нямам шприц, пош или друга подобна джиджавка.  Embarassed

# 291
Здравейте момичета  Hug
Ох много вкуснотий пак , вече слюнка не ми остана, сличките ми лиги изтекоха  Crazy
да се запиша и аз скромничко  Blush
солени палачинки: 
сладка палачинка със сирене :
пица за закуска:
пикантни картофки :

П.П. зарибихте ме и мен по тези ушки  Crazy , ще ги правя май тези дни  Whistling

# 292
Здравейте момичета  HugТова, че не пиша, не значи че не ви чета. Отдавна не съм показвала нищо. Готвя, не че не готвя, но не снимам, нямам време и съм много заета. Радвам се, че темата върви с КралиМарковски крачки, а уж имало финансова криза..... де я.??Нека да видят колко сме изобретателни българките и как намираме време за всичко, стига да имаме желание.
Джоланче с пресни картофки

Пица с луканка и т.н.

Пица с филе и още по нататък  Laughing

След малко и другите Wink от вчера, които ме домързя да ги кача снощи.

# 293
Пепика, очичките ми останаха в това джоланче, уникално е. От мен
скариди с много лимон, копър и магданоз [/center]

и зелена салатка с червен лук и домати

# 294
Включвам се и аз сред вашите кулинарни шедьоври!Браво,за които!От мен тутманик ето и парченце сочното пиле с паприка на Маги и картофки   Обикновенни неща,но вкусни.Правих и тарталетки с крем и кокос за дъщеричката за утрешният и празник в училище.Снимки утре като отлежат.Лека вечер на всички!!!   chef   bouquet   chef

# 295
Ето ме и мен  Party  с нещата които се хапваха у нас през тази седмица.Това не е готвено за един ден, не се плашете Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Агнешко с ориз на фурна

Запеканка опразни хладилника - то вътре какво ли няма :303:  - тиквичка, луканка, домат, топено сиренце, пушен кашкавал.Ужас, много калорично, но вкусно.

Пилешко варено

Една желирана тортичка пак опразни хладилника

Вариация на руло Стефани по идея на Дикси - с тиквички :303:

Извинете за лошите снимки, ама едва смогвам да готвя, какво остава да снимам.
Лека вечер от мен момичета .
Отивам да ви чета Hug

# 296
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
испанска тортиля Peace
мъжът ми пак готви Wink

# 297
# 298
    Колко много вкусотии!!! Hug
    Поствам моите  този път диетични "ушки" и бягам да се впечатлявам от вашите творения на предните страници!

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 21:49 от Селма

# 299
Не салфетка, ами лигавник не ме спасява  Joy
Lina dm може ли рецептата за тутманика   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт