Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава "καύλα" и "kavlа mou"?
Какви са някои съвети за улесняване на прехода на дете към детска градина?
Какви са някои от начините за справяне с ревността на дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава "καύλα" и "kavlа mou"?
-
Какви са някои съвети за улесняване на прехода на дете към детска градина?
-
Какви са някои от начините за справяне с ревността на дете?
За да се справите с ревността на детето, един подход е използването на самостоятелен метод, като му позволите да се занимава със ситуацията самостоятелно, например да го оставите да кара кола без никакви ограничения. Това може да помогне на детето да разбере, че може да се забавлява и без компанията на другите.
-
Как мога да намеря добър педиатър за детето си в чужбина?
-
Как да се справим с досадни съседи?

! А това е за да се подмажа като бъдеща свекърва

Мезенце
и ядки 

... Та с тия ивици червени съм почти като ИднЪ Червена Шапчица
... остава викаш, каки, да си намеря Кумчо-Вълчото
/
дрънкало и половина и мнооого обича да поучава... абе хем с нищо почти /освен в изключително редки случаи/ не я ангажирам с Лора.. и въпреки всичко винаги намира за какво да ми вметне изречение-забележка
... Ама си я знам че е такава и гледам да не й се връзвам много, макар че почти не пропускам и да я срежа де
.................................. Изобщо сложно нещо са роднинските отношения
И да не я свалиш пак набързо тая снимка:-))))Мерcи за утешителните думи!
,а как да ме разберат(единият е на 80,а другият на 84),че тук възпитанието протича малко по - различно. Но здраве да е- явно умората ми си оказва влияние!Но пък се радвам ,че осъществихме мечтата им!хайде,мила ми Блонди,няма да те занимавам повече с моите фамилни патила:-)))

съжалявам,че така става с маила ми,явно има проблем,която не можем да разберем.Но разбирам оттук как е Алекс- и моят домашен зъболекар беше на мнение,че детенцето ви е още малко за протеза.Но ще го питам,дали е нормално да пада зъбчето при ядене и дали това не е само в началото и т.н.Представям си какъв ви е стрес и ще се опитаме да ви помогнем!Аз сам много далече от зъболечението,но знам че всичко това го предприемат стоматолозите в такъв случай,за да се запазят другите зъби на детето.Пожелавам ви да сте здрави,това е най-важното и хубав weekend!.
,

.....чакай тъкмо съм се сетила ,че то докато питам и сте затворят и училищата

/,като е така изобщо без да обяснявам...,,децата под мишницата,, дето му се вика и без мн.мн, да се обяснявам в колата и бай баи
можем и другаде да си пием кафето
после викаш усвирка ли те по улиците
,гледай само да не ти се вдигне самочувствието и да забегнеш из градото и ха да ни забравиш,аааааа......чакай сега да те заплюя 
...;Кажи ся,де бешеееее..???/аде ти си :.....,,,
Един приятел на половинката се завърна след 20 годишен престой от Испания 
щото някакво официално посещение щяха да имат...
с тия ваш`те комплиментарии бре! Но мерси ви де!..... Впрочем
ме зове, че сутринта оставих къщата леееекинко с краката нагоре...