Отговори
# 240
Добро утро и  от нас!
Само за малко се появявам и се надявам днес да успея да понауча това онова за събота, ако не пак ще изпускам изпит!
Преди време ставах поне по три пъти до тоалетна вечер, но в един момент ставането се ограничи до един път! От 3-4 дена обаче положението е по-зле от преди 4-5 пъти... То и през деня съм на разходка до там на по 30 минути  ooooh! Ако продължавам така скоро ще се пренеса в тоалетната да живея  hahaha А снощи мъника определено търсише изхода и ме ръчкаше много ниско долу! Получавах една режеща болчица, но не бяха контракции! А днес е решил да прави ОГРОМНИ бъбунки по корема ми! Вече започва да става болезнено като шава! Определено му е тясно и се виждат очертанията му даже като си седи кротък! Сигурно му е скучно вече...  newsm78 Наскоро си говорехме с Георги, колко невероятни неща му престоят на мъника  Simple Smile ! Има да открие цял един свят... Можете ли да си представите да започнет да изучавате всичко отначало, на мен ми се струва прекрасно...

# 241
Мацки сега от тоалетната се връщам на превръзката си имах бяло-жълтеникаво разтегливо, слузесто нещо/не беше много, като количество/,дали не е част от тапата- определено не  е бялото течение, което си имам от край време???

# 242
Добро утро и от мен Hug

greenlife Честит ти рожденник newsm59  bigdance2
 Аз до тоалетна ставам само по веднъж или чак на сутринта

somebody не мога да ти отговоря сори

# 243
Мацки сега от тоалетната се връщам на превръзката си имах бяло-жълтеникаво разтегливо, слузесто нещо/не беше много, като количество/,дали не е част от тапата- определено не  е бялото течение, което си имам от край време???

Somebody,и на мен ми се случи същото нещо преди около месец. Вчера и онзи ден също имах малко от това слузестото и се зачудих какво е,но реших,че щом нищо ми няма досега,значи сигурно нещо съъм простинала леко и се е отразило така на течението.
Първия път като бях бременна,тапата ми падна в деня преди да родя и в тя беше доста по-голяма с тъмна кръв,от което разбрах,че се почва...

# 244
Добро утро!

Честит рожденик на Greenlife!
(и моят татко днес има рожден ден  Wink )

Благодаря за пожеланията за Килиан! Вчера до късно имахме гости и днес трябваше да ставам рано, защото Георги има училище от 7.30 и сега едва гледам, а Килиан още спи.

Somebody, на мен ми звучи като тапа, може би част от тапа. При Килиан на мен ми падна, но не само слузесто - жълтеникаво, а имаше и жилки от кръв и веднага след това започнаха контракциите.

За болките - тип менструални, постоянни - в моята книга пише, че са от слизането на бебето в малкия таз. И аз ги имам от доста отдавна, особено вечер. Също усещам вече бебето доста ниско и имам бодежи, а така ме боли чатала, все едно съм седяла цял ден на шпагат.

# 245
И на мен преди няколко дни( петък май) така се слу4и, то4но като хра4ка/сопол, с жълтеникави влъканца, но без кръв. казват 4е може да падне 4аст от тапата. Е нали така или ина4е си 4акаме, не е като да 4акаме пове4е ooooh! Whistling

# 246
Много мерси Mariah, че още съм си самичка вкъщи, Андрей чак следобяд по някое време ще се прибере и не ми се иска сама да ходя да раждам, ако има нещо,сега се пооспокоих след твоя отговор, защото пък корема не ме боли, нито ми  е стегнат!! Hug

Мерси и на Катя  и на Lil_VIxen/много точно описано, точно на сопол прилича/ за отговорите Hug

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 09:34 от somebody

# 247
Лил', през деня гледам да я държа повече будна,за да може през ноща да спи както тя,така и ние Simple Smile А и това лежане на ляво и дясно...трябва да се взима,за да лежи малко и на задната част на главичката си:) Как го каза само.... да си играем,сякаш е на година  Joy ..и това време ще дойдеееееееееееее Simple Smile

Somebody, може и от тапичката да е...,но ти сама ще усетиш...нали и контракции трябва да дойдат по някое време Wink

# 248
  • Плевен

Somebody, на мен ми звучи като тапа, може би част от тапа. При Килиан на мен ми падна, но не само слузесто - жълтеникаво, а имаше и жилки от кръв и веднага след това започнаха контракциите.

За болките - тип менструални, постоянни - в моята книга пише, че са от слизането на бебето в малкия таз. И аз ги имам от доста отдавна, особено вечер. Също усещам вече бебето доста ниско и имам бодежи, а така ме боли чатала, все едно съм седяла цял ден на шпагат.

И при мен е точно така, усещам го как слиза все по-надолу и явно от тези болки ми се е получило и досегашното разкритие. А ако продължи още 1-2 дни може направо да ида с 3-4 см. в родилния дом.

Самбоди, явно е част от тапата, но това нищо не значи, щом нямаш контракции и болки.

# 249
Somebody, и на мен ми звучи като тапата(или част от нея), но не е задъжлително като падне и веднага да започнат контракциите! От всичко прочетено до сега ми стана ясно, че може да падне пдаже 2-3 седмици по-рано! Така че спокойно, нищо не се знае! Можеш да откараш и до термин така...
При мен въпреки постоянната болка в таза, която имах миналата седмица, нямам разкритие! Миналата седмица на прегледа док каза, че всичко си е ОК. И най-вероятно болката е била заради слизането на бебчо ниско долу! При мен обаче има една друга болчица, която започва от чатала и минава по продължение на левия крак, целия вътрешен мускул е като схванат и ми е трудно понякога да си разкекерча краката (примерно да седна по турски или нещо подобно!). Това е от седмица две и май болката се засилва, но предполагам, че майка ми е права като казва, че на бременна жена всичко може да й се случи и да я заболи...

# 250
Абе и аз имам ве4ер от тези болки, тип менструални, но нашият е отдавна долу, и ако слеза още май ще надникне хаха, Др. като ми прави вагинален( само с два пръста) ми каза 4е напипва главата, после и на уз го гледахме и 4ак до срамната кост( да не кажа по4ти до к****ра ми слязоха, за да измерят обиколката на главата.

Мишел- нали все пак се нари4а игра/занимавка. Нямах предвид структурирана игра, ами залъгване/ изу4аване т.н.

# 251
Добро утро от мен!
Somebody, за твое успокоение тапата ми падна на 3 септември, родих Кати на 19-ти и то предизвикано. Peace
Ходех си и близо месец с 3 см. разкритие.
greenlife, честит рожденик и от мен!

# 252
Виждам Едно момиче на хоризонта!!! sohappy
Чакаме да ни разказваш  Flowers Bouquet

# 253
Добро утро и от мен.....мацки.....тези дни много много не се задържам в къщи и затова не ви пиша........нали беба я няма и аз все си намирам някакво занимание за да не мисля  newsm45 че се разстройвам ......а нали не трябва че ще вземе да ми спре кърмата....,но стига съм се оплаквала.....трябва да издържа все пак е за доброто на беба........та се скитосвам по цял ден......

Вчера ходих до правителствена да си взема болничния и до 1 градска да видя беба ...тя се разплака милата като ме видя и ми чу гласа и аз ревнах та беше голямо свиждане.....голям рев.....иначе всичко с нея е добре наддала е 20 гр. и тези дни ще ми дават сведения само по телефона и ще мога да я видя чак в неделя.......следобед записах и педиатърка.......много спокойна докторка.....интервюто мина доста добре попълних ме документите  и ще чакам сега само беба да си дойде за да я викам да дойде в къщи.......

Момичета някой знае ли какви документи и къде се носят за еднократната помощ за раждане......мисля че в общината ...но моля ако някой знае да ми пише  на лични.......?

# 254
Много актуално... NO COMMENTS:  tooth

http://vbox7.com/play:f8d03f79Описание
орк.Бриз - Ко е туй нещо

Няма такова събуждане  hahaha

mil_kuzmanova, пиша ти тук, а не на ЛС, защото предполагам, че и другите ще искат да знаят.......като ви излезе акта за раждане, оригинала се носи в общината, там в социалното и се оставя, казват след колко време ще си получиш парите дали на ръка или на карта и тогава ти го връщат акта чак.

Общи условия

Активация на акаунт