Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 40-та тема

• 91 361
  • 676
  •   1
Отговори
# 540
didibu може ли рецептата на разядка със спанак и лук newsm17.Обожавам спанака ,а и имам толкова много във фризера ,че се чудя какво да приготвям от него.Манджи с него не ми се правят в тези горещини ,а тази разядка ми се струва  оригинална

# 541
# 542
  • София

[Кликнете върху снимките за да ги разгледате в по-голям формат]

Приготвено е в TEGAL ACTIFRY. Нещо не мога да и се нарадвам на тая машинка, а вече идва лятото и у нас почти спираме да готвим през този сезон.

А вчера имахме карамелизирани панирани банани.

[Кликнете върху снимките за да ги разгледате в по-голям формат]

Ядохме и карамелизирани пържени картофи с джинджифил, ама тях не съм снимал.

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 22:44 от дядо хаджия

# 543
Вечерята : винен кебап на Маги и палачинки с рачел

# 544
  • На брега
Черешов сладкиш по баварски

интересувам се от тази рецепта newsm78

Рецептата за Черешов Баварски сладкиш е копната от регионалния вестник, заповядай:
Продукти:
1 л. айрян,
170 гр. грис,
1 с. л. масло,
500 гр. изчистени череши,
2 яйца,
захар,
парченце лимонова кора.

Айрянът се слага на огъня и малко преди да заври, се добавя грисът и се оставя да набъбне.
Прибавят се лимоновата кора, ванилията и захарта на вкус. Сместа се сваля от огъня, вътре се разбъркват жълтъците и след като изстине се добавят разбитите на сняг белтъци.
1/3 от сместа се слага в намазаната с масло форма за печене. 
Отгоре се разпределят половината от черешите и се поръсват със захар.
Върху тях се изсипва от кашата с грис, после останалите череши и отгоре отново каша.
Отгоре се нарязват малки парченца масло и сладкишът се запича.

...от моите манджи нищо интересно - риба, салата и пак риба  Joy

# 545
Селма, да харесаха ми.  Hug Дори в момента продължавам да си ръфам от тях.  Joy 
   Супер! Grinning

Диди,прекрасна салатка! Simple Smile felicidad17,дай разрезче на тортата! Wink ,NovaTema,черешовия сладкиш изглежда много апетитно!Виждам,че вече си дала рецептичката! Simple Smile geri-meri(popins),и ти ли направи Наташовите ушки!Браво! Hug Tannita,супер-доматки! Flutter

# 546
  От мен днес Пирожка с цяло яйце.

Поредни Охлюви(май съм полудяла по спираловидните форми  Crazy,макар че...винаги съм ги харесвала. Simple Smile )

Тутманова питка.(Тоест питката е  по рецептата на Тутманика на Пети. Wink )

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 01:01 от Селма

# 547
Селма,моля за рецептата на пирожките Praynig

# 548
Селма,моля за рецептата на пирожките Praynig
И аз.  Simple Smile

# 549
    Пирожки с цяло яйце.Стъпка по стъпка. Споменах за тези пирожки,покрай яйчицата на Лабрекс.А сега ги снимах постъпково. Grinning

# 550
    Пирожки с цяло яйце.Стъпка по стъпка. Споменах за тези пирожки,покрай яйчицата на Лабрекс.А сега ги снимах постъпково. Grinning
Селма благодаря много за рецептата.Мисля да ги пробвам ,но ще опитам да ги опека вместо да ги пържа.

# 551
Селма разрез на тортата не мога да дам, защото беше изядена преди да я снимам  Crazy
Сезонът е такъв, че вкъщи избягваме тестените неща, а и не умея да ги правя, честно казано. Но вашето майсторство ме амбицира да пробвам нещо засукано тестено Peace Обещавам скоро да се отчета Wink

# 552
Благодаря момичета, тортата излезе и вкусна, на любителите на кокоса ще им хареса  Hug
Tannita доматчетата са страхотни   bouquet
felicidad17 и при теб много вкусно, пеп-4o вече е дала една рецепта, ето ти и тази по която я правих аз Торта Рафаело на Блонди
nordina как обичам патладжанчета, а твойте са направо супер  smile3508
didibu тази разядка звучи интересно, а и как само си я поднесла, как да не я опиташ   smile3501
Цецето как ги правиш тези кюфтенца  newsm78, аз като почитател на рибата ми се ще да ги пробвам   Praynig
пеп-4o как правиш воденичките  newsm17, направо ми идеше да си хапна от монитора, много апетитно изглаждат  newsm51
Селма както винаги всичко при теб е на ниво, да знаеш, че и тези пирожки няма да подмина, аз щом е по твоя рецепта съм сигурна че е вкусно, признала съм те   chef

При нас мини пици , само една успях да снимам, малко с неправилна форма, но пък бяха много вкусни  Blush

и парче от тортата

# 553
Селма , тези пирожки са убиец !  Crazy Не закусвам сутрин и още пия кафе в момента , но като ги видях и ми премаля !  eat

vesi_nn , покрай твоята апетитна торта , най-накрая се зачетох в рецептата за Рафаело !  Hug

didibu и аз на опашката за рецептата за разядката - страхотна е !
  Peace

# 554
Почти цяла тема съм пропуснала...
NovaTema , много нестандартен сладкиш!    Peace
Айряна като се загрее,не се ли пресича?

vesi_nn , това бяло Рафаело ли е?Много вкусна торта!

Селма , и пирожката ,и охлювчетата,и питката са ...както "не обичам " тестяно...!

marabu , много идейни мъфини!  И с тия черешки...

Ето го моя отчет
пиле със зеленчуци по италиански

омлет със зеленчуци по италиански

черешови мъфини

фокачиа с песто

киш с тиквички и моркови

маймунски хляб

Така ,като гледам малко на италианска вълна съм тия дни...

Общи условия

Активация на акаунт