Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава "καύλα" и "kavlа mou"?
Какви са някои съвети за улесняване на прехода на дете към детска градина?
Какви са някои от начините за справяне с ревността на дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава "καύλα" и "kavlа mou"?
-
Какви са някои съвети за улесняване на прехода на дете към детска градина?
-
Какви са някои от начините за справяне с ревността на дете?
За да се справите с ревността на детето, един подход е използването на самостоятелен метод, като му позволите да се занимава със ситуацията самостоятелно, например да го оставите да кара кола без никакви ограничения. Това може да помогне на детето да разбере, че може да се забавлява и без компанията на другите.
-
Как мога да намеря добър педиатър за детето си в чужбина?
-
Как да се справим с досадни съседи?

ама да не се разсърдиш сега
исках да кажа че по принцип не ям нищо таквоз морско дето си наредила тъй че си останах гладна 
............щото моя мозък ражда кво ли не

и глеЙш`ли колко бързо се прехвърлихме на 19-та страница... Да ти кажа първоначално се притеснявах, че пак само ние двенките ще се изявим идейно за заглавия и даже смятах да се избудалкам че с теб в това отношение сме като "вечното дерби" ЦСКА-Левски

да вметна нещо дето се присетих на нашия гост и може да му е полезно...
местим се заради работата на мъжо ми и тоя път само на 60км от нас,но в дестинация,която аз не исках,та затова сам малко прозаично настроена. 
Днес оттам започнах и лека ,полека другата седмица в събота трябва да сме се изнесли вече.Как са твоите юнаци-сладурани?Разбрах,че леко са те преметнали...хихихииихихии..
какво ме чака и мен!Моят хубостник пък се бори с децата в яслата от вчера и веднага ми се оплакаха.Правил го несъзнателно,но е нещо ново в неговата"кариера" и разбира се,не толкова добре.Чудих от къде пак сега такова нещо и се сещам,че в петак ходихме на цирк и там видя как клоуните се бутат,блъскат и всички им се смеят и аплодират.И той въвел този тип игра,мисли си,че е някаква нова игра,а пак аз малко се притесних,но утре ще говорим с него...
)))))))))
----- Пък за местенето нИдей рИва.... и живот и здраве ще чакаме снимков мат`реЯл от новия дом..
.., както и да почерпиш де... 
... нИдей сЪ кахъри - щом си го намислил, ще стане.
!всяка година летя и от година на година(
!

и да си
/... шЪ трЕбва да сЪ прай балотаж

.....и както си седяли и го съзерцавали и гледал умно умно и дори не помръдвал та там този дето го дресира се опитал да го накара нещо да направи обаче той нееееееее и стои неподвижно и после изведнъж като почнал да пикае слонски малеееееееее половината народ се попикал от смях ..........
...та явно климата не му е понесъл на животното милото дето стана за смях обаче мойте и досега го помнят и всеки път като се сетят прихват да се смеят....
........пък и повечето страници в интернет дори и тази последната която изпратих изискват точно дата кога искаш да пътуваш и колко човека и т.н. неща които ние просто няма как да знаеме за да ти помогнем
.....най простия начин е просто да се обадиш в две три агенции за влак кораб или там каквото си решил и да попиташ точно за цени дати и т.н.