Кипърска лятна фиеста - с нас купонът е на 200 :)) /24-та островитиянска тема/

• 16 755
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Ееееее, ха така, бе, Жабке  Hug. Радвам се, че децата си прекарват добре , а скоро и ти заслужено ще си починеш. А като ти гледам линийката на подписа....нЕмам думи. Значи и в Испания на гларусите ще  Shocked им изпадат очите.
Блонди, много ми харесва твойта закуска, но имайки предвид, че живееш близо до нефтохим-а, не мисля , че е много екологична. Та затова предпочитам от полите на Витоша  Heart Eyes Но дето се вика "като няма пиле, и гарга се яде"  Laughing.
Пепита, аз по принцип до обяд съм свободна, без домашни задължения, без деца и тн. Мога да правя каквото си искам. Но много често използвам това време за обикаляне по моловете, кафе с приятелки, естетически процедури от раздела "и аз съм човек" и тн. След обед съм с малката на басейн(2 пъти седмично), балет(1), гръцки(1) и в останалото време идва учителка в къщи за да наваксаме с материала за 1 клас. Стана така, че ще ходи направо във втори клас наесен. Не защото е вундеркинд или ние искаме, а защото училищата са по английска система и ги разпределят по възраст. А те тръгват по-рано от нас на училище. Та така ни дойде малко нанагорнище, но нямаме избор. Дано да е за хубаво!
Кате, идаааааааа , на 25-ти. И само манджа ми е в главата  Laughing та затова така обстойно отговорих на Босилек.
Като правите новата тема, сложете и линковете към ресторанта, бара и водния парк на 1страница. Аз сега изчезвам, че пак трудния път на шопинга ме зове  Joy

# 241

мили мои Hug Hug Hug
Хааааа някой е сервирал smile3501
Блонди,мбравос newsm10,аз като бързам и трябва да правя кафе,само името му е такова Joy,а ти даже с каймак си го сервирала ,невероятна си Joy,какво да ти кажа за сувлата newsm78 вчера....Това време ме побарка.....то уж печеше  Nature Sunny,уж капна някоя капка  Nature Partly Sunny,стяхме да хапне и да приготвяме на плажа/тук има местенца,където се събират семейства,мераклии за сувла,та викаме да идем там хем докато стане сувлата децата да се окъпят и да поиграиат.... piasyk,да ама не като видях времето накарах мъжете да си хапнем в къщи сувлето newsm22,пък с кръвките и хавлиики само да иде Heart Eyes,и беба се наспа докато се натуткаме Peace,всичко ок Peace,само вятъра беше в повече,а те с батко и не излясоха от водата и днес е малко хремава Tired,но нищо добре си изкарахме Joy,При вас как мина човето откри ли сезона?мамито и не откри ли нещо за одумване тук Hug Hug ил всичко старо?? Heart Eyes
Ето така те искам Жабче smile3501,както винаги със закуската и добро настроение Hug...Аз и вчера гледах,това всичко долу на линийката свалени кг ли са #Crazyнаправо едно голямо  newsm74,и как кажи тайната newsm78
Дессита,мила чак ти сачувствам Rolling Eyes,такмо си отпочина от приидващите,сега нова къща newsm78,поне е за хубаво Peace,но защо не използвахте момента да се преместите и да помагат и те newsm62/маитап,знам че си мислиш като мен,че не става дошли хората на почивка ,а ти да ги караш на бачкане/,хайде успех и по- малко нерви при местенето newsm10,и покрай работата да не ни забравиш,сега Heart Eyes
Винаги,чета всичко и сякаш говориш за мен Peace,имаме едни и същи хобита..особено скитането по магазините Joy,аууу любимото ми е,пък кафе с приказка  food010 blahblah няма грешка....свиркай Whistling да ги варшем заедно тези задължения Joy
Аз като гледам smile3506,то почти обяд ,мдаааааааааа я по кипърски да сервираме обяда по-рано newsm62 пък ,който какво му се хапва,че и закуската на Жабче хич не е лоша ...Хайде заповядайте

етоо и нещо са подслаждане
Хаиде спорна седмицаhttp://www.youtube.com/watch?v=4shxqobuPQI Hug Hug

# 242
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Винаги , Пепита , това са ми свалените килца за 5 мес.
и имам още малко към 2 кг. до целта.  Hug
Пепита , многото свалени кила дължа на 90дневната диета или
горе долу това е разделно хранене.  Peace

# 243
Здравейте български мами, аз от скоро съм в кипър и ми е много приятно да се запознаем. Искам да ви помоля за малко помощ, интересува ме дали някой знае къде се намира българското периптеро в Лача(Никозия). Благодаря ви много и ще чакам някоя от вас да ми помогне. Лек и успешен ден Simple Smile

# 244
Ейййййййй Жабче,то сериозна работата при теб  chef
мбравос,продължавай в същия дух smile3501,
дали дедко сте те познае newsm78,да не се размините на летището Joy
Той знае ли за диетата????направи му изненада  bouquet ей мъ на ида newsm62
Ралома welcomeбих ти помогнала ама ако питаше за Ларнака Hug

# 245
Благодаря ти pepita за топлото посрещане, все се надявам да има и мами от Никозия и някоя от тях да го знае Simple Smile

# 246
Ти Ралома къде се намираш???какво точно искаш да си купиш?
Няма ли го по др.магазини Hug

# 247
  • Larnaca, Cyprus
Идааааааа и аз малееееее един ден е днес да знаете Mr. Green
Децата пак не се на училище някакъв църковен празник пааааак smile3511 та са ей тук до мен в офиса та познайте нито работа мога да свърша нито пък да седя в къщи върви тъй че ужас .........още малко ще ги пуснат във ваканция и кво ще ги правя направо незнам ..... Weary..аз трябва да работя уви пък при свеки абсурд да ги оставя щото й се качват на главата и в крайна сметка пак ми ги кара след един два часа потни и мръсни ееееее не newsm61 по добре да си седят с мене на хладничко в офиса чистички и спретнати  bouquet
Оплаках се smile3521
Палома добре дошла   bouquet прати ЛС на Лусиен4ето тя не се включва често защото работи но мисля че ще ти отговори ...... Peace......виж на първа страница там са й координатите bowuu
Винаги ейййй най накрая ще идвате  Hug айде пускай подробности къде ще отседнете и колко ще останете план за деня ........всичките де...........току виж ви направя някоя изненадка на плажа или в хотелчето ........ newsm53
Жабеее ааааа сега виждам бабе бая си свалила бравос браво айде пускай снимка да видим скоро не си пускала Mr. Green
Деси приятно местене ........ Hug........казвам го тъй защото на мен това ми е любимото занимание .........първо изхвърлям половината покъщнина newsm48.и второ изчиствам новата къща от ъгъл до ъгъл и става супееееееееееееееееееееер  bouquet
Муци честита нова работа и от мен официално newsm51 newsm51.то аз знам де преди всички ама викам чакай да не издавам че да не се развали нещо smile3534.....айде ще очакваме подробно намесване от първи в темата всеки ден по три пъти newsm47
А пък ние вчера ходихме на басейнче и по едно време след обед като излязоха едни облаци като се скри слънцето викам малеееееее кво става тука ще вали ли и докато се огледам момичета се бяха изнесли почти всички на плажа и на басейна за рекордно време ..........чак се учудих все пак за кипърци говорим пък толкоз бързи брех брех Joy Joy Joy

# 248
Катеее,какъв празник бе душа newsm78,за днес пак newsm78
че мойто син беше на школо newsm78

# 249
  • Larnaca, Cyprus
Катеее,какъв празник бе душа newsm78,за днес пак newsm78
че мойто син беше на школо newsm78
ма ти сериозно ли  #Crazy #Crazy закара го и имаше деца  newsm78...аааааааа да не се ме излъгали мойте зверчета  #2gunfire ей сега ще звънна на още някой да проверя хавата bowuu

# 250
че да съвсем нормално си го закарах и си го взех на обед
да ,незнам защо при теб така Twisted Evil

# 251
 Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha кати6,,голяма си скитса!
добре че е пепита"централната информационна емисия" Joy Joy Joy hahaha

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 15:26 от aann

# 252
  • Larnaca, Cyprus
Малеееееееееееее ooooh! ooooh! ooooh!
Хавата проверена ........училище е имало....... Crossing Arms
срам и позор в мойта майчинска кариера Naughty
За първи път да бъда излъгана по този свински начин от мойте зверчета Twisted Evil..
Анн смей са душо смей са ама аз днес никаква работа не свърших пък да не говорим че къщата ми е нагоре с главата уф пък и месеца трябав да приключвам чекове да пиша уф............някой да предложи безплатна помощ Mr. Green Mr. Green

# 253
Aз днес май нямам никаква работа освен да се въртя
тук newsm62,то се е видяло,че обяд не искате ами да черпа с кафенце
,за успокоение на Катеринкините нерви ,незнам мила добре дошла в клуба на майката ,,стрелец,,,хайде повикай малко да ти мине smile3514 и ела да пием кафенце txtloves
и не много,че да не развалите работата за кекса довечера  condomuu за оправяне на кефа
почерпете се всички

# 254
  • Larnaca, Cyprus
 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514ааааааааааааааааааааааааааааааааааааа бясна съм няма начин да ми мине до довечера ............. smile3532
Пепитка така сме се смяли с мъжо преди малко пристигна в офиса и като му разказах как бях прецакана се смяхме като разпрани  tooth tooth...........а пък малкия цял ден тормози големия  gydi и се прави на луд направо нямам нерви вече днес никакъв кекс всички са наказани ....... smile3508.........включително и аз  newsm62

Общи условия

Активация на акаунт