Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава "καύλα" и "kavlа mou"?
Какви са някои съвети за улесняване на прехода на дете към детска градина?
Какви са някои от начините за справяне с ревността на дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава "καύλα" и "kavlа mou"?
-
Какви са някои съвети за улесняване на прехода на дете към детска градина?
-
Какви са някои от начините за справяне с ревността на дете?
За да се справите с ревността на детето, един подход е използването на самостоятелен метод, като му позволите да се занимава със ситуацията самостоятелно, например да го оставите да кара кола без никакви ограничения. Това може да помогне на детето да разбере, че може да се забавлява и без компанията на другите.
-
Как мога да намеря добър педиатър за детето си в чужбина?
-
Как да се справим с досадни съседи?

повечето тръгнаха по почивки..започна сезона... мои познати ще почиват в кипър началото на юни. а аз се чудя как да накарам един познат да ми домъкне череши и джанки от БГ 

....
...аааааааа не сме ли ти дали паролка за кукунделка 

...уууууу разсърдих се сега 

.Ами сигурно ще ме попитате:аде,море,кажи какъв камък ти е легнал на сърцето?"-ще ви каза,ама първо чакайте да си взема кърпичка,че ей тук хленча!
А сега......................?!много ми е тъжно!и като знам с какво удоволствие купих това винце на тати
,вчера направо
от глад,но днес си се справила 
,,,,......паролката за кукунделката я нямам
,ние и тази седм.и чак септември
/точно така се изправя и вика/и като види ,че никой не и обръща внимание и скача в леглото ми и започва да те тупа
с каквото намери и докато не станеш ,не те уставя на мира
,а ние да откараме някоя минута сън
,коя е песента ..прати стихчето
кииииии
,добрече влезе мъжото и обясни ситуацията
за черешите и
джанките,,,,,тук до нас имаше едно дръвче с джанка ама сладка....познай как сте мине Бай Ганьо отдолу без да си откъсне
с коремчето ама пак се справях
,но за мое учудване на магаз,..продават
,незнам за първа година виждам,че чак се учудих,а мъжото падна от смях
е по ужасно???? в Кипрото
,в такъв момент разбираш кои ти е сад гърба и с теб а не само за
не искам да сазегна никой/но ако става дума са свършем услуга сме първи и на нас да ни свършат все сме ,,последна дупка на кавала,,....Много пъти/да не кажа всеки път/имам някъкви бутилки в багажа и да сега не съм имала проишествия
докат`на мен душичката ми още спи
Ама кво да се прави - мой си е Дзвер Лорски, Че си го траем
нещо беше пуснал/.., та де да я търся баш тая песен... Но погледнах пак в речника след обяснението на
... Сигурна съм че след някое време все ще ти се отвори възможност да пратиш на татенцето от любимото винце.., пък кой знае - може и заедно на една маса да си го отпивате 
се почти не виждам буквите на компа
добре че поне чувам

нали?????????
помогнахте ми да се поуспокоя и да гледам на нещата и от веселата и реална страна!

..., ама друг е въпросът, че тая песен Ич не я и бях чувала преди, а така се бях напрегнала да се вслушам в текста да видя кво ще схвана.., че мелодия ми убягва нещУ.. 
в нашите стройни редици!
...такова разстройство

,че какво да направя,да тръгна ,,боса по асвалта,,
или да си хвърля детето ,незнам
,но цял ден го изтраях да си слага
,викам си айде хора сме,ще се нанесат и сте се оправят нещата
да се опознаем
,май няма да тръгнем добре по комшииски,офффф уморих се от кипърски тъпизми 
,напълно те разбирам!добро начало на денят?а?
трудна работа!ето това са те съседите-по големи клюкари от нас,бреи-и-и-и-и!ето тук до магазина имам една съседка и аз ама не ме питайте за какво става въпрос,че то там дъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъълга работа!!ще има да пиша до утре
!всеки ден бивам подлагана на мъчения,наказвана да слушам едно радио(в случая ТЯ),без контакт или копче за изключване
!А в Кипър съм от само 8 готини и все още не мога да свикна с жегата и нравите на хората!нооооооооо.......всеки луд с номера си!!!!!!между другото мъжът ми е луд по Стара Загора!
и още нищо не ми е дошло на акъла уф