Наближава Денят на детето, на БУРГАЗлийче разтуптява сърчицето - 81

• 16 960
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
И да работех пак нямаше да мога да дойда / с работно време до 21.30.../ , може би, ако са ви по-дълги срещичките тогава ще е добре, да мога да се включа и аз някой път   Blush

Не бой се чедо, предната беше до 24:00.  Mr. Green

# 151
  • UK
Включвам се и аз за срещата. Ще бъда там може и по- рано...

Sinara Честит Празник   bouquet Hug  bouquet

# 152
Иве, ужас!  Confused  Добре, че си била на близо!  Hug

# 153
  • у нас
Благодаря, момичета.  Hug

За утре отпадам за срещата, няма кой да гледа децата. А така ми се искаше да си отпочина малко. Flutter

# 154
  • Бургас
Ками, и аз съм с диването и за това нищо не казвам ,не знам дали да поемам този риск да го доведа с мен ,може и да съжалявам после  Mr. Green

# 155
Здравейте!
Записвам се да ви следя.

# 156
  • Burgas, Bulgaria
 Hug

# 157
  • Бургас
Здравейте, и аз ще се опитам да намина за малко на срещата /незнам дали ще съм сама или с бебка/. Искам да помоля Ками или някой да ми пусне тел на ЛС, че лично никой не познавам и да не стават излагации  Flutter

# 158
Най-много да седнеш на чужда маса! Simple Smile
Ще пийнеш, ще хапнеш, ще се запознаеш .... Wink

# 159
  • Бургас
И да работех пак нямаше да мога да дойда / с работно време до 21.30.../ , може би, ако са ви по-дълги срещичките тогава ще е добре, да мога да се включа и аз някой път   Blush

Не бой се чедо, предната беше до 24:00.  Mr. Green

Чудесно Simple Smile защото хич не е кеф като тъкмо си се зарадвал, приключил работа и отиваш да си отмориш малко и всички... кой от къде е щот отдавна са почнали   Rolling Eyes

# 160
А както го дават да вали, какво правим в този случай?  newsm78

# 161
А както го дават да вали, какво правим в този случай?  newsm78

И аз това се чудя от снощи, ама се надявам тук да завали чак утре.

# 162
Ехоо. Laughing
Чета, че се каните на открито да се събирате, много смело решение. Mr. Green Снощи в 11 навън беше направо зима, умряхме от студ само докато чакахме таксито.А за сядане въобще не мога и да си помисля. Simple Smile

# 163
тъй ,тъй ,
някаква възможност за сядане ПОД чадъра има ли,че аз както се глася със София да идвам Confused

# 164
Намерих в нета някакви телефони ... след малко ще звънна да питам, дали може да влезем в шатрата  Peace  пък в краен случай ще влезем в Океана  newsm78 там поне има повече място...
След вчерашната ми визита установих, че имената на заведенията и менютата са различни, но собствениците едни и същи  Wink та надявам се няма да имаме проблем  Hug

... та директно да кажа да пазят в шатрата или да преценят към 6-7 коя маса да запазят , че ако пък грее слънце да сме отвън...

Общи условия

Активация на акаунт