Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава "καύλα" и "kavlа mou"?
Какви са някои съвети за улесняване на прехода на дете към детска градина?
Какви са някои от начините за справяне с ревността на дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава "καύλα" и "kavlа mou"?
-
Какви са някои съвети за улесняване на прехода на дете към детска градина?
-
Какви са някои от начините за справяне с ревността на дете?
За да се справите с ревността на детето, един подход е използването на самостоятелен метод, като му позволите да се занимава със ситуацията самостоятелно, например да го оставите да кара кола без никакви ограничения. Това може да помогне на детето да разбере, че може да се забавлява и без компанията на другите.
-
Как мога да намеря добър педиатър за детето си в чужбина?
-
Как да се справим с досадни съседи?

и да ви се презентна
с новата капела по-късничко обаче, че сега времето ме подпира.... 

... Само ще вметна за мацките дето не сте в БГ... вчера някакъв автобус помлял и затрил 16 души... все още разследват причините за инцедента - но техническа неизправност е в основата... Мирна праха им на тези хора

, да ти е жива и здрава дъщеричката,да расте усмихнато и щастливо дете!
Липсваш на темичката 
Добре че е при негов мног близък приятел, като братя са и няма никакви разходи...Но положението е кофти. Надявам се скоро да намери, че и той е много изнервен вече
/макар и малко мислено/,пак е добре 
и абсуррррррд да се добера да лапа
,.......,ето обаче тук съм да видим какво съм пропуснала 
,а днес каква ти скромност,бе човек,като погледна тези кафеееенца и ми се пълни душата,пък устата и стомаха ако искат
,тоз път каде се разхожда???
.честита ти придобивка и безавариино крачене,с кеф да си я носиш и хайде нава придобивка ред е и на нов другар
. крайно време е ..работиш ли по въпроса,нищо на казваш напоследък
.и аз чух за случая с явтобуса...Лееееле страшна трагедия,направо ми се изправи косата
,Бог да ги прости всички загинали
,проблема си е лично неин 
,как си мила,даааа те твойте комшийки като мойте

,как е обстановката при вас,нормализираха ли се нещата или всичко е по старому???
и аз имам бебка на 1г.и 8 мес..дано се чувстваш добре тък,,при нас е весело,,както в бг предаване
и сме супер
особено по клюките
,надявам се да не е вторато
,сте идва братооо от бг,
,не сам го виждала 2 год.,жалко ,че не води и племеника и снахата,но ще го приживея
...Дано мъжото не вдигне ръце от нас
,по принцип те си дападат и си хоооойкаааат напред назад двамката
как стоя нещата
..............; А що се отнася лично до мен, аз тук съм един саморасляк
щото кракът ми не е стъпвал даже у Кипрото.., но до преди година все още се проектираше едно такова мое преселение
..., ама ти нещУ ни неглижира тука
чакайте и аз да се вмъкна!
!

,закуските ти ни изкушават приятно всеки ден!