Кипърска лятна фиеста - с нас купонът е на 200 :)) /24-та островитиянска тема/

• 17 393
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте на всички Simple Smile
Много ще съм Ви благодарен ако ми помогнете малко с тази тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=404983.0
Благодаря предварително ! Simple Smile

# 226
КАТИ6 ,ДОБРО УТРО smile3503!аз така само на бързо да ви кажа   bouquet:ЗДРАВЕИТЕ!БЛОНДИ, Joy Joy Joy Joy hahaha!
После пак ще мина! smile3503

# 227
  • Larnaca, Cyprus
Здравейте момичета и момчета smile3503
Надявам се настроението днес да е на шест идва събота и неделя който си има плаж като нас ще е там който си няма ще си мечтае  grinning039..да ви почна подред
ОООООО Жабе не така бабе smile3516..вчера беше писала че си се изчерпала няма такова нещо баба никога не се изчерпва само ако е в депресия smile3506
Россита видя ли бе мила няма нищо страшно в детската градина е сууупер .....а ти хич не се притеснявай щом има нещо и искаш да го споделиш веднага първо тук при нас ние слушаме и поучаваме и съвети даваме newsm51
Блонди ти пък кво ги подхвана каките по монокини .........остави ги хората да развяват цици докато могат .......newsm48...после като родят по едно две ще се наврът в банските къде ще ходят smile3533
Роска ако все пак решиш да дойдеш в Кипрето ще те чакам и ще се радвам да се запознаеме Hug
Дани не така бе човек какво си се шашнала че ще ви гонят Weary.....вие като едни европейци дори и това да се случи винаги може да си намерите нова работа не унивай така   bouquet
Кондор Добе дошъл при нас  bouquet съжалявам че са се отнесли с теб така и не са ти обяснили но може би и те самите незнаят значи на мен са ми известни следните  варианти...........
1.......самолет
2.......С кола отиваш до Солун и оттам с кораб до Кипър първо са по ефтини билетите и второ можеш по обратния път да си вземеш доста багаж с теб ........един мой познат си купи оттук бус натовари го със всевъзможни неща които ползваше тук и така се прибра до БГ.....той обаче си хвана кораба от Лимасол до СОлун и оттам с бусчето шофира до БГ..... Peace
3........Третия вариант не съм много сигурна да кажи Блонди тя е то морето дали има директен кораб от Варна или Бургас до Лимасол или Ларнака  newsm78
При всички положения трябва да знаеш точно къде в Кипър ще идваш за да можеш да провериш по конкретно........... Peace
4.........Ако имаш приятел с яхта най лесно става  smile3525..това беше шегичка
Анче а видя ме на клона и сега ще се изхлузиш така хитро хитро Joy Joy smile3516

# 228
ЕЕЕЕХОООО ДОБРО УТРО
Готови ли сте за  уикенд newsm10
Ето моето предложение.....взимаш мъжото /
тръгваш където ти видят очите може и така избираш готено местенце[urlhttp://tbn3.google.com/images?q=tbn:EZp_glVWeR1DUM:http://www.men.-spam082-/uploads/tinymce/elha/ivo/sex/ivo2/gery2.jpg][/url]а може и тук и вечерта тук еха има ли желаещи
Кате това за яхтата ме въодушеви виж само какви мухи ми се въртят в главата newsm62 или то от жегата, sun,вчера като чух по новините да казват ,че през деня било 30 гр.,щях да падна от смях..... Joy,те ги е страх да кажат истинските градуси да не избягат туристите Heart Eyes
Блонди аз тук newsm62,рапорт приет Stop,много готен чичко петлин само как се е уперил Joy
Даниии,какво направи рано рано сутринта бе душо, newsm78,с тоЗиииииииии БАш Баааатиии Здравко ни гаделичкаш по мазолите newsm10,вай вай  #Crazy Shocked,забравих и за кафе и за кроасанчета newsm62... newsm03..........Винаги ще има дразги и завист на работното място Thinking,но ти се прави че не чуваш и виждаш най-добре Peace,а до отпуската неостанали дни,като се върнете отпочинали ще гледаш по друг начин на нещата  bouquet,зъбчето е добре Peace
Кондор welcomeКатето просто е дала толкова точна и изчерпателна инфо,че ние няма какво да добавим,приятен път
ХАЙДЕ ДА ПОСЛЕЕЕ lovekiss,ПРИЯТЕН ДЕН  love001  love001

# 229
мали-и-и-и-и-и-и-и-и!! #Crazy newsm78 Shockedк'во с'тааа тук??? newsm78 newsm78.да не съм объркала форума? #Shocked #Silly smile3556.ха, така!то вашата лесна тук!виждам хубави снимки сте си сложили за започването на денят!а за мен някои да е помислил? Crossing Arms Naughty,че може да ми се поревне и тогава??? newsm78!мадамки,бе ама аз съм на диетка и на мен тези неща luvbedсега малко трудно стават!ама като гледам тук пепита и данито как са се развихрили! Joyмале-мале!ето ви нещо за четене малко smile3534 newsm10 newsm47:
Мъжкият член иска повишение на заплатата по следните причини:

- винаги работи съсредоточено и под напрежение
- умее дълбоко да потъва в работата
- може да работи във всички направления
- няма вентилация или климатик на работното си място
- работи в условията на повишена влажност
- работи при високи температури
- работи през почивните дни и празници
- може да работи по всяко време на денонощието
- подложен е на риск от професионални заболявания.

Повишението на заплатата на мъжкия член е отказано по следните причини:

- не може да работи 8 часа на ден
- не винаги се подчинява на искането да започне да работи
- след кратък работен период заспива
- не може да остане предан на едно работно място
- много рано излиза в пенсия
- работи само при постоянно подбутване
- постоянно оставя работното си място мръсно
- понякога бяга от работа преди края на работното време.

блонди,мерсаж за поздрава Joy.ние тук кипърските newsm57 си куткудякаме добре,нали това ни е работата.мъжът ми се изказва точно така:ако ти се плащаше на дума сигурно щеше да си наи-богатата жена в света!----не разбрах какво намеква newsm78!! Joy Joy Joy.....ти гледам го раздаваш биич мадама,а!!?малко тен и нищо чудно някои гларус да се завърти около (под,над)теб Joy Joy tongue
кати6,голям зор!цял ден се разхождам с едно дистанционно на климатика,къде горещо,къде студено! Rolling Eyes и аз не знам вече к'во искам!!!!!!маи един кумчо вълчо?? Joy Joy hahaha hahaha  33uu
мадамки -роси,роситта,дани,жабка,тенмастер---------и всички там-весели почивни дни!!!!  love001 smile3558

# 230
Мацоранкииии, ей ме пак на... lovekiss
Значи понеже днес е smile3558 - дет`му се вика "майсторски ден" Mr. Green.... и нали има една приказка че който работи в петък следобяд, ще му умре шефа #Silly hahaha hahaha..., пък в известен смисъл нал`сама съм си шеф.. Whistling.., та реших да запразня още по обед smile3521

Дани, едно голямо бравос! - Чудесно поднесена закуска.. newsm10.... лично аз си избирам "сервитьора"   condomuu
Радвам се че вече свиква Алекс с новата си придобивка /за зъбчето говоря tooth/, а за тая щуротия дето са я сервирали на мъжО ти с последното предупреждение.... - гледай сЯ..., доколкото си спомням от трудовото право, поне в БГ законът дава възможност на работодателя да налага дисциплинарните наказания, предвидени в КТ по собствено усмотрение, т.е. без да е длъжен да ги степенува по тежест и според поредността на провиненията на работника /незнам дали ясно обясних/. Та ако и кипърският закон дава същата възможност, не се втрещявай от факта, че на мъжО ти, който досега не е имал провинения никакви, са му наложили предпоследното по тежест наказание /последното е дисциплинарно уволнение/ . Според мен целта на това мероприятие е била не толкова да се санкционира мъж ти, а понеже там нали е един голям клюкарник и всичко се раздухва бързо от уста на уста, да се респектират всички останали работници, така че да внимават и максимално съвестно да си вършат работата за да не ги сполети същото. На това му се вика "назидание". Но щом е получил уверението на големия шеф, смятам че нямате основание за опасения.

Кондор, добре дошъл в Кипърския кокошарник! Mr. Green --- Значи вариантите за пътуване до Кипър са както ти ги е казала
Кати.., само дето силно ме съмнява да има пътнически кораби от кое да е БГ-пристанище до такова в Кипрото директно, а и да има ще пътуват 1-2пъти месечно най-много...... Но категорично не мога да твърдя де - нямам информация просто и връзка в бургаското пристанище за да попитам..... Евентуално в И-нет може да се провери, но тая работа би могъл и сам да я свършиш.. Wink.... Все пак ми се струва, че всеки вариант за пътуване, различен от самолет, ще ви отнеме поне по 2дни в двете посоки, т.е. ще се отрепете от път Rolling Eyes

Пепитке, уикенд-програмата ти я одобрявам сЮФсем, само без караваните - мерси, ама предпочитам нЕкоя скромна яхта newsm47
Аанни, изби рибата с тия постулати за работоспособността и заплащането на "мъжкия член" Joy Joy Joy...... И  се радвам че утринния ми поздрав те е развеселил Hug....
То до преди известно време си имахме тука в темичката един петел за цвят, дет се вика.. Whistling..., УууубачИ явно наш`то кудкудякане му дойде в повече и взе че избЕгА от кокошарника nuts rotfImbo rotfImbo
ПДД се той по ник зовеше
и гръцко-кукуригащ петльо беше...

П.П. На кого ни остави, бре набореееййй!?....
smile3560 Joy Joy Joy

Роска, ако идвате на плаж към Бургас ще ми е много драго да поплажуваме заедно Hug... и въобще пък ще ми супер готино и малкия Жики да е с теб..., стига само да не се омагьоса от вида на многото каки по монокини Joy Joy
Ииии като споменах пак за това, значи мацоранки, не сте ме разбрали правилно.... Аз ни най-малко не се притеснявам/възмущавам или нещо от сорта, че девойките си пъчат прелестите бе.... - напротив, даже съм им благодарна, че привличат мъжкото внимание върху себе си, щото мен саклета ме хваща когато чувствам някой поглед залепен на задника ми Blush.., абе не мога да се пека спокойно като усащам че ме зяпат....... Та причината да спомена за оцомбените каки Mr. Green беше само тая, че като ви знам какви сте драки и като чуете че съм била сама на плаж, ще почнете да ме подбъзиквате с разни намечета и въпросчета.... Whistling....., та да ви спестя питането, направо си отговорих, като поясних и причината, дет`ми се наби на очи.. bombs....

Лелеееее, що нещо пак изписах... #Crazy...., айде чао засега...

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 14:33 от Miss Blondy~Redhat

# 231
Здравейте отново и благодаря за изчерпателната информация! Наистина ми е интересен този вариант от Солун, а отправната точна в Кипър е Ларнака. Любопитно ми беше ако някой скоро е минавал този път и знае с точност всичко конкретно за време на пътуване, цена, с какво и от къде се пътува.

# 232

ДОБРО УТРО Kissing Heart Kissing Heart

То закуската и минало времето,ами да започнем така и малко от това намерих и нашия приятел и него домъкнах
ето го жив и здрав, кой пита за негоhttp://tbn2.google.com/images?q=tbn:_I_qul98o-_rpM:http://img2.s … ages/00005059.jpgне може без кафенце ами да се подсладим newsm10 той е сеарвитьора а ето и десерта
И ето за блонди,да не и разваляме уикенда с караванка... Hug Hughttp://tbn0.google.com/images?q=tbn:utAgyjElRpLsrM:http://reales … ealth540yacht.jpg приятна почивка
ХАЙДЕ СПОРЕН ДЕН Hug Hug

# 233
  • Larnaca, Cyprus
Момичета и момчета включвам се само да ви поздравя на бързо Mr. Green
че единия синковец е под душа а другия с татко чакат долу премрели от глад Mr. Green
Та издебвам момента да драсна два реда Laughing
Момичета отидохте два пъти на плаж и почнахте да мечтаете за едни таквиз аполонци   hahaha абе да ви кажа честно това са най комплексираните и скучни мъже на света тъй че зарежете  Twisted Evil
Кондорче за съжаление при нас понеже си имаме домочадие избираме най бързия начин т.е. самолет а ти защо не искаш със самолета newsm78
Блонди и Пепи браво на вас слагате яденета кафенца мъжленца завъртя ни се окото съвсюм #Crazy
Както предполагам другите девойки са на релаксиращ уикенд пожелавам на всички приятна почивка че синко подвиква от банята ако мога ще се включа после пак  Hug

# 234
  • София
Здравейте мили мои ненагледни! Hug Hug Hug

Ще скокна да поречта назад, че да се
включа конкретно! Mr. Green

Само да ви кажа, че от първи ще
имам повече време да съм наколо, защото
започвам нова работа с човешко работно време! Laughing

Иначе за сега ви гушкама всичките и отивам дасе информирам
кой, къде , какво...

# 235
Кαλημέρα!
Мацоранки, идвам на бърза утринна раздумка на кафе ...и палачинки
Между другото действително мяткам такива newsm64 в момента и притичвам м/у компа и котлона nuts hahaha...,
та мисълта ми е че няма да се отплесвам много, щото бързам да се оправим по-навреме, че днес съм решила да заведа
чавето на морето и то да открие сезона...

Пепитка, мерси душко за яхтата, дето специално си я доставила за мойта скромна личност 4470... - прилично изглежда лодчицата, нЕмам забележки.. tongue Joy Joy

Муцондре, бравос! - Да ти е честита новата работа! Коректен шеф, свестни колеги и голяяяяяма приходност ти пожелавам!  bouquet
Айдеее тичам че палачинката изгорЕ... smile3560..., а змейка гладна снове.. smile3539
На всички плажен.., мързелив... и изобщо какъвто сте си го намислили, но да е прекрасен неделен ден!

# 236
ДОБРО УТРО
Блонди,супер закуска newsm10 да лапна докато има все още,
да не се заварти Катето,че newsm09 аууууу нищо не остава след нея newsm62
И при нас обстановката е морска,мъжете спретнаха сувлата cook cook,ние багажа и всеки момент сте отлитаме

Муци,най-после Hug Hug,честита нова работа,хайде дай малко инфо Laughingкъде,?какво?как? smile3521
Хайде приятен ден на всичкиhttp://www.youtube.com/watch?v=iBR-NXl3zZQ txtloves txtloves

# 237
Опиииии...поздрави и от мен...

Радвам се,че морските емоции са се пренесли в лятното настроение!И закуските са още по-сладки...с тия засукани сервитьорчета Rolling Eyes...от Мaximus ли са ги избирали Laughing...сезона го открихме и ние тук официално.. Hug

Аз релаксирам от 2 дена,от както натоварих и последната рода на самолета за София.Последният престои мина много добре,но да си кажа честно,ангажимент си е.Сега ме чака друго изпитание-ще се местим в друго жилище и от утре лека-полека започвам да събирам багажи.И вече чакам с нетърпение края на Jули,че уж тогава мъжо ми имa 2 седмици отпуска.Нямам търпение за морска ваканция!!!

Пожелавам на всички много хубави летни дни,емоции,смях и слънце... Peace

Муци,успех на новата работа! Peace

Кате,благодарение на Винаги,влязох в страницата на ресторанта ви.Много ми хареса и интериора ,и порциите!Успешен сезон!Все си мислих,че предлагатe традиционна кипърска кухня.Някои ден ако дойда на ваканция в Кипър,непременно ще ви посетя!

Блонди,морска сирено,радвам се ,че си се отдала на плажуване! Гларусите ,душко, не се променят,все си запят и запят...Не сам погледнала обстойно кукунделата и снимки на сам ви качила,но много скоро и това е запланувано...
Пепитка,мерсаж за поздравчето!!!

# 238
Добро утро, прекрасни!
От мен ароматното сутрешно кафенце... .., че пак ми е малко на-тъгъдък /нормално като за понеделник/

Пепитка, на теб оставям сервирането на закуската Mr. Green...Не разбрах само сувлата на плажа ли я мъкнете да ядете?newsm78

Деска, големи акции покрай теб, бе мила... Crazy... - таман се откопчи от гости, сега пък местене ви предстои, а то си е хамалогия голяма....., но пък вярвам че отивате на по-комфортно жилище.

Мацоранки, хубав ден и успешна нова седмица!

# 239
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Хубав ден и успешна нова седмица!

Aйде , закуската да е от мен.  Hug
Скромна , но от сърце.  Laughing

http://www.gaestehaus-grefrath.de/files/upload/fr__hst__ck_0.jpg

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 12:54 от Дивиана

Общи условия

Активация на акаунт