Отговори
# 60
Момичета, в двете албумчета има по няколко снимчици на едни и същи дечица - изберете си коя искате да фигурира в колажа, за да не се бърка майчето, дето ще го прави Peace

# 61
Кво става хора, да не излизате по тези жеги newsm78

Аз готвех до сега и сега си играя със Спасчо който днеска е буден от 8 ч. и е дремнал до сега само 30 минутки Crazy

Махнах снимчиците, сега има в двата албума по една, надявам се че така трябва, ако не съм разбрала пак, казвайте Wink

dju-dja аз давах nurofen, но след това изби някакви пъпчици от него, обаче при нас т отиде над 39 градуса, т му я свалях и с оцет по стъпалата и ръчичките и с витамин C.Още се чудя от какво беше тази температура Thinking

# 62
Джуджа,и аз ще те посъветвам-под 38,5 не давай никави препарати.Детето се бори с вируса само.Предлагай много течности,вода или мляко/каквото ядете/.Ако не иска да яде не насилвай.Следи за дрисък/разтройство/ и повръщане.Акот Т-то не спадне и утре-беж на спешен кабинет,че не да те плаша,ама ние така започнахме....И ако нещо те притеснява-пиши.Ние сме на линия да помогнем винаги. Peace
Да се похваля-ще сме новодомци от 1ви Party.Най-накрая.Намерихме квартира. PeaceСега като знам какво ме чака,направо ми се реве,но пък новата квартира е идеална-има си тераса на кухнята и килер/за което държах много/.Светла,свежа,поддържана.....Ох,кой ще дойде да ми стегне багажа?Ще почерпя Peace Praynig
Нина,честита ви здрава ръчичка.Много се радвам за вас.
Айде,ще добавя и аз няколко снимки на Хриси.Или трябва само една? newsm78

# 63
Народе,не ме пуска в Снимка.бг,дава ми грешен потребител или парола? newsm78

Редактирам се-помолих му се и ме пусна Simple Smile

# 64
М да, мойто и то вече е 38.5  smile3511

# 65
Давай много течности.Вода,АМ или кърма,не насилвай да яде друго/каквото ядете там/.Следи тонуса на бебчо.И сега може да дадеш Панадол или каквото имаш.Но спре ли да приема течности-беж  на лекар.Вирусът е много гаден и в Плевен Детско Отделение беше фраш....Дано са зъби,но с тази температура. newsm78.
Хриси сваля Т-то,като я окъпем.Оставяме я да се наплицика и после и спада Тто,пробвай ако искаш така.И не се шашкай-това е най-важното.

# 66
  • Бургас
Оф милите ми мишлета Hugдано Тинката е права и са зъбки Hug
Мире аз щях да се плацикам в моренцето,ама пусто време ни
обърка плановете Grinning
Ходихме само до Морската ,ама на разходка Grinning и беше суууупер smile3534
Прибрахме се в 19ч-уморени ,но доволни Grinning
Сега Никол е окъпана ,нахранена и заспала/Пу-Пу/
и пак спи по корем милото ми ангелче Two Hearts

# 67
Тинко, а Хриси само висока Т ли имаше или и разстройство?

# 68
разтройство+повръщане.Всички екстри.И не щеше да яден нищо.Стискаше уста.За това те предупреждавам да внимаваш.
Бегам,че мъжо ще ми чете книжка Mr. Green Laughing

# 69
Ох тия вируси няма ли да ни оставят бебешоците....

# 70
И аз качих снимка, надявам се да е на точното място Rolling Eyes

# 71
Бързо за оздравяват болните дечица! Явно има вирусна история, щото и аз се влача с хрема и гърло, а детенце му хърка нослето чат-пат.
Момичета, има неименувани снимки на бебоци. Ще ви диря.

# 72
Здравейте не съм ви забравила,но от дълги разходки време не остана  Blush
Заместила съм 2 хранения.Вода пие по 2 лъжички,уча я да пие от накрайник,но за сега не знае какво да прави.Яде всичко и дадох два пъти даже пасирана манджа от кухнята която взимам за каката.Зъби няма ,а косата я обръснахме да видим ефект дали ще има Wink при каката беше добре,има гъста коса,но вероятно е до ген също.......
от мен толкова отивам да почивам
лека нощ  bouquet

# 73
Каменце,как сте?
Цяла нощ съм ви мислила,признавам си. Praynig Heart Eyes
Пиши,като се наспиш,дано сте вкъщи,а не по болниците някъде.
Аз започнах с багажа,нищо не съм прибрала,а хола ни вече е склад ooooh! Thinking

# 74
  • Бургас
Добро утро сладурки Hug
Тинко още снощи щях да пиша ама се отплеснах-
честито за успешния"улов" на квартири Hug
Много щастливи мигове там да изживеете Heart Eyes
Щях да дойда да помагам,ама много си ми далече бе Grinning
Зори и аз от другата седмиця ще почвам да давам на Никол кухня-Ураааааааааа Grinning
Само дано я яде де Wink
Иначе ще я взимам по НЕлегалния начин,щото тука е от 10м. Crossing Arms
Ками на скайп щи разправям как става далаверата Peace
Ето малко нови снимки
http://picasaweb.google.com/Nikoli29.09.2008/JijFJJ#5340738660549165282
Честит 8-ми месец на
Стела на Светли Hug
Деян на Бидапет Heart Eyes
Ванко на Невчето Hug
Честит 7-ми месец на
принцеса Вики на Софи Heart Eyes
Севди на Савич