Отговори
# 165
И на мен на миналата консултация педито ми каза да му давам бульонче (по 2-3 лъжици), но аз още не съм дала щото ме е страх да не се засити много, както казва Нина и да не си дояжда яденето newsm78.Но, хубаво е да се включи и бульонче за разнообразие, че почти едно и също яде всеки ден  chef

# 166
Що, бе, Вики, нали сменяш пюретата.... Или имаш предвид като консистенция

Уф, дано Дени е добре..... Кой ли и гледа хлапенце и как ли й липсва

# 167
Здравейте, благодаря ви много че сте се сетили за мен! Днес ме изписаха - вече съм оперирана. Всичко мина по-леко от очакваното и съм много щастлива. Simple Smile Само много ми липсваше мъника, понеже майка ми я гледаше. Мислех си, че като ме види ще се зарадва, а тя те ми даваше нито да я целувам, нито да я прегръщам - стана ми много болно, даже се разплака  Cry Но се надявам нещата да се оправят. Аз по-малко ще посещавам форума за следващият месец, че ще си бъдем по село, та баб ми да може да ми помага, че нетрябва да вдигам тежко Sad Много ми липсвахте през изминалите дни и много ще ми липсвате, но нямам друг избор.
Връщам се да ви чета назад Simple Smile
П.С. Вече сме и медийни звезди - в сп. "Моето бебе и аз"  Flutter
А и да ви почерпя, че вчера имах рожден ден станах на цели 25години  Flutter

# 168
  • София
Дени, чак сега разбирам какво ти е минало през главата  ooooh! радвам се, че операцията е минала леко. Отивайте на чист въздух и да те поглезят малко.

Неди, дано и вие имате успехи с нощното ставане (по-скоро НЕставане)  Peace

# 169
Що, бе, Вики, нали сменяш пюретата.... Или имаш предвид като консистенция

Давам различно пюре всеки ден Нина, говора за останалите хранения че ми се повтарят...горе-долу newsm78.Още не мога да те свикна с мечката   Stuck Out Tongue Winking Eye

DennyIvanova   Hug  bouquet РАДВАМ СЕ ЧЕ ВСИЧКО Е МИНАЛО ДОБРЕ!

# 170
Здравейте сладурки! newsm51
Нединце,  love001много ти благодаря миличка!Ми аз като не се справих Embarassedявно ще си скъсам дипломата по ядрена физика JoyАз съм, да Blush. И да знаеш даваме зелените маратонки, а ти даваш ли Никол за снаха? BlushМомичета много ви благодаря за комплиментите за моя сладкиш Blush Hug
Нинче, дано малката принцеска е добре и дриското да е било еднократно Praynig
Много гадни тези вируси, ей #Cussing outНека всички болни сладкишчета се оправят бързо Praynig Hug
Майлили, да лявото оче е  SadНаправо ти се възхишавам на смелостта за сондажа. Hugаз се надявам на нас да ни се размине PraynigМерси за инфото щото и ние се будим за цица ooooh!
Vicky_s , ми в мойта книга пише от 8 месец по 30 мл. бульон.
А за безпаричието, то май е при всички явление Whistling, важното е мишочетата да са здрави Hug Hug
kali_k , много ти благодаря,! Hugда Стефано се казва.
Целувам ви  love001
До после Grinning
Сега видях, че и Дени се е включила,много се радвам, че всичко е минало супер! HugНе се притеснявай за малката, то си е нормална реакция, ще видиш утре как ще ти се радва LaughingДа знаеш че тук много ще ни липсваш Grinning

# 171
Ето заповядайте плода на моя нощен труд. Да видим кое име и снимка съм разбъркала Embarassed Само 22 бебчета, но очаквам да се включат и другите. Пишете за забележки и коментари тук или на лични.
Хайде едва гледам, ще сънувам цял клас бебоци #Crazy

# 172
  • Бургас
Добро утрооооооо Hug
Кали много сладурско е станало Heart Eyes  bouquet
Мерси за отделеното време мило Hug
Ниелче ама много си готина бееее Wink
затуй и Стефано е такъв бонбон Heart Eyes
Дени много е хубаво,че всичко е минало добре Hug
Малката прелест просто ти е сърдите,че си я оставила за тези няколко дни,
не се притеснявай пак ще си оправите отношенията Laughing

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 08:24 от Nedialka_81

# 173
Дени, добре дошла!  Да се пазиш и не се притеснявай за детенце, просто му се е пообъркал малко режима......
Мерси за шведската маса, ухаааааа Laughing

Кали, супер е колажчето.... много сладко (нас ни няма, сигурно и други ги няма - вземи и от другото албумче снимки, щото се объркахме още отначало и някои сложиха и в другото)

Вики, и при нас е така - само сменям кашите, и слагам по малко в тях всеки ден различен настърган плод или няколко лъжици плодово пюре ...... newsm78 Аз гледам много много да не разнообразявам, щото моята така си разви вкуса, че стана абсолютен маймун - все с претенции ooooh! Laughing

(кой както иска, така да ми вика Peace)

Айдииии, отивам с ролерите..... Laughing Crazy

# 174
# 175
Нинче, така ще е станало, много се извинявам, след малко ви добавя. Първо ще закусим попарка.

# 176
Дени добре дошла радвам се че всичко е ок. А нашата прекрасна снаха е просто малко сърдитка че си я оставила за малко ще видиш как ще ти се радва после Hug
Кали колажа е супер аз пропуснах къде трябва да си сложа снимката ако може да ми кажете.
Ох аз имам страшни ядове с мойто диваче с това хранене големи претенции има направо ме прави луда - ще видим кой ще излезе по - голям инат аз или той Crossing Arms

# 177
  • Бургас
Катенце на първа странчка отгоре пише Албум за колаж-има и потребител и парола Peace
Мятай една снимка и Кали ще се включи Hug

# 178
Добри ден!
Кали, екстра си е колажчето! Бравос!
Дени, радвам се че всичко вече е минало. Възстановявай се бързо и не се притеснявай децата в тази възраст много бързо забравят и много бързо се привързват отново към даден човек!
Абе, Малинарова, как ги караш тия ролери? Представям си те с кенгуро носиш малката кукла, а голямата подтичва след вас Joy
Свате, пробвах го тоя номер и аз обаче при нас неставааа, иска си цица човека и няма туй-онуй ooooh! Как ще го отучвам не'нам Crazy
Хубав ден!

# 179
Нинка, твоето дете не е ли на първата снимка от албума колаж? Незнайно защо съм го именувала Александра на Нина newsm78

Общи условия

Активация на акаунт