Отговори
# 150
На някой ако му е скучно-да пали колата и да идва в Плевен да носи кашони.Пък после ще почерпя по една ракия,тъкмо ще видим дали новия хладилник студи добре.Пък съм и кулинарка,до новата къща има голям магазин дето продават готови храни Joy
Чакам хамалите и използвам промоцията да драсна 2-3 реда.Сега ще изпонащракам малко снимки да видите какъв склад и кочина е вкъщи Mr. Green...А мъжо се бъзика,че по подредено никога не е било...Щото аз съм разпиляна и не обичам подредено,аз в хаоса се чувствам най-добре Mr. Green Blush

# 151
  • Бургас
Добро утро сладурки Hug
Ниелче ето мило

само дето е много голяма ,ама карай Grinning
Гоооооооолям сладур е ще знауш Heart Eyes
с тея сини оченца малеееее голяма беля ще е като порасне Grinning
И ад знаеш,че ще му гепим зелените маратонки-хихихи.
Коя е готината руса мацка-ТИ ли си?????
На сн.16 е супер с тия 2 зъбчета Hug
Иначе и аз знам за олиото и дори намазах госпожичката ,ама пак посиня,но не се поду Peace
Кали сега зациклих кой беше нова бонбонче,
ама ще си мъча сивото вещество да се сетя Grinning
Ками много лошо  Hug
Тнико много сладурско заглавие  bouquet
далече си ми иначе идвах да се посмеем поне-
и работа ще вършим де Wink
Честит 8-ми месец на
Миленката на Мая Heart Eyes
Лора на Дидик Grinning
Честит 7-ми месец на
Дени на Сисилия Hug
Тео на МикроЕли Hug
Мони на Мира Hug

# 152
Ще добавя новото предложение за заглавие на първа страница.

Ками,  Sad Дано бързичко му мине на детенце....
Клото, да пишеш как е ръчичката Sad

Днес сутринта моята извади един голяяяяяям воднист дрисък...... Май малко останахме без вирус тук...... Cry Дано не сме поредните........
Нещо ми е едно сиво, гадно, безпарично, мръсно (косата ми е като г`з).... реве ми се.... не знам що.... дано е просто предменструален синдром...... Close

Този синеочко на голямата снимка ще е разбивач на сърца Heart Eyes Laughing Ниелче, Hug

# 153
Честит 8-ми месец на Милена на Мая ,Лора на Диди
Честит 7-ми месец на Дени на Сисилия ,Тео на Микроели
Честита месечинка и на вчерешните празнуващи и най вече на прекрасната Никол и Неди която никой не забравя. Аз вчераписах но незнам защо поста не ми се е побликувал. За случилото се с дечицата от Асеновград аз съм на мнение че каквото и да правят родителите не трябва децата да го отнасят, а за тях трябва да минава по възможно най- лекия начин. Кло много лошо с малката принцеса ,а баткото от сега я пази и аз имам батко и до ден нешен винаги ми помага и е много грижовен HugЗа вирусите положението е трагично ние още не сме се оправили съвсем но поне температура нямаме и разтройството до някаква степен го овладях ме на първи ще ходим на преглед. Прегръдки и приатен ден на мамчетата и техните злата- нека денят е усмихнат въпреки лошото време Hug

# 154
Добро утро !

Хайде и аз да се включа ,че вече ме досрамя! Simple Smile

Да ви кажа ,че юнака  на 7 мес . беше 9.730 и 72 см.Имаме си два зъба -излязоха наведнъж  след 5 безсънни нощи и ежедневно киселене и мрънкане . Иначе  нищо ново ...
Нещо не му допада попарата -за сега я пропускаме ,хапва си различни видове зел .и месни пюрета ,каши също .
Много обича да стои  прав , макар че все още не седи стабилно -не ми останаха ръчички  вече ,а то  какво още предстои  Shocked

Ще гледам да ви прочета и да взема по -лично отношение по въпросите .За сега толкова - липсвате ми , но такова е положението ! Hug

# 155
  • София
Честит рожден ден на Дени!  Simple Smile Къде се дяна това момиче (че съм пропуснала доста  newsm78 ) ?

Честити месечинки на малките барбарончета! Неди да зункаш малката буба от нас двете с Мишето! Сигурно вече й е минало отдавна.

Ниел, лявото оче ли ви е с проблем? Не че се вижда нещо де.

Тази сутрин се събуждам от нещо, поглеждам към кошарата....нашата мома се хванала за решетката, главата над нея и подвиква към нас "Айде, айде, айде де"  Joy Ние се правим че спим, а тя още по енергично и така около 30 мин.

Искам да споделя малко експириънс - нали ви се оплаках, че Мишето както спря нощните хранения още в края на 1-вия месец си ги върна и двете като влезе в 5-тия. Чудих се какво му става на това дете, педката вдига рамене. И случайно се зачетох в една книга за отглеждане на деца (Софко я беше похвалила още като бременеехме и помня, че я четеше тогава в 00  Wink ). Та там прочетох, че всъщност може би не става въпрос за глад, а детето се разбужда и понеже не може да заспи лесно само търси утеха. А на майката първата й работа била да предлага храна, както направих и аз  Crazy . Съветът беше при разбуждане да се приспи детето без да му даваме да яде (разбира се ако става въпрос за будене не от глад). Реших да пробвам. Първата вечер даже се наложи да ставам да я гушкам да заспи и все пак се получи, въпреки че клепах на парцали.  Tired С всяка изминала вечер Мишето имаше все по-малко нужда от асистенция, само мушкам бибата като се размрънка и тя се унася. За една седмица спря с изпълненията. Явно изобщо не е било гладно детето, а мама го е утешавала с цица и то не отказва. Сега спи много по-спокойно. А иначе ако е гладна такъв вой наддава, че не мога да я баламосам с нищо друго. Че не ми се мисли ако до 2-3 годишна възраст трябва да го играя сервитьорка посред нощите, а на сутринта да съм на работа. Сори за многословността, но дано това помогне и на някой друг  Peace  

Никози, пробва ли попарата да я правиш с мляко? Ние иначе с вода не я харесваме, правя я с кърма. Само дето вчера си направих една попарка за следобедно похапване (сакън да не видя и аз нещо) и дребната щурмува купичката ми, не ме остави на мира докато не й дам и на нея, та хапна малко.  Laughing

Ние днес май ще си седим в къщи.  ooooh!

# 156
Благодарим за честитките! Hug

# 157
niel, не е късно, твоето синеоко сладурче се казва Стефано, нали?

Теодор не открих на кого е, но засега не ми трябва, защото на колажа са само имената на бебчетата.
Остана безименната снимка, ето това бебче как се казва:

Иначе след малко ще пусна линк към колажчето дотук, макар че са много малко снимките - 22. Ще се добавят в последствие явно.

Предлагам за клипчето да включим снимки с бебета и мами и там да пише и двете имена. Какво ще кажете?

# 158
  • софия
теодор е моя маник.мерси за поздравите.на 7 мес. сме 8 кг и 67 см. Hug

# 159
Тази сутрин се събуждам от нещо, поглеждам към кошарата....нашата мома се хванала за решетката, главата над нея и подвиква към нас "Айде, айде, айде де"  Joy Ние се правим че спим, а тя още по енергично и така около 30 мин.

И Спас вика "Айде де!!!"  Joy много е смешен

Честит 8-ми месец на Милена на Мая и Лора на Диди
Честит 7-ми месец на Дени на Сисилия и Тео на Микроели

# 160
  • софия
макар и последни на 30-ти ние сме на 7 вече Laughing Flutter

# 161
Здравейте! Да се отчетем и ние. Вече сме 70см. и почти 8кг. За съжаление се разболяхме точно преди да ни бият ваксината. От друга страна добре, че не стана преди това, че не ми се мисли за обратния вариант. От сряда сме с кашлица и лека Т от време на време. Но педито каза, че ако до утре не мине, ще пием АБ. Засега се мъчим с разни сиропчета, вит. Ц и физ. р-р в нослето. В къщи всички се разболяхме на хубавото време миналата седмица. Баткото вече пие АБ, защото го боли ушенцето и не минава само с капки. Цяла година не е пил АБ и цяла зима се опазихме, но сега няма как, ще пие. Аз от 1 седмица не съм добре с гадна хрема, която не минава и също съм на път да започна антибиотик... Абе оплаках ви се. Засега само таткото е здрав, но е в командировки почти непрекъснато. Надявам се все пак да се оправим без сериозни усложнения. За съжаление се разболяхме точно за 1 юни и вместо да празнуваме, ще боледуваме.Sad Иначе вече взехме на децата подаръците: баткото получи "тортинетка"(както казва той), за която ни надува главата от доста време, а малката едно музикално плюшено куче, което пее и говори, но на английски. Напоследък много се радва на музикални играчки и се пробва да пее. Затова решихме подаръка да е музикална играчка.

На всички празнуващи днес, честито!!!  bigdance2

На всички болни дечица бързо оздравяване....  bouquet

# 162
  • софия
някоя мама почнала ли е на обяд с бульонче преди зеленчуковото пюре.нашето педи ни каза да почваме вече по малко - 30мл.

# 163
Ми то си е време за кухня да ти кажа newsm78  Аз я почвам като навърши осем.
Давай смело, само да не засити детето , та после да ти откаже пюрето...

Аааа, браво на модератора, даже и моя пост е затрил Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 164
  • Бургас
Добър вечер сладурки Hug
Кали ама аз дори съм надписала снимката на Тео Grinning
него се сетих коя мама го е родила Grinning
Аз съм твърдо ЗА снимките с мами и бебоци-
то е ясно де вече съм сложила такава-хихихих.
МикроЕли не е мъниче Тео бе,сладур е той Hug
Ниноче и на мене ми е безпарично,но както казахме с Косето-
това е хронично състояние Laughing
Никози Hug прекрасен е Златозарката Hug
Майлили ще се възползвам от твоя експириънс  Wink
щото и Никол си върна нощтните хранения,а за бебе на АМ
си е чудна работа-хихихи.
Иначе браво на Мишата-Айде не се помотвайте ,ми обърнете внимание на детето Grinning
А Дени е на операция на щитовидната жлеза
дано скоро се включи,та да разберем как е милата Praynig
Дезирелка много кофти това с настинката Hug
майнаистина е навсякъде тоя вирус Sad
Много сладички подаръци сте измислили,
Никол ще си има подарък,ама след като НОИ преведе парички-хихихих.

Общи условия

Активация на акаунт