Хайде и на кафето, която каквото си иска да се вземе. И тоз път по лека закуска, че все рИветИ, че била много калорична.
Леночка не зная кога ще се видим на кафе но при първа възможност ще се обадя,Едно голямо честито за пералнята много многооооо години да ти е вярна и да си върши работата,Вчера дойдоха да ни сменят прозореца и сега мъжо ще прави изолация и после боядисване и не зная кога ще съм свободна,Той ще си върши неговата работа а аз
,УФФФ,АНИТООО прощавай за закъснялата честитка да ти е жив и ждрав моряка и попътен вятър както в морето така и на брега и дано го заведат на зъбар, Angel^wings пожелавам ти успех на изпитите
и си пази нервичките че още ще ти трябват,Дари весели очички мила
и си избереш хубави обувчици от мола,Маги дано вече си оздравяла че аз както карах гн,ангина децата пак бяха мамо-туй,мамо -онуй и направо брах душа че не можех и да викам да се скарам,butty_74 какво стана с твоето момче разбра ли нещо ново,Надявам се вчера си получила съобщението,Ако науча нещо ще ти пиша да не си в невидение и да си спокойна ако желаеш разбира се,Мим ние в къщата имаме бойлер на ф-ма Хасково понеже е вързан за парното и като го запалим котела и бойлера се топли водата,Купихме го преди 6г, и миналата седмица свекървещица звъня на мъжо ми да се жалва че не работил че той вика майстор да сменя нагревател,А тук при баща ми където живеем сега имаме на Елдом и бива,Вали дано успееш да изпълниш план графика с разкрасяването,Маги ти също,Трябва да ходя да простирам прането и да будя каката за училище че и днес ще учат дане се минат ,Не успях да спомена всички индивидуално надявам се не се сърдите,Прегръдки приятелски от мене и да си прекарате деня страхотно,

...поне дензификцира.

Оказа се, че за превоза на пералнята сама трябва да се спасявам - разни приятели и тем подобни екземпляри, които са първи на трапезата - се скатаха по бързата система
, Тутун, споко
Илиева, къде се загуби, ще ходим ли на плаж?