Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава "καύλα" и "kavlа mou"?
Какви са някои съвети за улесняване на прехода на дете към детска градина?
Какви са някои от начините за справяне с ревността на дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава "καύλα" и "kavlа mou"?
-
Какви са някои съвети за улесняване на прехода на дете към детска градина?
-
Какви са някои от начините за справяне с ревността на дете?
За да се справите с ревността на детето, един подход е използването на самостоятелен метод, като му позволите да се занимава със ситуацията самостоятелно, например да го оставите да кара кола без никакви ограничения. Това може да помогне на детето да разбере, че може да се забавлява и без компанията на другите.
-
Как мога да намеря добър педиатър за детето си в чужбина?
-
Как да се справим с досадни съседи?
. Радвам се, че децата си прекарват добре , а скоро и ти заслужено ще си починеш. А като ти гледам линийката на подписа....нЕмам думи. Значи и в Испания на гларусите ще
Но дето се вика "като няма пиле, и гарга се яде"

,аз като бързам и трябва да правя кафе,само името му е такова
вчера....Това време ме побарка.....то уж печеше
,уж капна някоя капка
,стяхме да хапне и да приготвяме на плажа/тук има местенца,където се събират семейства,мераклии за сувла,та викаме да идем там хем докато стане сувлата децата да се окъпят и да поиграиат....
,да ама не като видях времето накарах мъжете да си хапнем в къщи сувлето
,пък с кръвките и хавлиики само да иде
,всичко ок
,но нищо добре си изкарахме
направо едно голямо
,и как кажи тайната
/маитап,знам че си мислиш като мен,че не става дошли хората на почивка ,а ти да ги караш на бачкане/,хайде успех и по- малко нерви при местенето
няма грешка....свиркай
да ги варшем заедно тези задължения
,то почти обяд ,мдаааааааааа я по кипърски да сервираме обяда по-рано

ей мъ на ида
бих ти помогнала ама ако питаше за Ларнака
та са ей тук до мен в офиса та познайте нито работа мога да свърша нито пък да седя в къщи върви тъй че ужас .........още малко ще ги пуснат във ваканция и кво ще ги правя направо незнам .....
..аз трябва да работя уви пък при свеки абсурд да ги оставя щото й се качват на главата и в крайна сметка пак ми ги кара след един два часа потни и мръсни ееееее не
по добре да си седят с мене на хладничко в офиса чистички и спретнати 

.и второ изчиствам новата къща от ъгъл до ъгъл и става супееееееееееееееееееееер
.....айде ще очакваме подробно намесване от първи в темата всеки ден по три пъти 
ей сега ще звънна на още някой да проверя хавата

,за успокоение на Катеринкините нерви ,незнам мила добре дошла в клуба на майката ,,стрелец,,
,хайде повикай малко да ти мине
и ела да пием кафенце

и се прави на луд направо нямам нерви вече днес никакъв кекс всички са наказани .......
.........включително и аз