Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава "καύλα" и "kavlа mou"?
Какви са някои съвети за улесняване на прехода на дете към детска градина?
Какви са някои от начините за справяне с ревността на дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава "καύλα" и "kavlа mou"?
-
Какви са някои съвети за улесняване на прехода на дете към детска градина?
-
Какви са някои от начините за справяне с ревността на дете?
За да се справите с ревността на детето, един подход е използването на самостоятелен метод, като му позволите да се занимава със ситуацията самостоятелно, например да го оставите да кара кола без никакви ограничения. Това може да помогне на детето да разбере, че може да се забавлява и без компанията на другите.
-
Как мога да намеря добър педиатър за детето си в чужбина?
-
Как да се справим с досадни съседи?
и на децата
. Вече може да има и на други места. Дано някой , който е там в момента и е в час, да се включи с актуална и конкретна информация. Че аз май не бях никак полезна с тази... 
... ---- С Лорка плажът мина вчера добре - стояхме само час като за първа баня, пък и беше доста ветровито при това хладен вятър точно край морето и тя за първи път така сама като се топна и постоя около 4-5 мин. си излезе.... Други години студена-нестудена водата кисне киликанзера му, ама сега ме изненада с тая проява на здрав разум
сигур`шЪ сЪ Флюби повторно
/
... Тия твойте синковци отсега щом го играят партия да те премятат
..., какви по-опашати и засукани още ще ти ги сервирааат
---- сЯ ситуацията си е смешничка, но мен ако питаш към тях се отнеси с нужната строгост и им наложи някакво наказание, та да не им хрумва пак да те лъжкондрят и то така нахално, щото ако оставиш нещата без последствие 100% ще има рецидив след време 
, че да ти пречи да стигаш клавиатурата
,ма верно всички наказани
,че той мъжото какво е виновен в цялата история
,моите все едно не бяха виждали вода
... - в смисъл не да пиете водка
ами да си пуснете вота

....ха да видим кой с кой ще се заяжда 
....тъй че ако не се включат скоро другите така половинката май ще е само за нашта къща 

и дъто ме заболява от стола,затова полягвам на канапенцето до мен
,така се трудя аз!!!но само вие мадамки знаете това!!!
.чета ви редовно!
!оффффффффф деца,раждат се научени!тук до мен има една съседка(бях ви споменала за нея,тя говори много
)е че тя има две деца на 2 год и 3 год от сега плаче от тях и не може да ги контролира!!!сега са малки,но после?

викаааааааааам,за 3.ти път се включвам

а може и така
,днес решиха да дойдат,без да ми кажат,лошо нема аде....,но шефааааааааа нищо не прави ,изседнал се на дивана/с мръсните дрехи и си пие кафето/а работника б-рин го побърка....100 пъти по сталбите надолу-нагоре/3 етаж сме/това направи,онова сварши
- само двама отчели се..., а другите се правят на ударени от ланшната градушка май...
)