Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава "καύλα" и "kavlа mou"?
Какви са някои съвети за улесняване на прехода на дете към детска градина?
Какви са някои от начините за справяне с ревността на дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава "καύλα" и "kavlа mou"?
-
Какви са някои съвети за улесняване на прехода на дете към детска градина?
-
Какви са някои от начините за справяне с ревността на дете?
За да се справите с ревността на детето, един подход е използването на самостоятелен метод, като му позволите да се занимава със ситуацията самостоятелно, например да го оставите да кара кола без никакви ограничения. Това може да помогне на детето да разбере, че може да се забавлява и без компанията на другите.
-
Как мога да намеря добър педиатър за детето си в чужбина?
-
Как да се справим с досадни съседи?

!аз така само на бързо да ви кажа 
!
..да ви почна подред
..вчера беше писала че си се изчерпала няма такова нещо баба никога не се изчерпва само ако е в депресия 

...после като родят по едно две ще се наврът в банските къде ще ходят 

.....вие като едни европейци дори и това да се случи винаги може да си намерите нова работа не унивай така 

..това беше шегичка
/
може и така
избираш готено местенце[urlhttp://tbn3.google.com/images?q=tbn:EZp_glVWeR1DUM:http://www.men.-spam082-/uploads/tinymce/elha/ivo/sex/ivo2/gery2.jpg][/url]а може и тук
и вечерта тук
или то от жегата,
,вчера като чух по новините да казват ,че през деня било 30 гр.,щях да падна от смях..... 
,много готен чичко петлин само как се е уперил
..........Винаги ще има дразги и завист на работното място
,но ти се прави че не чуваш и виждаш най-добре
Катето просто е дала толкова точна и изчерпателна инфо,че ние няма какво да добавим,приятен път
,ПРИЯТЕН ДЕН
.ха, така!то вашата лесна тук!виждам хубави снимки сте си сложили за започването на денят!а за мен някои да е помислил?
,че може да ми се поревне и тогава???
сега малко трудно стават!ама като гледам тук
:
си куткудякаме добре,нали това ни е работата.мъжът ми се изказва точно така:ако ти се плащаше на дума сигурно щеше да си наи-богатата жена в света!----не разбрах какво намеква 
и аз не знам вече к'во искам!!!!!!маи един кумчо вълчо?? 
.., та реших да запразня още по обед 

/, а за тая щуротия дето са я сервирали на мъжО ти с последното предупреждение.... - гледай сЯ..., доколкото си спомням от трудовото право, поне в БГ законът дава възможност на работодателя да налага дисциплинарните наказания, предвидени в КТ по собствено усмотрение, т.е. без да е длъжен да ги степенува по тежест и според поредността на провиненията на работника
.... Все пак ми се струва, че всеки вариант за пътуване, различен от самолет, ще ви отнеме поне по 2дни в двете посоки, т.е. ще се отрепете от път
.., абе не мога да се пека спокойно като усащам че ме зяпат....... Та причината да спомена за оцомбените каки
....

и малко от това
намерих и нашия приятел и него домъкнах
ами да се подсладим 

...и палачинки
в момента и притичвам м/у компа и котлона
... - прилично изглежда лодчицата, нЕмам забележки.. 

аууууу нищо не остава след нея
,ние багажа и всеки момент сте отлитаме
.., че пак ми е малко на-тъгъдък
... - таман се откопчи от гости, сега пък местене ви предстои, а то си е хамалогия голяма...