Отговори
# 180
Здравейте.
Честито на новодомците   bouquet Само щастливи мигове ви пожелавам Laughing
Дени, бързо възтановяване и от мен, а малка сигурно вече те гушка  Hug
kali_k  може ли и нас да включиш  Laughing
Какво да ви кажа за яденето - в чудо съм с тая моя мома. Не сика да яде и туй то  Sad Какво ли не пробвах Sad И преди да я накрмя и сле,д и между кърменията и пак неще. Ох, така ми се е свило сърчицето че неиска да яде пюрета. Кашата следобед що годе я прояде- около40 гр за 1 час яде.
Казвайте как да пробвам та да прояде. Вече съм  #Crazy Като стане време за пюрето и се изнервям още преди да сме почнали да се храним.

# 181
elipepova, ще ви добавя само дай снимка в албумчето. Опитай с педагогическо захранване от вашата храна по мъничко, супички, попара. И моето дете не е яло пюрета, кашите чак сега ги прояде, но по 2 суп. лъжици само. Давам супи и ядене от кухнята, леко пасирам или мачкам. И от домашната гозба най-му харесва.

# 182
Аз съм сложла снимка в албумчето  Laughing

# 183
Ето заповядайте плода на моя нощен труд. Да видим кое име и снимка съм разбъркала Embarassed Само 22 бебчета, но очаквам да се включат и другите. Пишете за забележки и коментари тук или на лични.
Хайде едва гледам, ще сънувам цял клас бебоци #Crazy

Кали, много ми хареса, хубава работа си завършила, даже и цветове си избирала - много е хубаво newsm51

# 184
Неди мерси за бързия отговор, добавих и наша снимка.Elipepova  и моя хубостник отказваше да яде докато не почнах леко да му затоплям пюретата и да са по ситни както усети по едро парченце започва да ръмжи и не ще да яде повече и ние се храних ме по един час - пробвай лекичко да й ги затопляш аз имам термобокс за бебешки пюрета и в упътването пише че ги прави със температурата на майчината кърма - предполагам че става въпрос за 37 - не знам

# 185
Кали, моята снимка е на Камелия с кака й. И на Елипепова снимката е в другото албумче Hug Благодаря

Днес на моята колежка щерка й много побърза да се похвали как ходило детето й - на 8 месеца е, но е 10 кг и не особено високо. Турили му буйки и го мъчи - ляво, дясно, ляво , дясно...... ooooh!  Ще изчанчат детето, то едва се държи право, кандилка се като невеляшка....... Вдигна го до нашата количка да покажела как гали бебето....... И онова нейното ни бръкна в очето Twisted Evil Cry.....
Просто нямам думи, ама че несъобразителност....ми много ясно, че веднага към очетата ще посегне.....

Аз като се ядосах - викам, Е , ние не ходим, ама викаме мама, баба, айди, махаме за чао, правим боц и даваме въздушна целувка Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms  (от изброените само боц правим Joy Wink)  Що ли се инфантилизирах и аз.... да ми се чуди човек на трийсетгодишния акъл..... newsm78

Боли ме всичкото г`з от тия кънки днеска, ама добре си изкарахме

# 186
Нина и ти кат мен  Joy Joy Joy
Деа има за задача да проходи до РД защото от тогава е на ясла

# 187
Нина, ще ме умориш.  Laughing

# 188
А кое е детенце от първата снимка на албума Колаж???

# 189
 Кали супер е колажа  smile3501
elipepova моя марулник е същия само иска да цоцока абе точно както обесняваш.
Аз не се корам и не го насилвам ,като реши и колкото реши,за сега си качва повече от добре така че........Цял живот ще яде ,ама да цоцока няма  Joy

# 190
Абе нещо се притесних, че само моето не иска да папа Sad. Ами 8 кг сме станали- мисля че е добре  Simple Smile Май трябва да се поуспокоя малко  Mr. Green

# 191
elipepova и аз не се шашкам 9 500кг.74 см.,колкото едногодишно дете е. Лекар ми каза,че до 6 месец кърмата ставала ,а после нищо не ставало от нея и нямало как детето да не е захранено до това време.Това ми го разправя от както бяхме на 4 месеца"Ще видиш ти като почне да не качва".Неговото е на АМ и  е захранено от 4 месец , предния месец ние качихме 800 гр.те 200.
Вече не ми се меси ,толкова го бъзиках и трових  hahaha
Така че споко не си сама. Hug

# 192
# 193
Като гледам Кърджали,мъжът ми е от там ,ама живеем във Варна.Много ви е хубав града,особено сега както е разкрасен, площадки супер,парка с гаричката,винаги се кефя като ходя.
 Hug

# 194
НИНА, егати нахалните хора.Аз много се дразня от такива, а и кво ги насилват тези деца само, кво ми прави разлика дали ще преговори или проходи един месец порано или покъсно  Crossing Arms

Ние днеска бяхме на тържеството на АГ Селена, много хубаво беше, даже се видях с доктора - при когото раждах и той ми каза че ще ме чакал за второто JoyБеше пълно с хора, водещ като лани - Камен Воденичаров, много подаръци, сокчета...татковци сменяха памперси, но моя срамежливко не искаше да се качи и да им покаже как се сменя памперс smile3508 newsm62След това до гребната база и отиде деня...

Общи условия

Активация на акаунт