Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава "καύλα" и "kavlа mou"?
Какви са някои съвети за улесняване на прехода на дете към детска градина?
Какви са някои от начините за справяне с ревността на дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава "καύλα" и "kavlа mou"?
-
Какви са някои съвети за улесняване на прехода на дете към детска градина?
-
Какви са някои от начините за справяне с ревността на дете?
За да се справите с ревността на детето, един подход е използването на самостоятелен метод, като му позволите да се занимава със ситуацията самостоятелно, например да го оставите да кара кола без никакви ограничения. Това може да помогне на детето да разбере, че може да се забавлява и без компанията на другите.
-
Как мога да намеря добър педиатър за детето си в чужбина?
-
Как да се справим с досадни съседи?

..нямам забележки
за заглавието айде не успях да пусна тоя път идейки ама другия път няма да пропусна 
..........а иначе партито беше много светско ...сватбата беше направена в ерменски стил ...........и въобще супер и ние бяхме страхотни 

щото няма да са до тебе ......обаче нали имаш нас ще се забавляваме и няма да усетиш времето как ще мине 
.......
,добре е сложено всичко,а ти какви ги сварши,ходи ли да доооправяш нещата с малката 
,но за снимките не се оправдавай
,хайде давай нещо да клюкарим
,нищо ,че са размазани,ние и на такива се радваме
,басейнче имаше ли??????

,но освен хапването и пийването,май нищо друго не ни хареса
и малко се поотпуснахме 

появи се най-сетне и ти...
Хайде раздуй някоя клюка де - бива ли таквоз нещо- те няма сума ти време и гледаш да се изсулиш с някакво супер лаконично включване...
... ха спрете се малко, та не пишете толкова, че от вас не можем да се вредим другите...
... тепърва ще се види... Още не е започнала комисията работа в Бургас...
представям си колко зле ще ти влияе тепърва... Аз в Бургас съм си свикнала на влажен климат, но горещините и мен Дзверски ме морят... Единственото спасение е комбинацията двойно "С" 

то и затова не съм я намерила... Ама и мен си ме бива, а?!- от сигурно 100-200думи в песента, баш тая да ми се набие в главата