Наближава Денят на детето, на БУРГАЗлийче разтуптява сърчицето - 81

• 16 991
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
запис

# 106
ЗА АКрОбАТИКАТА-вземат ги от 5 годишни, -Васко беше 4 г. и половина и пак не ми отказаха, залата вече е обяснена като местоположение,тренировките бяха от 17  часа , понеделник, сряда и петък, заплащането символично-15 лева,
НО мисля , че лятото не се провеждат
ЗА  БАВАЧКИТЕ-чЕСТНО НЯмАм СПОмЕН ,
даваха ги от 11 сутрин и пет следобед, ама дали по тв 2 или по супер 7 бяха newsm78
най-добре виж седмичната програма за телевизия
освен това разбрах, че има и такава книга,аз лично ще я потърся  Simple Smile

# 107
Aз съм ЗА всякакъв тип "Карате" занимания. Освен че каляват тялото, каляват и духа. Peace
Само, че не знам дали имат изисквания за килограмите, защото моето мишле е едва 15-16кг.  Thinking

# 108
за карате ги вземат от 7 годишни и там питах,
макар че в космос,заниманията ги водеше онази мацка ,дето спечели световното по ката newsm78...............ми не помня имена ще ме извините bowuu,
казваше ,че ще организира и група за малките
абе верно ли мила е толкова тежка-супер елегантна -браво Heart Eyes

# 109
Елегантна, ама като я духне вятъра - ще падне  hahaha. В градината все я бутат и събарят  Close.
Значи ако направят бебешки групи ще я запиша на карате, ако не - ще чакаме...

# 110
  • Бургас
И аз съм за каратето. Казвала съм много пъти за Гери, че е тренирала 5 години този спорт и имаше супер постижения. Тя започна оещ когато беше само на 4г. 7 месеца. Това много повлия за сформирането й като характер и разви мноого добра самодисциплина, което ще й е нужно цял живот. Гергана Апостолова води школата, която посещавахме. Никога не е водила тренировки в "Космос". Тя стана шампионка на ката и то 2 пъти в САЩ. Също така имам удоволствието да съм била с нея в един клас 5 години  Heart Eyes. Ако някой има въпроси, отговаряла съм и пак мога да го правя на лични.

# 111
ми как бе радостче,васко там го водихме тая зима-точно гергана беше-има и син мисля-малък,
водеше група за големи newsm78,
аз до космос имах предвид-аякс-а ли беше-до строителния newsm78

# 112
  • Бургас
Аякса, не е Космос.
В Космос е школата на Николай Рачев - Рака.
Да, синът й е това Богомил се казва душата той Simple Smile

# 113
   Радост дай ми и на мен инфо за каратето.

maimp нищо не казваш за срещата  Crossing Arms

# 114
  • Бургас
Радост, ми ние сме от един  випуск значи Rolling Eyes

# 115
  • Бургас
Без бой си казвам, че няма да мога да се включа за срещичката вечерта  Wink Ако се организира нещо за през деня по- мога някак да го наглася Simple Smile

С закъснение, но все пак:

reny27, Честит Рожден Ден на малката Мая!!! Много късмет и щастие ви желая... и на нея още повече усмивки  Heart Eyes

# 116
  • Бургас
Радост, ми ние сме от един  випуск значи Rolling Eyes

Може, всичко може!

# 117
казах аз ИВЕ  за срещата на малката хитруша, дето ах-ка и дето вчера в такъв смут ме хвърли,
как не я беше срам така да си говори с надзорника си, пък аз да помисля ,че и е съученичка ooooh! Embarassed
голям срам брах Embarassed-голяма интрига това дете Thinking,
добре че вчера бях сравнително културна и цензурирана bowuu

# 118
Добро утро на всички!

За утре разбрах следната бройка :
аХ`Не!
iveto__
шушоната
Раgocт
Kaми*
maimp

Моля,да заявите участие и останалите,които ще се присъединявате, за да се знае горе-долу бройката.

Имам питане към Menina, Ji, КатКа, ох и всички останали, да не броя сега подред,казвайте си.   Simple Smile

И да ви кажа само едно мъжко мнение:

След постоянно съзерцаване в монитора ми,шефът ми накрая ме попита какво правя... Та след всички обяснения от моя страна, за бг-мама, за форумските срещи,акции и т.н. , той ми изръси:
- Това какво някаква женска мафия?
 Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 10:34 от аХ`Не!

# 119
Честит Рожден Ден на Коцето на Sinara! Честит празник!
Да е весел този ден, пълен с много изненади, смях и игри!
Да си жив и здрав, щастлив и жизнерадостен!

bouquet   bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт